Blikkenslager Vojens

 • Få 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Vojens
 • Udfyld webskemaet på ca fem minutter
 • Spar nemt 23 pct på en topmotiveret blikkenslager

Postnummer 6500
vejnavne

Neder Jerstalvej
Sønderskovvej
Odinsvej
Mejerivej
Østerager
Skovvej
Niels Juhlers Toft
Topmejsevej
Kragedalsvej
Ringtvedvej
Tornsangervej
Skovby Bygade
Kløverstien
Krokusvej
Østerengvej
Thorsbjerggade
Odinsplads
Stationsvej
Ladegårdvej
Parcelvej

Blikkenslager Vojens? Få nemt 3 fantastisk billige tilbud

Et professionelt blikkenslager Vojens arbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler. Som faguddannede ved alle blikkenslagere, hvordan opgaverne skal løses. Det er kundens bedste garanti for godt veludført gedigent arbejde. Det giver de bedste resultater i Vojens for alle parter. Få op til 34 % i rabat med 3 førsteklasses tilbud.
Begynder vandstrålen at blive tynd og ujævn, er der måske problemer med udløbsfilteret i tuden. Skru af og fjern snavs, rust- og kalkpartikler. Hjælper det ikke, så læg filteret i husholdningseddike eller afkalker natten over. Hvis termostatbatteriet hyler, skal man lidt længere ind i installationen, og det er bedst at ringe efter vvs-installatøren.
I det hele taget skal vandinstallationer - det vil sige montering af rør og armaturer - altid udføres af en autoriseret vvs-installatør. Men det er dog tilladt at foretage udskiftning af pakninger, hvis der er afspærringsventiler på vandinstallationen.

Korrekt montering af plast tagrender

Rendejernene skal monteres med maks. 60 cm afstand, og de yderste jern bør sidde 15 cm fra vindskeden. Tagrenden skal have et lille jævnt fald på mindst 2 cm pr. 10 meter hen mod nedløbsrøret. Desuden skal rendejernene være bukket, så rendens forkant ligger ca. 2 mm lavere end bagkanten.
Derved undgås, at vand fra kraftigt regnvejr eller forstoppelse af tagrenden løber ned ad muren. Til afkortning og tilpasning af tagrender og nedløbsrør anvendes en fintandet sav eller nedstryger. Brug en skærekasse for at få lige og rene snit.
Efter tilskæring fjernes graterne med ståluld. Under samlingen må der ikke benyttes lim de steder, hvor render og rør skal kunne ekspandere. Nedløbsrør må - på grund af ekspansion - ikke monteres i længere stykker end 3 meter. Skal det være længere, må der mellem dets to rørstykker indskydes en rørsamlemuffe uden limning.

Blikkenslagerarbejde med stor rabat

Vores tilbudsservice omfatter hele Vojens egnen herunder
 • Skrydstrup
 • Lilholt
 • Neder Jernhyt
 • Styding
 • Jegerup
 • Lundsbæk
 • Nustrup Bæk
 • Over Jerstal

Bundsolide blikkenslagere i postnummer 6500

Per Olsens VVS
Vestervang 16
6500 Vojens
CVR: 14613986
www.povvs.dk
Bruhn VVS & Blik
Dybdalvej 4
6500 Vojens
CVR: 26017475
www.bruhnvvs.dk
VVS Søberg A/S
Lysbjergvej 6
6500 Vojens
CVR: 25485548
www.soeberg.dk