Blikkenslager Nakskov

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Nakskov
  • Indsend skemaet online på under seks min.
  • Spar op til 29 % på en erfaren blikkenslager

Eksempler på
Nakskov vejnavne

Hejrevej
Nygade
Højsmarkevej
Løvsangervej
Teglgårdsvej
Krøyers Gård
Danagade
Nørredalsvej
Langesø Tværvej
Strandpromenaden
Engtoften
Skansevej
Krathaven
Tulipanvej
Bartoftevej
Nørrevænget
Skotterup
Hestehoved Lystbådehavn
Svanekærvej
Fælandsvej

Spar 28% på en blikkenslager Nakskov med 3 tilbud

Vores seriøse netværk rummer certificerede og troværdige blikkenslagerfirmaer over hele kongeriget - også i Nakskov. Du er landet på webportalen 3vvstilbud.dk, hvor du på kort tid kan få to-tre fremragende blikkenslagertilbud. Betal ikke overpris for en bundsolid blikkenslager i 4900 Nakskov.
Her sparer du penge (lige ved 30 pct) på 3 reelle tiltalende blikkenslagertilbud. Det er hurtigt at sammenligne blikkenslagerfirmaer online og sikre sig tæt på 30% i rabat. På ret kort tid får gratis 3 fornemme tilbud på professionel blikkenslagerarbejde.
Når der skal installeres armaturer i køkkenet, er det vigtigt at tænke på egne behov og ønsker til en god arbejdsplads. Om man vælger et-grebs eller to-grebsarmatur, er et spørgsmål om vaner. Tænker man meget i hygiejne, er det værd at overveje, om armaturet kan betjenes uden brug af hænder - f. eks. med albuen.

Forringet drikkevandskvalitet

De mikroorganismer, der trives i drikkevandssystemer forringer drikkevandskvaliteten. Dette kan komme til udtryk ved dårlig lugt eller smag eller sundhedsmæssige problemer i form af hudgener eller i værste tilfælde indtrængen af sygdomsfremkaldende mikroorganismer, f.eks. bakterien legionella.
Anvendelse af PEX-rør i drikkevandsinstallationer kræver derfor en nøje overvejelse vedrørende rørsystemets opbygning ud fra kendskab til forbrugsmønster og temperaturforhold, således at drikkevandets opholdstid i rørsystemet minimeres.
Til koldt vand kan PEX-rør lægges ikke-udskiftelige, dog uden samlinger. Til varmt vand (max. 90° C) skal PEX-rør lægges udskiftelige. PEX-rør må ikke vedvarende berøres af kemikalier, der kan beskadige rørmaterialet (feks. tjære, fortyndere eller smøremidler).

Udskiftelighed af vandrør i bygninger

I henhold til DS 439 skal vandledninger i bygninger/boliger udføres uden ikke-udskiftelige samlinger. Der gives følgende definitioner på udskiftelighed:
  • Udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er fritliggende for nem reparation efter afmontering af dæksplader og lignende, som oftest har som formål at afskærme installationen (ved brug af almindeligt håndværktøj)
  • Ikke-udskiftelige ledninger i bygninger
  • Ledninger, der er svært tilgængelige for reparation, f.eks. indbygget i beton-, træ- eller murværkskonstruktioner

Certificerede blikkenslagere fra postnummer 4900

Utterslev og Tårsvejens VVS & Kloakservice
Keldsløkkevej 14
4900 Horslunde
CVR: 30590198
www.uogtvvs.dk
Brdr. Jakobsen VVS
Linkøpingvej 31
4900 Nakskov
CVR: 29234396
Tlf. 21427995
OJ Energi
Klostervænget 1
4900 Nakskov
CVR: 34326835
www.ojenergi.dk