Blikkenslager Nakskov

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Nakskov
  • Indsend skemaet online på mindre end to minutter
  • Spar hutigt 11 pct på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Spar 28% på en blikkenslager Nakskov med 3 tilbud

12. november 2018. Søger du en dygtig blikkenslager i Nakskov? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere blikkenslageropgaver mellem private og godkendte blikkenslagere i netop postnummer 4900 Nakskov.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være forretninger, lagerhaller, butikker, kontorer, institutioner, produktionsudstyr eller eksport fra Nakskov. Vores tilknyttede blikkenslagere løser alle typer af blikkenslageropgaver - også de helt store. Få 33 procents rabat!
Når der skal installeres armaturer i køkkenet, er det vigtigt at tænke på egne behov og ønsker til en god arbejdsplads. Om man vælger et-grebs eller to-grebsarmatur, er et spørgsmål om vaner. Tænker man meget i hygiejne, er det værd at overveje, om armaturet kan betjenes uden brug af hænder - f. eks. med albuen.

Forringet drikkevandskvalitet

De mikroorganismer, der trives i drikkevandssystemer forringer drikkevandskvaliteten. Dette kan komme til udtryk ved dårlig lugt eller smag eller sundhedsmæssige problemer i form af hudgener eller i værste tilfælde indtrængen af sygdomsfremkaldende mikroorganismer, f.eks. bakterien legionella.
Anvendelse af PEX-rør i drikkevandsinstallationer kræver derfor en nøje overvejelse vedrørende rørsystemets opbygning ud fra kendskab til forbrugsmønster og temperaturforhold, således at drikkevandets opholdstid i rørsystemet minimeres.
Til koldt vand kan PEX-rør lægges ikke-udskiftelige, dog uden samlinger. Til varmt vand (max. 90° C) skal PEX-rør lægges udskiftelige. PEX-rør må ikke vedvarende berøres af kemikalier, der kan beskadige rørmaterialet (feks. tjære, fortyndere eller smøremidler).

Udskiftelighed af vandrør i bygninger

I henhold til DS 439 skal vandledninger i bygninger udføres uden ikke-udskiftelige samlinger. Der gives følgende definitioner på udskiftelighed:
  • Udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er tilgængelige for reparation efter demontering af dækplader o.lign., der primært har til formål at skjule installationen (ved brug af almindeligt håndværktøj)
  • Ikke-udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er svært tilgængelige for reparation, f.eks. indbygget i beton-, træ- eller murværkskonstruktioner

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4900 Nakskov

Aktiv EL A/S
Linkøpingvej 30
4900 Nakskov
CVR: 21376906
Hjemmeside
Dahl A/S Nakskov
Perlestikkergade 23
4900 Nakskov
CVR: 39745593
Hjemmeside
Dickows VVS og Kloak
Hovedgaden 61
4900 Horslunde
CVR: 31244811
Hjemmeside