Blikkenslager Kerteminde

  • Indhent 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Kerteminde
  • Indsend skemaet online på ca 2 minutter
  • Spar omkring 13 procent på en godkendt blikkenslager

Vi dækker også
postnummer 5300

Askvej
Fjordvænget
Gammelmose
Havnegade
I.A.Larsensvej
Elmevej
Enggade
Egevænget
Bødkerstræde
Andresens Købmandsgård
Egevej
Enghaverne
Ahlefeldtsvej
Blåledvej
Cikorievej
Chr. Hansensvej
Fiskergade
Hans Schacksvej
Grønningen
Degneløkkevej

Blikkenslager Kerteminde - Her får du 3 gratis tilbud på vvs

Få gratis 3 skarpe tilbud fra blikkenslagere i Kerteminde på din blikkenslageropgave. Vi tilbyder at gøre det hårde arbejde og skaffer helt gratis 3 gedigne tilbud fra kreative blikkenslagere i Kerteminde. Når du skal have lavet vvs arbejde i din bolig, er der mange vigtige faktorer der spiller ind for at byggeriet bliver lavet korrekt.
Blikkenslagerne er udmærket klar over, at de konkurrerer med andre blikkenslagere, så derfor modtager du et ekstra konkurrencedygtigt blikkenslagertilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne blikkenslagere landet over.
Der er større krav til armaturerne i badeværelset end i køkkenet. l køkkenet har man ofte kun brug for meget varmt eller helt koldt vand. l badeværelset skal man vaske hænder, ansigt, barbere og soignere sig. Ønskerne til den rette vandtemperatur er meget individuelle.

Magnesiumanoder i varmtvandsbeholdere

Ved indsætning af en magnesiumanode i beholderen, opnås en god rustbeskyttelse af stålbeholdere og af eventuelle varmeflader af overfladebehandlet stål. Dog er det en forudsætning, at varmefladerne har god afstand mellem rørene.
Anoder skal anbringes således, at de giver en god beskyttelse af såvel beholder som varmelegeme. Korrosionsprodukterne fra magnesiumanoderne er tungtopløselige i vand og aflejres derfor i bunden af varmtvandsbeholderen. Disse korrosionsprodukter skal med jævne mellemrum fjernes.
Føleren til temperaturreguleringen skal sidde tæt ved varmeveksleren. Rørene ved føleren bør derfor også være af rustfrit stål. Hvis der er flere beholdere, bør installationen udføres således, at alle beholdere belastes ens.

Modtag gratis 3 tilbud - nemt og hurtigt

Der er hjælp at få til din blikkenslageropgave, uanset hvor i Kerteminde kommune du bor:
  • Nonnebo
  • Kertinge
  • Dræby
  • Salby
  • Martofte

Lokale blikkenslagere fra 5300 Kerteminde

Prüsse Vvs og Blik ApS
Søvangsvej 15
5300 Kerteminde
CVR: 38578871
Danvan A/S
Lille Vibyvej 21
5300 Kerteminde
CVR: 10697433
www.danvan.dk
Villadsen VVS
Sybergsvej 4
5300 Kerteminde
CVR: 38937278
www.villadsenvvs.dk