Blikkenslager Karlslunde

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Karlslunde
  • Udfyld formularen online på ca 8 minutter
  • Spar ca 14 procent på en faglærd blikkenslager

Postnummer 2690
vejnavne

Søen
Skovlyvej
Strandgårdssvinget
Præstevænget
Kastaniehusene
Motorgangen
Nordmarksvej
Østergårdsvej
Willumsens Alle
Sandternevej
Vendalsgård
Vårgyvelvej
Kildeagerhusene
Ræveholmsvej
Krogen
Stationsager
Metalgangen
Strandvangen
Østervej
Lille Engvej

Modtag 3 gratis tilbud på en Karlslunde blikkenslager

Få energisk bistand til løsning af dine udestående blikkenslageropgaver til yderst gode priser. Det kan gøres på kun 10 minutter at udfylde opgaven i blikkenslagerformularen og fremsende den til os. Du modtager gratis 3 prisvenlige tilbud på dit blikkenslager problem i Karlslunde hos fleksible blikkenslagere.
Anvend denne fuldstændig gratis onlineside 3vvstilbud.dk allerede i dag og spar nemt 23 procent. Modtag gratis 3 fine tilbud på blikkenslageropgaven i Karlslunde ved kvalitetsbevidste blikkenslagere. Spar mange penge i dag på en certificeret og erfaren blikkenslager i 2690 Karlslunde.
Netportalen 3vvstilbud.dk er en både tidsbesparende og nyskabende internet blikkenslagerservice, som tilbyder at opspore førsteklasses tilbud på blikkenslagerarbejde. På to-fire hverdage kontakter de tre udvalgte blikkenslagerfirmaer dig med deres strålende pristilbud. Undgå fusker firmaer - Benyt denne anerkendte service i dag.

Planlægning af vandinstallationer

Særlige anlæg som sprinklerstik og lignende kan kræves placeret dybere end frostfri dybde, f.eks. 1,4 m til overkant afledning. Stikledningen/jordledningen indføres i bygningen så tæt som muligt ved det sted, hvor man har ejendommens største samlede vandforbrug; dvs i nærheden af ejendommens varmtvandsforsyning.
Stik- og jordledninger bør ikke lægges i samme grav som kloak- og fiernvarmeledninger. Føres vandledningen på grund af stedlige forhold alligevel i den samme grav, holdes en friafstand mellem ledningerne på 0,5 m og vandledningen skal ligge højere end kloakledningen.
Stik- og jordledninger af almindelig polyethylen (PE) er ikke tilstrækkeligt diffusionstætte for visse kulbrinter. De må derfor ikke anvendes på tankstationer o.lign., hvor ud- og nedsivning af olie og benzin kan forekomme. Der findes PE-ledninger udformet som kompositrør med en aluminiumskappe i midten.

Brug udelukkende anerkendte armaturer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit badeværelse og køkken vil elske:
  • Atlantic
  • Duravit
  • Pressalit
  • Scotte
  • Viessmann

Tre blikkenslagere fra 2690 Karlslunde

Vaillant A/S
Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde
CVR: 64132113
www.vaillant.dk
Jersie VVS ApS
Brændmosevej 6
2690 Karlslunde
CVR: 26146623
www.jersievvs.dk
ABC Kloak & Ejendomsservice ApS
Brændmosevej 26, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 26028663
www.abc-kloak.dk