Blikkenslager Als

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Als
  • Indsend formularen på bare 6 min.
  • Spar let 21 pct på en rutineret blikkenslager

Eksempler på veje
i postnummer 6430

Sandbjergvej
Snebærvej
Valmuevej
Stevning Gade
Toften
Tangsholmvej
Østergade
Skolemarken
Vesterballe
Vestermøllevej
Tjørning
Vikkebjergvej
Tjørnevænget
Søbakken
Skærveagervej
Ørredvej
Solbjerggaard
Ulbjergvej
Tangshave
Skadborggaard

Blikkenslager Als ➡ Få 3 skræddersyede tilbud i dag

Hjemme kan du ganske fredsommeligt gennemlæse buddene og siden vælge det, du bedst synes om. Det er lynhurtigt at bruge denne blikkenslager portal og blikkenslagerne klarer alle slags blikkenslageropgaver i hele Als - og i resten af dannevang. Betal ikke en himmelhøj pris for en godkendt blikkenslager på Als.
Lad grundige og velrenommerede firmaer på Als ordne din blikkenslager opgave. Det er nemt at spare penge (mere end 29 procent) med 3 fremragende seriøse blikkenslagertilbud. Vore partnere har alt relevant udstyr med nøgleord som kvalitet, saglig rådgivning og suveræn service.
Ved normalt brug løber der højst 50 procent af den normale vandmængde gennem hanen. Vær dog varsom med at købe vandbesparende mirakeldimser. Ikke alle er af god kvalitet. Mere komplicerede reparationer kræver ofte specialværktøj og bør overlades til en autoriseret vvs-installatør. Så er der også garanti på reparationen.

Fejlretning af centralvarmeanlægget

Har huset sit eget centralvarmeanlæg og dermed et lukket rørsystem, må man selv rette de fleste fejl. Er boligen derimod tilsluttet et fjernvarmeanlæg, bør direkte indgreb i installationerne overlades til fagmanden.
I den efterfølgende fejlfinding og gennemgang af reparationer har vi taget udgangspunkt i et oliefyret varmeanlæg, men opbygningen og virkemåden er stort set den samme for gasfyrede anlæg, bortset fra at olietank og olieledning her er erstattet af en gasledning, og at brænderens konstruktion er en smule anderledes.
På moderne anlæg bruges en trykekspansionsbeholder, der er lukket og indbygget i husets kedelunit (kedelenhed). Desuden er anlægget udstyret med en sikkerhedsventil, som automatisk åbner, hvis trykket bliver for højt, og lukker igen, når trykket falder.

Sikring mod oversvømmelse

Sikring af den enkelte parcel kan ske på følgende fire måder:
  • Afløbssystemet udføres med en betryggende højdeforskel mellem afløbssystemets lavest beliggende installationer og højeste opstemningskote
  • Højvandslukke for flere armaturer
  • Højvandslukke på de enkelte installationer
  • Pumpning

Udvalgte blikkenslagere fra postnummer 6430

Erik Jensen VVS Nordborg ApS
Mellemvej 2
6430 Nordborg
CVR: 11097170
www.erik-jensen-vvs.dk
Augustenborg-Hørup Blik & VVS
Sørens Møllevej 31
6430 Augustenborg
CVR: 28230230
www.blik-vvs.dk
Als El & VVS ApS
Svalevej 2
6430 Nordborg
CVR: 14503692
www.alselvvs.dk