Blikkenslager Grenaa

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Grenaa
  • Udfyld formularen online på mindre end ni minutter
  • Spar nemt 14 procent på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager i Grenaa? Her får du nemt 3 konkrete tilbud

12. november 2018. Når du begynder at overveje at få tilbud på blikkenslagerarbejde, kan det virke helt uoverskuligt at skulle til at finde en håndværker, man kan stole på. Løsningen på det problem er at få 3 eminente tilbud på blikkenslager Grenå opgaven via 3vvstilbud.dk. Det er gratis, uforpligtende og tager kun få minutter minutter.
3vvstilbud.dk arbejder for dig og ønsker at levere den bedste service af aller højeste kvalitet. Vores forudgodkendte samarbejdspartnere lever alle op til vore kunders behov og forventninger om kompetent udført blikkenslagerarbejde i Grenaa området.
Tidligere var alle vand- og varmerør af jern. De er gradvis blevet afløst af kobberrør, og nu er de såkaldte PEX-plastrør stærkt på vej ind i vore boliger. Det er bøjelige rør, der føres skjult i væggen, hvor de ligger i et ligeledes fleksibelt plast-tomrør. Derved undgår man, at vand fra en eventuel utæthed i røret strømmer ud i vægkonstruktionen.

Drift og vedligehold af afløbsinstallationer

Driftsvejledninger vedr. betjeningen af de enkelte installationer bør udformes, så de kan anbringes i nærheden af de enkelte armaturer. I tilknytning til driftsvejledningen bør der altid findes et sæt ajourførte tegninger med en markering af installationskomponenter, der kræver regelmæssigt tilsyn.
Vedligeholdsvejledningen skal indeholde en oversigt over de forebyggende vedligeholdsarbejder, der skal hindre, at der opstår driftsforstyrrelser. I det efterfølgende er givet en række eksempler på, hvad en vedligeholdsvejledning for forskellige afløbskomponenter bør indeholde.
Brugervejledningen for pumpeanlæg bør på en enkel og overskuelig måde forklare brugeren om, hvordan han i det daglige betjener armaturet, samt sikrer at den daglige drift foregår korrekt.

Modtag 3 tilbud - nemt og hurtigt

Her er et par eksempler på opgaver som kvalitetsbevidste blikkenslagere i Grenå håndterer:
  • Beklædning med zink
  • Fjernvarmeservice
  • Installation af radiatorer
  • Kedelservice
  • Udskiftning af armaturer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8500 Grenaa

Holmsted Varme Teknik
Robstrupvej 21
8500 Grenaa
CVR: 33434820
Hjemmeside
Henning Bjerre VVS
Teknologivej 26
8500 Grenaa
CVR: 20042575
Hjemmeside
Ålsrode Smede & Maskinfabrik
Fabrikvej 9
8500 Grenå
CVR: 84866113
Hjemmeside