Blikkenslager Viborg

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Viborg
  • Udfyld skemaet online på bare 5 min.
  • Spar omkring 27 pct på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS-arbejde i Viborg ➽ Få gratis 3 blikkenslager tilbud

12. november 2018. Leder du efter en blikkenslager i Viborg? Her på 3vvstilbud.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kompetente blikkenslagere i Viborg, der gerne vil påtage sig at løse din blikkenslageropgave. Det eneste du skal gøre, er at udfylde skemaet online på kun 5 min og fortælle, hvad din opgave går ud på.
I løbet af maksimalt tre dage, får du tre perfekte blikkenslagertilbud fra op til 3 dygtige og billige blikkenslagere i Viborg, som du frit kan vælge mellem.
Du kan spare op til 25 procent i forhold til den pris, du kan få, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige blikkenslager Viborg fagfolk.
Skal der foretages udskiftninger eller udvidelser i et ældre varmesystem med jernrør, er det derfor nemmere at bruge kobberrør. I forbindelse med installerede jernrør til brugsvand, skal man derimod være opmærksom på en vigtig regel for anvendelse af kobberrør.

Alternativer til blytækte tage

Ved nybyggeri i dag må bly vige for andre materialer og der er da også kommet praktisk anvendelige alternativer. Der føres ikke kontrol med denne toksiske trussel. Man skal ikke have blycertifikat eller lignende, og private kan således uden videre købe bly til reparationer af inddækninger.
Som hovedregel bør man dog overlade arbejdet med reparation af inddækninger til en blikkenslager. Arbejdet kan være fagligt krævende ud over de fleste amatørers formåen.
Der skal måske loddes med gasbrænder eller sammenfalses plader og man kan være tvunget til at færdes og opholde sig i en udsat position højt til vejrs. Desuden er viden om forskellige metallers brugbarhed sammen helt nødvendig for at undgå galvanisk tæring.

Lad godkendte firmaer løse din opgave

Viborg blikkenslagerfirmaer udfører blikkenslagerarbejde i hele kommunen f.eks.:
  • Asmind
  • Mammen
  • Rødkærsbro
  • Sparkær
  • Lægstrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8800 Viborg

Sdr. Rind & Vinkel VVS Viborg Blikkenslageri
Nordre Ringvej 22
8800 Viborg
CVR: 25871405
Hjemmeside
Viborg Rørteknik A/S
Gørtlervej 8
8800 Viborg
CVR: 13123047
Hjemmeside
VVS Mesteren
Kildebakken 44
8800 Viborg
CVR: 27840299
Hjemmeside