Blikkenslager Roskilde

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Roskilde
  • Udfyld formularen online på kun ni min.
  • Spar hutigt 33 pct på en seriøs blikkenslager

Veje 4000 Roskilde

Fynsvej
Byager
Bandholmvej
Egegårdsparken
Borgediget
Henrik Nielsens Vej
Blomstervænget
Fasanvej
Duebrødrevej
Haraldsborgvej
Gammel Tjærebyvej
Gadestokken
Galpestykket
Gammel Marbjergvej
Havsteensvej
Akacielunden
Eriksvej
Gammel Trekronervej
Firbladvej
Bogensevej

Blikkenslager Roskilde. VVS-arbejde? Få 3 friske tilbud

Spar penge i dag på en certificeret og erfaren blikkenslager i 4000 Roskilde. Reelle og kvalitetssikrede fagfolk står parate til at udforme tiltalende tilbud på opgaven. Sammenlign gratis firmaer online og sikre sig omkring 21 pct i flot rabat.
Oplys blot, hvad din blikkenslageropgave handler om. Så distribuerer vi sagen videre til vores net af blikkenslagere i Roskilde og omegn, så du kan få den rette blikkenslager med det rette seriøse blikkenslagertilbud. I løbet af et par dage modtager du 3 supergode tilbud fra solide blikkenslager firmaer.
Hvis man har forsømt den løbende forebyggende vedligeholdelse eller kun har brugt et alkalisk middel, og der er tale om en tyk kalkaflejring med en virkelig ru overflade, ser det ud, som om porcelænsglasuren er væk. Her skal der skrappere midler til - fosforsyre fortyndet 1:3 eller eddikesyre 1:2.

Udførelse af isolering mod energitab

Isolering mod energitab er afhængig af rørsystemets udformning og placering samt rørisoleringsmaterialet. Hovedledninger skal ophænges så afstanden mellem rørene indbyrdes og afstande til loft og væg er overholdt. DS 1102 tillader dog en minimumsafstand på 50 mm.
Isolering mod frysning kan være nødvendig, hvor rør i bygninger føres gennem rum, hvor der kan forekomme frost, f.eks. garager, kældre o.lign. Ledninger i jord skal lægges i frostfri dybde, hvilket er mindst 1,2 meter til overkant af ledning.
Ledninger til sprinkleranlæg og andre brandslukningsanlæg lægges normalt i en dybde af 1,4 meter til overkant af ledning. Ledninger må ikke føres ind i bygning gennem eller umiddelbart ved lyskasser eller kældernedgange, men skal holdes i en afstand på mindst 1,0 meter herfra.

Du får kun tilbud fra lokale firmaer

Blikkenslagere i Roskilde kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Dåstrup
  • Darup
  • Veddelev
  • Gadstrup
  • Ågerup

Find de bedste blikkenslagere

Aage Jørgensen VVS
Øde Hastrup Vej 110
4000 Roskilde
CVR: 17622048
www.aagejoergensenvvs.dk
C5 VVS-Teknik A/S
Holmehuse 21
4000 Roskilde
CVR: 29411964
www.c5vvs.dk
Christian P. Hansen VVS
Dronning Margrethes Vej 22
4000 Roskilde
CVR: 39590573
www.chrvvs.dk