Blikkenslager Vordingborg

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Vordingborg
  • Udfyld formularen online på under 7 min.
  • Spar let 23 pct på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Vordingborg tilbud

Postnummer 4760
vejnavne

Hjortholmsvej
Fæbyvej
Desmerurtvej
Færgegaardsvej
Fjerdingvej
Bygårdsvej
Elmelundsvej
Hovvejen
Bjergemarken
Birkevej
Gåsetorvet
Hovedakslen
Hulemosevej
Aborrevænget
Hanebjergvej
Birkealle
Heibergsvej
Bjerremarksgården
Havnevej
Fyrrestien

Blikkenslager Vordingborg ➤ Få 3 gratis knald tilbud

Blikkenslagere installerer og reparerer alt indenfor varme både i nye og gamle boliger. Det indebærer f.eks. nye rørføringer, tætning at utætte rør, udskiftning af cisterne og håndvask, oprensning af tilstoppet håndvask, ompakning af utætte brusehoveder og renovering af varmtvandsbeholder.
Hvad få sikkert er klar over, så installerer og vedligeholder mange blikkenslagerfirmaer i Vordingborg derudover store varmeinstallationer som fx vand-til-luft varmepumper og solvarmeanlæg. Få to-tre gode tilbud på blikkenslager Vordingborg arbejde - gratis og hurtigt - fra billige faguddannede blikkenslagere.
Udfyld formularen online på under to minutter og spar op til 35% på beløbet. Som allerede beskrevet er det ganske gratis og tidsbesparende at indtaste en blikkenslager opgave i Vordingborg og du behøver slet ikke at tage imod nogen af tilbuddene, hvis de ikke er som du ønsker.

Indvendigt fortinnede kobberrør

Indvendigt fortinnede kobberrør er en ny rørtype, der er udviklet specielt til drikkevand, og som der ikke endnu er de store erfaringer med i Danmark. Tinlagets minimumstykkelse pålægges ved en speciel proces. Rørene opfylder kravene i EN 1057.
Samlings- og bearbejdningsmetoder, der medfører høj varmetilførsel, f.eks. lodning, må ikke anvendes. Godkendte samlingsmetoder er mekaniske samlinger, f.eks. klemrings- eller pressamlinger. Udenlandske forsøg med flere vandtyper har vist, at migrationen af kobber til drikkevandet for disse rør er betydeligt mindre end for traditionelle kobberrør.
Hvorvidt indvendigt fortinnede kobberrør langfristet kan sikre mod for høje kobberindhold i drikkevand, kan der ikke siges noget præcist om på nuværende tidspunkt, men tyske undersøgelser viser, at materialet har en passende lav kobberafgivelse i mere end 10 år.

Udfyld kontaktformularen i dag

Overalt i Vordingborg kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på blikkenslagerarbejde f.eks.:
  • Møn
  • Sværdborg
  • Stavreby
  • Kalvehave
  • Mern

Få 3 Blikkenslager Vordingborg tilbud


Eksempler på blikkenslager i Vordingborg

Neder Vindinge VVS
Kærvej 7
4760 Vordingborg
CVR: 16584592
Hjemmeside
VVS Lars Nielsen
Falunvej 10
4760 Vordingborg
CVR: 32165559
Hjemmeside
Hans Henrik Larsen
Næstvedvej 151
4760 Vordingborg
CVR: 16045799
Hjemmeside