Blikkenslager Odsherred

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Odsherred
  • Udfyld formularen online på mindre end 5 min.
  • Spar hutigt 12 pct på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Odsherred ➤ spar 22-28% på VVS-arbejde

12. november 2018. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med blikkenslagertilbud fra seriøse og kompetente blikkenslagere i Odsherred. Opret din opgave online på mindre end 5 minutter. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte blikkenslager Odsherred virksomheder.
De 3 bedste blikkenslagere i Odsherred til netop din blikkenslageropgave modtager dine kontaktoplysninger. De vil herefter selv kontakte dig hurtigst muligt med et knaldgodt tilbud eller med yderligere spørgsmål omkring din specifikke blikkenslageropgave. Sådan kan du få 27-28 procents rabat.
De fleste badekar har en emaljeret overflade, som er let at holde ren. Brug for eksempel opvaskemiddel og en blød børste eller svamp til den daglige rengøring. I tilfælde af misfarvning på grund af dryppende vand fra hanen eller bruseren kan man bruge et almindeligt rengøringsmiddel med afkalkende effekt.

Vandlåse og gulvafløb

Vandlåse og gulvafløb i vådrum. Kemikalier og specielt kaustisk soda er farlige, både for naturen, den der udfører rensningen og for den vvs-installatør, der måske ved en senere lejlighed skal arbejde med afløbet. Et hus med kælder har normalt lyskasser foran vinduerne. Her findes der i bunden et lille afløb, således at regnvand kan komme væk. Det er vigtigt, at dette renses 1-2 gange om året, således at der ikke pludselig sker forstoppelse, og der trænger regnvand ind ad vinduet.
Ofte er årsagen til opståede korrosionsskader en kombination af flere af disse korrosionsformer. I bygninger kan varmforzinkede stålrør anvendes til udskiftelige ledninger for såvel koldt som varmt vand, men har gennem årene givet mange tæringsproblemer og misfarvninger af drikkevandet. Varmforzinkede stålrør bør ikke anvendes, hvor vandkvaliteten er ringe.

Gratis tilbud - få dem her

Tilbud på en billig blikkenslager kan gives overalt i Odsherred kommune:
  • Lumsås
  • Vig
  • Herrestrup
  • Veddinge
  • Fårevejle

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4500 Odsherred

Ernst Otto ApS
Industrivangen 6
4500 Asnæs
CVR: 37135496
Hjemmeside
VVS Smedegården ApS
Svanetorvet 10
4500 Nykøbing Sj
CVR: 10133424
Hjemmeside
Nykøbing VVS
Vesterlyngvej 27
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16241490
Hjemmeside