VVS Svendborg

  • VVS Svendborg - Få gratis op til 3 liflige tilbud
  • Få let 27 procent rabat på kreative vvs fagmænd
  • Billig vvs - Find udvalgte fagfolk i dag

Eksempler på veje
i postnummer 5700

Gartnervej
Bærvænget
H C Andersens Vej
Berberisvænget
Hasselvænget
Drejøvej
Heimdalsvej
Gyldenbjergsvej
Hejrevænget
Folehaven
Eskegårdsvej
Havnegade
Hjejlevej
Brogade
Frejasvænge
Grev Moltkes Vej
Bjarkesvej
Drejø Skovvej
Avernakøvej
Bøgeløkken

VVS Svendborg. Modtag 3 tilbud på VVS service

Er du på udkig efter en effektiv og billig VVS installatør i Svendborg, så er du kommet til det rette sted. Her kan du forklare, hvilken opgave du har brug for VVS service til, hvorefter relevante VVS Svendborg fagmænd selv kontakter dig. Det er helt gratis for dig som opgaveopretter. Du sparer let 30% med hele rabatten.
I et badeværelse skal der som minimum være plads til de nødvendige toiletartikler, som ekstra toiletpapir, badeprodukter som shampoo, sæbe, deodorant og barbergrej og gerne et medicinskab.
Derudover ønsker mange så megen skabsplads som muligt for også at have plads til f.eks. håndklæder, vaskeklude, undertøj og snavsetøjskurv. Hvor meget skabsplads, der kan blive plads til, afhænger naturligvis af rummets størrelse. Husk også at få plads til en affaldsspand. De fleste firmaer, der fremstiller køkkenskabe, fremstiller også skabe til badeværelser.

Armaturer til køkkenvaske

Armaturer monteres normalt på væg over køkkenvask eller i bord. Svingtuden bør være så lang, at udløbet kan nå midten af vasken. Hvis armaturet placeres i bord, vil et fremspring på 200 mm fra midten af armatur normalt være passende.
Såfremt armaturer placeres på væg over vask, vil et fremspring på 250-300 mm fra midte armatur normalt være passende. Af hensyn til fyldning af spand eller lignende, bør udløbets højde over vaskens bund være mindst ca. 300 mm.
For armaturer ved køkkenvaske gælder de samme regler om luftgab og vacuumventiler, som er anført for håndvaske. De brugsmæssige krav til udløbets højde medfører i de fleste tilfælde, at kravet om luftgab automatisk er overholdt. Såfremt der anvendes separate tapventiler, og udløbene forbindes med løse gummislanger eller lignende, skal luftgabet regnes fra det fælles udløb til overkant af vask.

Udfyld skemaet og få tre gode sydfynske VVS tilbud

VVS firmaer i Svendborg kommune opererer over hele kommunen:
  • Tåsinge
  • Vester Skerninge
  • Vejstrup
  • Rantzausminde
  • Brændeskov

Find de bedste vvs-firmaer

Fyns Gasteknik​ ApS
Tved Kirkevej 5A
5700 Svendborg
CVR: 29783489
www.fynsgasteknik.dk
Schmidts VVS
Vilhelm Thomsens Vej 5
5700 Svendborg
CVR: 31442346
www.schmidtsvvs.dk
J.E.Larsen VVS Engros
Nyborgvej 5
5700 Svendborg
CVR: 31802458
www.vvssalg.dk