Blikkenslager Viborg

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Viborg
  • Udfyld formularen på ca 2 minutter
  • Spar omkring 18 % på en seriøs blikkenslager

Viborg
vejnavne eksempler

Skottenborg
Fynsgade
Engvej
Engbakkevej
Fyrrehøjen
Skovbrynet
Benediktevej
Bygvænget
Rismarken
Rughavevej
Egelundvej
Dyssedalen
Bruunsvej
Rughøjen
Blåbærhøj
Grævlinghøjen
Bysvalevej
Rådyrhøjen
Arnbjerg Fælled
Dannebrogsgade

VVS-arbejde i Viborg ➽ Få gratis 3 blikkenslager tilbud

Leder du efter en blikkenslager i Viborg? Her på 3vvstilbud.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kompetente blikkenslagere i Viborg, der gerne vil påtage sig at løse din blikkenslageropgave. Det eneste du skal gøre, er at udfylde skemaet online på kun 5 min og fortælle, hvad din opgave går ud på.
I løbet af maksimalt tre dage, får du tre perfekte blikkenslagertilbud fra op til 3 dygtige og billige blikkenslagere i Viborg, som du frit kan vælge mellem.
Du kan spare op til 25 procent i forhold til den pris, du kan få, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige blikkenslager Viborg fagfolk.
Skal der foretages udskiftninger eller udvidelser i et ældre varmesystem med jernrør, er det derfor nemmere at bruge kobberrør. I forbindelse med installerede jernrør til brugsvand, skal man derimod være opmærksom på en vigtig regel for anvendelse af kobberrør.

Alternativer til blytækte tage

Ved nybyggeri i dag må bly vige for andre materialer og der er da også kommet praktisk anvendelige alternativer. Der føres ikke kontrol med denne toksiske trussel. Man skal ikke have blycertifikat eller lignende, og private kan således uden videre købe bly til reparationer af inddækninger.
Som hovedregel bør man dog overlade arbejdet med reparation af inddækninger til en blikkenslager. Arbejdet kan være fagligt krævende ud over de fleste amatørers formåen.
Der skal måske loddes med gasbrænder eller sammenfalses plader og man kan være tvunget til at færdes og opholde sig i en udsat position højt til vejrs. Desuden er viden om forskellige metallers brugbarhed sammen helt nødvendig for at undgå galvanisk tæring.

Lad godkendte firmaer løse din opgave

Viborg blikkenslagerfirmaer udfører blikkenslagerarbejde i hele kommunen f.eks.:
  • Asmind
  • Mammen
  • Rødkærsbro
  • Sparkær
  • Lægstrup

Godkendte blikkenslagere fra postnr. 8800

Overlund VVS ApS
Odshøjvej 118
8800 Viborg
CVR: 26028086
www.overlundvvs.dk
Thomsen VVS
Bysvalevej 26
8800 Viborg
CVR: 12802501
www.thomsenvvs.dk
Viborg VVS ApS
Fabrikvej 16
8800 Viborg
CVR: 35831398
www.viborgvvs.dk