Blikkenslager Valby

  • Få 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Valby
  • Indsend skemaet online på ca to minutter
  • Spar op til 11 procent på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Valby. Indhent 3 tilbud på VVS-arbejde

12. november 2018. Hvad koster en blikkenslager i eller i nærheden af Valby? Hvad er den generelle timepris ved et blikkenslagerfirma? Hvordan finder man en erfaren blikkenslager, der samtidig ikke koster kassen? Hvem kan man stole på? Gennemsnits timeprisen for blikkenslagere i Valby er på omkring 450,- kr.
Der forekommer priser helt ned til cirka 300,- kr. i timen men så må man så ikke forvente det bedst udførte resultat. Mange blikkenslagere angiver prisen ud efter arealet i kvadratmeter, der skal beklædes. Find ud af, om blikkenslageren benytter sædvanlig timeløn eller pr kvadratmeter når I mødes.
l dag skal danske huse være monteret med tagrender, der effektivt kan lede regnvandet bort, så vand- og fugtskader på bygningsdele kan undgås. Regnmængderne i Danmark svinger fra år til år, men typisk falder der op imod 700-750 mm nedbør pr. år. Det svarer til næsten 100.000 liter vand om året på et hus, som er 120 m2 stort.

Tungt badeværelse i ny bolig

Når der vælges vandtætningssystem, er det vigtigt at vælge materialer, der er forenelige. Samtlige materialer skal derfor vælges inden for det system, der anvises af leverandøren. Udgangspunktet for valg af vandtætningssystem er den type vandtætte lag, der yder den fornødne sikkerhed for tæthed dels i forhold til underlagsmaterialet, og dels i forhold til gulvbelægning og vægbeklædning.
I eksemplet er der valgt et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er påført lige under gulvklinkernes klæbelag i hele badeværelset, og lige under vægflisernes klæbelag i vådzonen. Til det valgte vandtætte lag hører hjælpematerialerne primer, tætningsmanchetter og armering for tætning af eventuelle revner og spalter, som sammen med klæber og fugematerialer udgør et samlet vandtætningssystem.

Vi anbefaler at bruge professionelle mærker

Brug helst kvalitetsprodukter i både køkken og badeværelser som f.eks:
  • BWT
  • Grundfos
  • Intra Juvel
  • NeoTherm
  • Termix

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2500 Valby

MJ VVS
Carl Langes Vej 48
2500 Valby
CVR: 20747471
Hjemmeside
Blikkenslagermester Tommy Schmidt ApS
Nakskovvej 79
2500 Valby
CVR: 30496981
Hjemmeside
Stange & Johnsen VVS ApS
Bykildevej 10
2500 Valby
CVR: 25792602
Hjemmeside