Blikkenslager Karlslunde

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslager i Karlslunde
  • Udfyld online skemaet på mindre end 8 min.
  • Spar hutigt 25 % på en bundsolid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Karlslunde tilbud

Eksempler på
2690 vejnavne

Svejsegangen
Vævergangen
Klitvej
Karlslunde Parkvej
Ræveholmsvej
Pilevangen
Jens Nielsens Vej
Møllesvinget
Karlslunde Kysthave
Råbjerg
Tjørnevej
Margrethe Alle
Vendalsgård
Skelbakken
Radulfsvej
Klintebakken
Kildevænget
Møllehaven
Solkrogen
Åbakkevej

Modtag 3 gratis tilbud på en Karlslunde blikkenslager

Få gratis 3 tilbud på blikkenslager-arbejde i Karlslunde. Opret din opgave online og send den ind til os, så finder vi de bedste blikkenslagere i Karlslunde. Med stor erfaring med VVS-arbejder i bl.a. Karlslunde varetager vores partnere opgaver på hele Sjælland. Stor rabat tilbydes på alt vvs arbejde.
Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at alle områder af vores arbejde er mere end blot i orden. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder med et samarbejde med os. Få 3 gratis blikkenslager Karlslunde tilbud i dag!
Vi håber, du vil anvende vores gratis tjeneste og på den måde spare både tid og penge på en blikkenslager i Karlslunde. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til hurtigt og sikkert blikkenslagerarbejde til en fordelagtig pris.

Planlægning af vandinstallationer

Særlige anlæg som sprinklerstik og lignende kan kræves placeret dybere end frostfri dybde, f.eks. 1,4 m til overkant afledning. Stikledningen/jordledningen indføres i bygningen så tæt som muligt ved det sted, hvor man har ejendommens største samlede vandforbrug; dvs i nærheden af ejendommens varmtvandsforsyning.
Stik- og jordledninger bør ikke lægges i samme grav som kloak- og fiernvarmeledninger. Føres vandledningen på grund af stedlige forhold alligevel i den samme grav, holdes en friafstand mellem ledningerne på 0,5 m og vandledningen skal ligge højere end kloakledningen.
Stik- og jordledninger af almindelig polyethylen (PE) er ikke tilstrækkeligt diffusionstætte for visse kulbrinter. De må derfor ikke anvendes på tankstationer o.lign., hvor ud- og nedsivning af olie og benzin kan forekomme. Der findes PE-ledninger udformet som kompositrør med en aluminiumskappe i midten.

Brug udelukkende anerkendte armaturer

Eksempler på VVS mærkevarer som dit badeværelse og køkken vil elske:
  • Atlantic
  • Duravit
  • Pressalit
  • Scotte
  • Viessmann

Få 3 Blikkenslager Karlslunde tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2690 Karlslunde

Håndværk VVS ApS
Sognevejen 10
2690 Karlslunde
CVR: 39189348
Hjemmeside
ABC Kloak & Ejendomsservice ApS
Brændmosevej 26, Karlstrup
2690 Karlslunde
CVR: 26028663
Hjemmeside
Vaillant A/S
Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde
CVR: 64132113
Hjemmeside