Blikkenslager Borup

  • Indhent 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Borup
  • Indsend formularen online på ca 5 min.
  • Spar let 22 procent på en fleksibel blikkenslager

Vi dækker også
postnummer 4140

Urupvej
Nøddeparken
Ebbeskovvej
Vestre Ringvej
Bastebjergvej
Engdraget
Lille Dalbyvej
Hvedemarken
Magleskovvej
Bygmarken
Ved Lygtebanke
Ørningevej
Korsager
Stubberupvej
Thorsvej
Ærtebjerghusene
Lammestrupvej
Ågerupvej
Sveibogen
Ryeskovvej

Blikkenslager Borup? Professionelt VVS-arbejde tilbydes

Inden for meget kort tid modtager du gratis 3 sammenlignelige tilbud på smuk blikkenslagerarbejde. Bestil veletableret bistand til udførelse af de tiltrængte blikkenslageropgaver til yderst hammerfede priser. Sammenlign enkelt blikkenslagerfirmaer online og sikre dig tæt på 18 pct i fed rabat.
På to-fire hverdage kontakter de 3 bedst egnede blikkenslagervirksomheder dig med deres prisbillige blikkenslagertilbud. Beskriv din sag detaljeret så blikkenslagerfirmaerne bedre kan vurdere, om de har lyst til at udarbejde solide tilbud på blikkenslageropgaven. Fortæl os om din blikkenslageropgave i blikkenslagerskemaet (det gør du på omkring 7 min).
Inden for to-fire arbejdsdage kontakter de tre bedste blikkenslagerfirmaer dig med deres fine tilbud. Inden for ret kort tid fremsender vi gratis 3 tiptop tilbud på veludført blikkenslagerarbejde. Fortæl os om blikkenslageropgaven i blikkenslagerformularen på cirka 7 min nu.

Armaturer og tilbehør - Love og standarder

Bygningsreglementet 2010 henviser til DS 439, der indeholder en lang række bestemmelser, der skal sikre udførelsen af en forsvarlig vandinstallation, baseret på Bygningsreglementets funktionelle krav. Der kan afviges fra normens krav, såfremt det kan dokumenteres, at afvigelsen er forsvarlig.
VA-godkendelserne fra ETA Danmark er et af normens daglige arbejdsredskaber, idet armaturer, der er i berøring med drikkevand, skal have VA-godkendelse. En undtagelse herfra er dog sikkerhedsventiler. Vandmålere kræver heller ikke godkendelse.
Arbejdstilsynets regler gælder både i forbindelse med planlægning af brugsvandsinstallationer samt brugen af sikkerhedsventiler i anlæg opvarmet med el, damp eller fjernvarme.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Det er et afvekslende job, at være blikkenslager. Her er en række tilfældige eksempler på vvs opgaver, en blikkenslager kan udføre:
  • Montering af toilet
  • Reparation af vandhane
  • Service af varmepumper
  • Udskiftning af varmeveksler
  • Varmeanlæg

Find de bedste blikkenslagere

Borup Blik og Byg Aps
Dalbyvej 33
4140 Borup
CVR: 36391545
Nørre Dalby VVS
Dalbyvej 5
4140 Borup
CVR: 37860824
www.noerredalbyvvs.dk
Blikbo Blikenslager
Lindevej 9
4140 Viby Sjælland
CVR: 37056219