Blikkenslager Borup

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Borup
  • Indsend skemaet på under to minutter
  • Spar omkring 25 pct på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Borup tilbud

Vi dækker også disse
veje i Borup

Bjørnestien
Hørmarken
Søvej
Møllevej
Bastebjergvej
Ærtemarken
Kulerupvej
Græsmarken
Ågerupvej
Lindevej
Kymervej
Holmager
Hegnedevej
Korsmosevej
Almsvej
Elmevej
Søparken
Neergaardparken
Toftevej
Kimmerslevvej

Blikkenslager Borup? Professionelt VVS-arbejde tilbydes

Er du på jagt efter en både profesionel og billig blikkenslager i Borup, så er du endt det rigtige sted. Her på siden kan du oplyse, hvilken type vvs opgave, du ønsker professionel hjælp til. Herefter vil relevante blikkenslagere i Borup selv kontakte dig i løbet af få dage. Det er gratis og helt uforpligtende.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte blikkenslager Borup fagmænd. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Indsend din blikkenslageropgave hurtigst mulig og få 3 supertilbud i løbet af et par dage.
Rengøring af toilettet: Der kan forekomme gullige eller brunlige aflejringer under vandoverfladen i toilettet. Det kan fjernes således: Tag 5 liter varmt vand på ca. 50 grader. Hæld det i wc-kummen, og kom efterfølgende 1-2 spiseskefulde opvaskemaskinpulver i. Opløs pulveret i vandet ved let omrøring.

Armaturer og tilbehør - Love og standarder

Bygningsreglementet 2010 henviser til DS 439, der indeholder en lang række bestemmelser, der skal sikre udførelsen af en forsvarlig vandinstallation, baseret på Bygningsreglementets funktionelle krav. Der kan afviges fra normens krav, såfremt det kan dokumenteres, at afvigelsen er forsvarlig.
VA-godkendelserne fra ETA Danmark er et af normens daglige arbejdsredskaber, idet armaturer, der er i berøring med drikkevand, skal have VA-godkendelse. En undtagelse herfra er dog sikkerhedsventiler. Vandmålere kræver heller ikke godkendelse.
Arbejdstilsynets regler gælder både i forbindelse med planlægning af brugsvandsinstallationer samt brugen af sikkerhedsventiler i anlæg opvarmet med el, damp eller fjernvarme.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Det er et afvekslende job, at være blikkenslager. Her er en række tilfældige eksempler på vvs opgaver, en blikkenslager kan udføre:
  • Montering af toilet
  • Reparation af vandhane
  • Service af varmepumper
  • Udskiftning af varmeveksler
  • Varmeanlæg

Få 3 Blikkenslager Borup tilbud


Eksempler på lokal blikkenslager i Borup

Blik Jensen ApS
Søparken 58
4140 Borup
CVR: 33079559
Hjemmeside
Borup Blik og Byg Aps
Dalbyvej 33
4140 Borup
CVR: 36391545
Hjemmeside
Kurt Jensen Borup ApS
Rønnevej 8
4140 Borup
CVR: 16211842
Hjemmeside