Blikkenslager Nakskov

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Nakskov
  • Indsend skemaet online på ca syv min.
  • Spar op til 27 % på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Nakskov tilbud

Eksempler på veje
fra Nakskov

Rødskræppevej
Skelstrupvej
Søhusene
Helgesvej
Brydebøllevej
Vestenskov Kirkevej
Narvikvej
Hermodsvej
Abildtorpe Mose
Østergade
Tietgensvej
Løvsangervej
Svingelen
Vestenskovvej
Ydøvej
Søndergade
Gasvej
Farverensstræde
Hegnet
Nørrevænget

Spar 28% på en blikkenslager Nakskov med 3 tilbud

Søger du en dygtig blikkenslager i Nakskov? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere blikkenslageropgaver mellem private og godkendte blikkenslagere i netop postnummer 4900 Nakskov.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være forretninger, lagerhaller, butikker, kontorer, institutioner, produktionsudstyr eller eksport fra Nakskov. Vores tilknyttede blikkenslagere løser alle typer af blikkenslageropgaver - også de helt store. Få 33 procents rabat!
Når der skal installeres armaturer i køkkenet, er det vigtigt at tænke på egne behov og ønsker til en god arbejdsplads. Om man vælger et-grebs eller to-grebsarmatur, er et spørgsmål om vaner. Tænker man meget i hygiejne, er det værd at overveje, om armaturet kan betjenes uden brug af hænder - f. eks. med albuen.

Forringet drikkevandskvalitet

De mikroorganismer, der trives i drikkevandssystemer forringer drikkevandskvaliteten. Dette kan komme til udtryk ved dårlig lugt eller smag eller sundhedsmæssige problemer i form af hudgener eller i værste tilfælde indtrængen af sygdomsfremkaldende mikroorganismer, f.eks. bakterien legionella.
Anvendelse af PEX-rør i drikkevandsinstallationer kræver derfor en nøje overvejelse vedrørende rørsystemets opbygning ud fra kendskab til forbrugsmønster og temperaturforhold, således at drikkevandets opholdstid i rørsystemet minimeres.
Til koldt vand kan PEX-rør lægges ikke-udskiftelige, dog uden samlinger. Til varmt vand (max. 90° C) skal PEX-rør lægges udskiftelige. PEX-rør må ikke vedvarende berøres af kemikalier, der kan beskadige rørmaterialet (feks. tjære, fortyndere eller smøremidler).

Udskiftelighed af vandrør i bygninger

I henhold til DS 439 skal vandledninger i bygninger udføres uden ikke-udskiftelige samlinger. Der gives følgende definitioner på udskiftelighed:
  • Udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er tilgængelige for reparation efter demontering af dækplader o.lign., der primært har til formål at skjule installationen (ved brug af almindeligt håndværktøj)
  • Ikke-udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er svært tilgængelige for reparation, f.eks. indbygget i beton-, træ- eller murværkskonstruktioner

Få 3 Blikkenslager Nakskov tilbud


Lokal blikkenslager fra postnummer 4900

Højagergaard Entreprenør ApS
Meltoftevej 3
4900 Nakskov
CVR: 31770548
Hjemmeside
Utterslev og Tårsvejens VVS & Kloakservice
Keldsløkkevej 14
4900 Horslunde
CVR: 30590198
Hjemmeside
Brdr. Jakobsen VVS
Linkøpingvej 31
4900 Nakskov
CVR: 29234396
Hjemmeside