Blikkenslager Horsens

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Horsens
  • Indsend webskemaet på ca fem min.
  • Spar omkring 10 procent på en autoriseret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig Blikkenslager Horsens ➤ Få 3 VVS tilbud i dag

12. november 2018. Bor du i Horsens, kan en effektiv blikkenslager hurtigt hjælpe dig med din blikkenslageropgave. Her på siden kan du gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne blikkenslagere i Horsens og derefter kan du selv vælge, hvilket af de 3 fede blikkenslagertilbud, du helst vil acceptere.
En veletableret blikkenslager Horsens fagmand udfører dagligt en lang række forskellige blikkenslageropgaver. Lige fra villaer, rækkehuse, institutioner, lejligheder og virksomheder til offentlige kontorer. Benyt vores gratis tjeneste og få 3 tilbud i dag.
Galvaniserede (varmforzinkede) jernrør er behandlet ind- og udvendig ved elektrolyse, så de er modstandsdygtige over for rust. Denne type jernrør skal altid benyttes i installationer til fremføring af brugsvand - altså det vand, vi tapper fra hanerne. Rørene fås i flere dimensioner (udvendige mål), der ofte er angivet i engelske tommer. I boliger bruges typisk 13 mm, 19 mm og 26 mm rør.

Inddækninger og skotrender

Alle steder, hvor en tagflade gennembrydes af et eller andet bygningselement, er der behov for såkaldte inddækninger, der sørger for tagets tæthed i faldretningen. På tegltage er inddækninger mest iøjnefaldende.
De er oftest udført af metal og på ældre ejendomme ses hyppigt zinkplade og blyplade; sjældnere kobberplade. I dag ses en hel del inddækningsplade og -profiler af aluminium.
De fungerer udmærket i sammenhænge, hvor de egner sig med deres stivhed men de patinerer ikke smukt som fx zink. Aluminium mister efterhånden sin blanke overflade men vedbliver at være temmelig lys i tonen og stikke af fra omgivelserne på et gammelt tag.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud

Uanset hvor i kommunen du bor, kan blikkenslagerfirmaer i Horsens kommune hjælpe dig med at løse din blikkenslager opgave:
  • Tvingstrup
  • Åstruplund
  • Bredstenbro
  • Brædstrup
  • Grædstrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8700 Horsens

Hovedgård Blikkenslagerforretning ApS
Sandøvej 8
8700 Horsens
CVR: 36440244
Hjemmeside
Lyngsø VVS ApS
Smedebakken 8
8700 Horsens
CVR: 29611777
Hjemmeside
John Jensen VVS & Blik ApS
Vestergade 42
8700 Horsens
CVR: 32330983
Hjemmeside