Blikkenslager Roskilde

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Roskilde
  • Indsend skemaet på kun 5 minutter
  • Spar ca 20 pct på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Roskilde. VVS-arbejde? Få 3 friske tilbud

12. november 2018. Du har brug for professionel hjælp fra en blikkenslager i Roskilde og hjælpen er nær - du skal blot indtaste din opgave i skemaet online og det tager under 5 minutter. Du kan kvit og frit oprette en opgave til en professionel blikkenslager i Roskilde her på siden, uanset omfanget af din opgave.
Oplys blot, hvad din blikkenslageropgave handler om. Så distribuerer vi sagen videre til vores net af blikkenslagere i Roskilde og omegn, så du kan få den rette blikkenslager med det rette seriøse blikkenslagertilbud. I løbet af et par dage modtager du 3 supergode tilbud fra solide blikkenslager firmaer.
Hvis man har forsømt den løbende forebyggende vedligeholdelse eller kun har brugt et alkalisk middel, og der er tale om en tyk kalkaflejring med en virkelig ru overflade, ser det ud, som om porcelænsglasuren er væk. Her skal der skrappere midler til - fosforsyre fortyndet 1:3 eller eddikesyre 1:2.

Udførelse af isolering mod energitab

Isolering mod energitab er afhængig af rørsystemets udformning og placering samt rørisoleringsmaterialet. Hovedledninger skal ophænges så afstanden mellem rørene indbyrdes og afstande til loft og væg er overholdt. DS 1102 tillader dog en minimumsafstand på 50 mm.
Isolering mod frysning kan være nødvendig, hvor rør i bygninger føres gennem rum, hvor der kan forekomme frost, f.eks. garager, kældre o.lign. Ledninger i jord skal lægges i frostfri dybde, hvilket er mindst 1,2 meter til overkant af ledning.
Ledninger til sprinkleranlæg og andre brandslukningsanlæg lægges normalt i en dybde af 1,4 meter til overkant af ledning. Ledninger må ikke føres ind i bygning gennem eller umiddelbart ved lyskasser eller kældernedgange, men skal holdes i en afstand på mindst 1,0 meter herfra.

Du får kun tilbud fra lokale firmaer

Blikkenslagere i Roskilde kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Dåstrup
  • Darup
  • Veddelev
  • Gadstrup
  • Ågerup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4000 Roskilde

Roskilde VVS ApS
Vindingevej 36
4000 Roskilde
CVR: 29425841
Hjemmeside
Energi Consulting
Enghaven 69
4000 Roskilde
CVR: 30390350
Hjemmeside
Thorsen & Petersen VVS
Tjærebyvej 61 Tjæreby
4000 Roskilde
CVR: 34605777
Hjemmeside