Blikkenslager Herning

  • Indhent 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Herning
  • Udfyld formularen på bare 6 min.
  • Spar omkring 18 pct på en velrenommeret blikkenslager

Eksempler på
vejnavne Herning

Solskovvej
Sundsvej
Vesterholmvej
Søbysøvej
Ternevej
Snerlundvej
St. Blichersvænget
Skrevej
Vildbjergvænget
Ørre Byvej
Ørnevej
Tulipanhaven
Rosenstien
Sønder Lindbjerg
Wedellsborgvej
Strynøvej
Vestparken
Ålholmvej
Sprogøvej
Valdemarsvej

Blikkenslager Herning → Bestil 3 gratis VVS-service tilbud

Har du en blikkenslageropgave i Herning, du skal have hjælp til, så kan du her fuldstændig gratis indhente tre fortrinlige tilbud fra blikkenslager Herning firmaer. Vores kvalificerede samarbejdspartnere løser dagligt både de almindelige vvs opgaver og mere komplicerede sager.
Uanset typen af din blikkenslageropgave, vil vi påtage os at finde 3 tiptip blikkenslagere til dig. Benyt dig af blikkenslagerenes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal i gang med at få ordnet dine installationer. Blikkenslagere fra Herning rådgiver gerne om netop denne type opgaver.
I Norm for vandinstallationer er kravet, at vandinstallationer skal dimensioneres for det laveste vandtryk, der under normale omstændigheder optræder i forsyningsledningen. Et regulerings-T er et T-stykke med en prop indskruet i afgreningen. Når proppen skrues mere eller mindre i, vil den reducere eller forøge vandstrømmen. Regulerings-T'er anvendes næsten ikke mere.

Reparer den defekte radiatortermostat

Radiatortermostaten består af to dele: En ventil, der styrer vandstrømmen til radiatoren, og et termostatelement, som føler den omgivende temperatur og påvirker ventilen, så rummets varme konstant holdes på det ønskede antal grader.
Termostaten indeholder en kapsel med en væske, der let fordamper ved stigende temperatur. Derved udvider kapslen sig og trykker en ventilnål frem. Den påvirker en ventilkegle, som lukker mere eller mindre for varmt vand til radiatoren. De fleste radiatortermostater har en indstillingsskala med tal fra 1 til 5.
Med et indstillingsgreb strammer eller løsner man kapslens tryk på nålen alt efter den ønskede temperatur i rummet. Når termostaten i mange tilfælde ikke holder den rigtige temperatur, skyldes det som regel en forkert placering. Den bør nemlig sidde enten nedenunder eller på siden af radiatoren.

Du får kun tilbud fra kompetente blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer fra Herning tilbyder at udføre billigt og godt VVS arbejde i hele Herning kommune:
  • Gjellerup
  • Søby
  • Arnborg
  • Snejbjerg
  • Havnstrup

Eksempler på blikkenslagere i 7400 Herning

Herning Trapper & Kleinsmedie ApS
Kæret 11
7400 Herning
CVR: 32078257
www.herningkleinsmedie.dk
Erik Mølgaard VVS
Åkirkebyvej 7
7400 Herning
CVR: 10062985
www.em-vvs.dk
Carsten B. Hansen ApS
Studsgårdvej 17
7400 Herning
CVR: 21836877
www.cbh-vvs.dk