Blikkenslager Valby

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Valby
  • Indsend onlineskemaet på mindre end syv min.
  • Spar hutigt 20 pct på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Valby tilbud

Vi dækker også disse
veje i Valby

Højbovej
Maribovej
Lise Ringheims Vej
Belle de Boskoopvej
Paradisæblevej
Grønttorvet
Buster Larsens Vej
Bramslykkevej
Krumtappen
Monrads Allé
Læstedet
Asta Nielsen Strædet
Grønnehave Allé
Karensgade
J.P.E. Hartmanns Allé
Poul Reumerts Vej
Karin Nellemoses Vej
Fajancegade
Mosestykket
Højdedraget

Blikkenslager Valby. Indhent 3 tilbud på VVS-arbejde

Hvad koster en blikkenslager i eller i nærheden af Valby? Hvad er den generelle timepris ved et blikkenslagerfirma? Hvordan finder man en erfaren blikkenslager, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for blikkenslagere i Valby er på omkring 450,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange blikkenslagere angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal beklædes. Find ud af, om blikkenslageren benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når I mødes.
l dag skal danske huse være monteret med tagrender, der effektivt kan lede regnvandet bort, så vand- og fugtskader på bygningsdele kan undgås. Regnmængderne i Danmark svinger fra år til år, men typisk falder der op imod 700-750 mm nedbør pr. år. Det svarer til næsten 100.000 liter vand om året på et hus, som er 120 m2 stort.

Tungt badeværelse i ny bolig

Når der vælges vandtætningssystem, er det vigtigt at vælge materialer, der er forenelige. Samtlige materialer skal derfor vælges inden for det system, der anvises af leverandøren. Udgangspunktet for valg af vandtætningssystem er den type vandtætte lag, der yder den fornødne sikkerhed for tæthed dels i forhold til underlagsmaterialet, og dels i forhold til gulvbelægning og vægbeklædning.
I eksemplet er der valgt et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er påført lige under gulvklinkernes klæbelag i hele badeværelset, og lige under vægflisernes klæbelag i vådzonen. Til det valgte vandtætte lag hører hjælpematerialerne primer, tætningsmanchetter og armering for tætning af eventuelle revner og spalter, som sammen med klæber og fugematerialer udgør et samlet vandtætningssystem.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker

Brug helst kvalitetsprodukter i både køkken og badeværelser som f.eks:
  • BWT
  • Grundfos
  • Intra Juvel
  • NeoTherm
  • Termix

Få 3 Blikkenslager Valby tilbud


Eksempel på blikkenslager i Valby

Haugaard VVS
Borghaven 1
2500 Valby
CVR: 10012058
Hjemmeside
JBC VVS ApS
Værkstedvej 41
2500 Valby
CVR: 35030816
Hjemmeside
MJ VVS
Carl Langes Vej 48
2500 Valby
CVR: 20747471
Hjemmeside