Blikkenslager Horsens

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Horsens
  • Udfyld online formularen på bare 9 minutter
  • Spar nemt 26 pct på en rutineret blikkenslager

Lokale veje
Horsens

Engholmvej
Damvej
Aprilvej
Andr Flensborgs Gade
Darlingsvej
Rasmus Hansens Vej
Bavnen
Elbækvej
Dallerupvej
Skolegården
Agertoften
Rold Skovvej
Apollovej
Satellitvej
Egeparken
Smedetorvet
Rosengade
Bødkervej
Edisonsvej
Egernvej

Billig Blikkenslager Horsens ➤ Få 3 VVS tilbud i dag

Styr uden om inkompetente firmaer - Brug vores fleksible blikkenslagerservice i stedet. Beskriv din blikkenslageropgave i webskemaet på ca 4½ minut i dag. Inden for to-fire hverdage kontakter de tre mest pålidelige blikkenslagervirksomheder dig.
Udpeg et af tilbuddene og få op til 13 % i god rabat på din blikkenslageropgave. Vi garanterer at lokalisere gratis de flotteste tilbud på dit blikkenslager problem i Horsens fra kompetente blikkenslagere. En 100% gratis og fleksibel blikkenslagertjeneste fra 3vvstilbud.dk til priser, der varmer i dit budget.
Galvaniserede (varmforzinkede) jernrør er behandlet ind- og udvendig ved elektrolyse, så de er modstandsdygtige over for rust. Denne type jernrør skal altid benyttes i installationer til fremføring af brugsvand - altså det vand, vi tapper fra hanerne. Rørene fås i flere dimensioner (udvendige mål), der ofte er angivet i engelske tommer. I boliger bruges typisk 13 mm, 19 mm og 26 mm rør.

Inddækninger og skotrender

Alle steder, hvor en tagflade gennembrydes af et eller andet bygningselement, er der behov for såkaldte inddækninger, der sørger for tagets tæthed i faldretningen. På tegltage er inddækninger mest iøjnefaldende.
De er oftest udført af metal og på ældre ejendomme ses hyppigt zinkplade og blyplade; sjældnere kobberplade. I dag ses en hel del inddækningsplade og -profiler af aluminium.
De fungerer udmærket i sammenhænge, hvor de egner sig med deres stivhed men de patinerer ikke smukt som fx zink. Aluminium mister efterhånden sin blanke overflade men vedbliver at være temmelig lys i tonen og stikke af fra omgivelserne på et gammelt tag.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud

Uanset hvor i kommunen du bor, kan blikkenslagerfirmaer i Horsens kommune hjælpe dig med at løse din blikkenslager opgave:
  • Tvingstrup
  • Åstruplund
  • Bredstenbro
  • Brædstrup
  • Grædstrup

Tre blikkenslagere i postnummer 8700

Torsted VVS
Septembervej 15
8700 Horsens
CVR: 39118580
www.torstedvvs.dk
Chr. Beck & Søn A/S
​Allegade 48
8700 Horsens
CVR: 20487100
www.chrbeck.dk
Lyngsø VVS ApS
Smedebakken 8
8700 Horsens
CVR: 29611777
www.lyngsoevvs.dk