Blikkenslager Karlslunde

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Karlslunde
  • Indsend formularen online på ca 6 min.
  • Spar let 19 procent på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag 3 gratis tilbud på en Karlslunde blikkenslager

12. november 2018. Få gratis 3 tilbud på blikkenslager-arbejde i Karlslunde. Opret din opgave online og send den ind til os, så finder vi de bedste blikkenslagere i Karlslunde. Med stor erfaring med VVS-arbejder i bl.a. Karlslunde varetager vores partnere opgaver på hele Sjælland. Stor rabat tilbydes på alt vvs arbejde.
Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at alle områder af vores arbejde er mere end blot i orden. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder med et samarbejde med os. Få 3 gratis blikkenslager Karlslunde tilbud i dag!
Vi håber, du vil anvende vores gratis tjeneste og på den måde spare både tid og penge på en blikkenslager i Karlslunde. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til hurtigt og sikkert blikkenslagerarbejde til en fordelagtig pris.

Planlægning af vandinstallationer

Særlige anlæg som sprinklerstik og lignende kan kræves placeret dybere end frostfri dybde, f.eks. 1,4 m til overkant afledning. Stikledningen/jordledningen indføres i bygningen så tæt som muligt ved det sted, hvor man har ejendommens største samlede vandforbrug; dvs i nærheden af ejendommens varmtvandsforsyning.
Stik- og jordledninger bør ikke lægges i samme grav som kloak- og fiernvarmeledninger. Føres vandledningen på grund af stedlige forhold alligevel i den samme grav, holdes en friafstand mellem ledningerne på 0,5 m og vandledningen skal ligge højere end kloakledningen.
Stik- og jordledninger af almindelig polyethylen (PE) er ikke tilstrækkeligt diffusionstætte for visse kulbrinter. De må derfor ikke anvendes på tankstationer o.lign., hvor ud- og nedsivning af olie og benzin kan forekomme. Der findes PE-ledninger udformet som kompositrør med en aluminiumskappe i midten.

Brug udelukkende anerkendte armaturer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit badeværelse og køkken vil elske:
  • Atlantic
  • Duravit
  • Pressalit
  • Scotte
  • Viessmann

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2690 Karlslunde

Vaillant A/S
Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde
CVR: 64132113
Hjemmeside
WS Blik & håndværk Aps
Bjælkevangen 4
2690 Karlslunde
CVR: 37190470
Hjemmeside
Jørgen Olsen VVS
Klintebakken 15
2690 Karlslunde
CVR: 33775636
Hjemmeside