Blikkenslager Mariager

  • Få gratis 3 tilbud på blikkenslager i Mariager
  • Udfyld tilbuds skemaet på bare 3 min.
  • Spar omkring 19 pct på en energisk blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Mariager

Ternevej
Maren Finds Dalen
Edderupvej
Randrupvej
Houvej
Falslev Hedevej
Klostergade
Søndergade
Møllevænget
Svanevej
Skovbrynet
Kongsdal Havn
Lærkevej
Glenstrup Søvej
Fabriksvej
Fjordgade
Egebakken
Bækvej
Katbjerg Oddevej
Rosengade

Blikkenslager Mariager, gratis 3 tilbud på VVS arbejde

Udfyld onlineskemaet på mindre end 7 minutter og fortæl, hvad det er du ønsker hjælp til. Skriv gerne detaljeret så blikkenslagerne får det mest gunstige udgangspunkt for, om de vil byde på din blikkenslageropgave. Et maksimum på tre blikkenslagere i Mariager får lov at byde.
Jo bedre din opgave er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud modtager du. Her på 3vvstilbud.dk er vi eksperter i at rundsende blikkenslageropgaver mellem private og blikkenslager Mariager fagfolk. Få samtidig en solid rabat.
Man kan foretage samlingerne med såkaldte kompressions-fittings, der er fremstillet af messing. Når disse fittings skrues sammen, presser en lille ring sig fast om kobberrøret, så samlingen bliver helt tæt. Denne metode anbefales gør-det-selv folk, som ikke er fortrolige med lodning. En særlig form for fittings er unioner. hvis ene rørtilslutning foretages med en omløber, så samlingen nemt kan skilles ad igen.

Plasttagrender der udvider sig

Indkøbes der nye tagrender, giver producenterne udførlige arbejdsanvisninger med og dem bør man studere grundigt. Det er også vigtigt at man opsætter render, som er dimensioneret til den tagflade og hældning, de skal afvande.
Oplysninger om varmeudvidelser og det følgende krav til frigang for forskellige materialer, finder man også her. I praksis er det kun plastrender, der er dette krav til, hvor en 10 m lang rende vil udvide sig fra frysepunktet til 30°C med omkring 2,5 cm. Små, korte tagrender på udhuse og lignende, kan opsættes uden fald.
Hovedhusets lange render derimod, skal have en smule fald mod nedløbene - ca. 2-3% er tilstrækkeligt for at renden kan tømmes. På gamle huse vil faldet normalt opnås ved at bukke rendebøjlerne lidt op eller ned efter en udspændt snor.

Undgå at spilde en masse tid

Hele Mariagerfjord kommune er naturligvis dækket af vores store netværk af effektive blikkenslagerfirmaer:
  • Falslev
  • Budum
  • Øster Hurup
  • Monstrup
  • Vebbestrup

Aktuelle blikkenslagere fra 9550 Mariager

Michael Sauer ApS
Gl Hadsundvej 8
9550 Mariager
CVR: 27932134
Tlf. 98542020
Astrup VVS
Jernbanegade 86
9550 Hadsund
CVR: 21140694
Tlf. 98565339
VVS Huset Assens A/S
Industrivej 10
9550 Mariager
CVR: 28279345
www.vvs-husetas.dk