Blikkenslager Horsens

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Horsens
  • Udfyld webformularen på mindre end 9 minutter
  • Spar nemt 29 pct på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Horsens tilbud

Lokale vejnavne
Horsens

Elbækvej
Enebærvej
Skovbrynet
Engholmvej
Røde Mølle Banke
Egebjergvej
Carl Günthers Vej
Bytoften
Rosenvænget
Præstegårdshaven
Anne Cathrines Have
Fjordglimtsvej
Frederik Winthers Vej
Smedetorvet
Erantisvej
Platanalle
Borgergade
Bakkesvinget
Carl Johans Gade
Agertoften

Billig Blikkenslager Horsens ➤ Få 3 VVS tilbud i dag

Bor du i Horsens, kan en effektiv blikkenslager hurtigt hjælpe dig med din blikkenslageropgave. Her på siden kan du gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne blikkenslagere i Horsens og derefter kan du selv vælge, hvilket af de 3 fede blikkenslagertilbud, du helst vil acceptere.
En veletableret blikkenslager Horsens fagmand udfører dagligt en lang række forskellige blikkenslageropgaver. Lige fra villaer, rækkehuse, institutioner, lejligheder og virksomheder til offentlige kontorer. Benyt vores gratis tjeneste og få 3 tilbud i dag.
Galvaniserede (varmforzinkede) jernrør er behandlet ind- og udvendig ved elektrolyse, så de er modstandsdygtige over for rust. Denne type jernrør skal altid benyttes i installationer til fremføring af brugsvand - altså det vand, vi tapper fra hanerne. Rørene fås i flere dimensioner (udvendige mål), der ofte er angivet i engelske tommer. I boliger bruges typisk 13 mm, 19 mm og 26 mm rør.

Inddækninger og skotrender

Alle steder, hvor en tagflade gennembrydes af et eller andet bygningselement, er der behov for såkaldte inddækninger, der sørger for tagets tæthed i faldretningen. På tegltage er inddækninger mest iøjnefaldende.
De er oftest udført af metal og på ældre ejendomme ses hyppigt zinkplade og blyplade; sjældnere kobberplade. I dag ses en hel del inddækningsplade og -profiler af aluminium.
De fungerer udmærket i sammenhænge, hvor de egner sig med deres stivhed men de patinerer ikke smukt som fx zink. Aluminium mister efterhånden sin blanke overflade men vedbliver at være temmelig lys i tonen og stikke af fra omgivelserne på et gammelt tag.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud

Uanset hvor i kommunen du bor, kan blikkenslagerfirmaer i Horsens kommune hjælpe dig med at løse din blikkenslager opgave:
  • Tvingstrup
  • Åstruplund
  • Bredstenbro
  • Brædstrup
  • Grædstrup

Få 3 Blikkenslager Horsens tilbud


Horsens blikkenslager eksempel:

Devantier A/S
Ternevej 53
8700 Horsens
CVR: 26104874
Hjemmeside
Egebjerg VVS
Fuglevangsvej 60
8700 Horsens
CVR: 33587481
Hjemmeside
Chr. Beck & Søn A/S
​Allegade 48
8700 Horsens
CVR: 20487100
Hjemmeside