Blikkenslager Køge

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslager i Køge
  • Indsend skemaet online på under 4 minutter
  • Spar let 10 % på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Køge? Få gratis 3 lokale tilbud i dag

12. november 2018. Har du brug for at få serviceret dit gasfyr, dit solvarmeanlæg, din vandvarmer eller nogle af de andre installationer i din bolig? Uanset om det blot er en mindre VVS-opgave eller du skal have ordnet tag og tagrender, så er du havnet på det helt rigtige websted. Få her 3 blikkenslager Køge tilbud.
Her på 3vvstilbud.dk er vi nemlig specialister i at formidle blikkenslageropgaver mellem private og blikkenslagere i Køge. Prisen på en blikkenslager afhænger af helt af den opgave, som blikkenslagerne skal løse for dig. Simple opgaver er naturligvis billige end de mere komplicerede.
Det normale er, at blikkenslagerne i Køge vurderer, hvor mange timer de skal være om opgaven og på den baggrund beregner de prisen. Hvis du har andre typer opgaver, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en advokat, en murer, en gartner, en maler, en isolatør eller en tømrer.

Varmforzinkede stålrør i vandinstallationer

Varmforzinkede stålrør korroderer hvis kobberindholdet i vandet er højere end 0.06 mg/liter. Rusttuer i rør kan undersøges for kobber ved en EDAX-analyse, (atom spektrometer). Analysen kan være med eller uden kulstof. Samlingen foregår typisk med gevind.
Dette medfører, som ved de nødvendige overskæringer, at der opstår arealer, der er ringere beskyttet af zinklaget end selve røret. Skru aldrig nipler af messing, bronze eller rustfrit stål i muffer af varmforzinkede stålrør. Stålet gennemtærer for enden af niplen og gennemtæringstiden kan være nogle få år.

Håndværkertilbud - spar op til 15%

Uanset hvor i Køge kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på en billig blikkenslager:
  • Lille Skensved
  • Ringsbjerg
  • Vemmedrup
  • Lellinge
  • Ølsemagle

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4600 Køge

FN Service Teknik
Grønnevej 23
4600 Køge
CVR: 33800940
Hjemmeside
Dirk´s VVS
Tigervej 11
4600 Køge
CVR: 30665880
Hjemmeside
KS1 Entreprise ApS
Samsøvej 1E
4600 Køge
CVR: 33383037
Hjemmeside