VVS Aalborg

  • VVS Aalborg - Få gratis 2-3 gode tilbud
  • Få nemt 17 procent rabat på kvalitetssikret vvs mand
  • Billig vvs - Her sparer du tid og penge

Få 3 VVS Aalborg tilbud

Postnummer 9000
vejnavne

Grønnegangen
Gasværksvej
Constancevej
Hasseris Enge Nord
Druevej
Gerdavej
Frederiksgade
Borgmester Jørgensens Vej
Gørtlervej
Birkevej
Flintevej
Elisabethsvej
Einar Packness Vej
Egevej
Blommevænget
Eriksvej
Dalsgårdsvej
Ananasvej
Eckersbergsvej
Gammel Strandvej

VVS Aalborg. Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

Beskriv din VVS opgave i skemaet på under fem min. Her på 3vvstilbud.dk finder vi 3 velegnede og billige VVS installatører i Aalborg, hvis kompetencer opfylder dine ønsker og krav. I løbet af nogle dage tager de udvalgte VVS mænd kontakt til dig med hver deres spændende VVS tilbud. Få 3 konkurrencedygtige tilbud med kontante rabatter.
En afløbskobling er et stykke afløbsrør med udvendigt gevind, omløber og tætningsroset. Til brug for skeletvægge har afløbskoblingen tillige påsvejst flange. Omløber og tætningsroset er begge forsynet med O-ringe, som ved sammenskruning med rørstykket tætner mod afløbsrør og vægoverflade.
Armeringsbånd er bånd til strimling/armering af pladesamlinger, overgange mellem gulv og væg mv. i forbindelse med påføring af vandtætningsmembran. Båndene er oftest ca. 100 mm brede og udført af væv, der kan være gummibelagt.

Rust i emaljerede varmtvandsbeholdere

l en emaljeret vandbeholder skal man altid indsættes en anode, som virker som katodisk beskyttelse, da beholderens emalje ofte ikke er poretæt. l vandbeholdere, der er overfladebehandlet med kunststof, vil en anode - afhængigt af hvilket kunststof, der er anvendt - kunne ødelægge kunststoffet.
Der bør derfor ikke indsættes anoder i sådanne beholdere. Da der er risiko for gennemtæringer ved fejlsteder, stilles der ved VA-godkendelsen af kunststofbelagte beholdere meget store krav til belægningens tæthed.
Ved katodisk beskyttelse med elektrolyseanlæg monterer man en anode udført af aluminium i vandbeholderen, og der tilføres en jævnspænding fra en ensretter. Der vil ellers vil være forøget risiko for gennemtæring af stålbeholderen ved fejlsteder (porer) i overfladebehandlingen.

Genvejen til den bedste VVS oplevelse

Hele Aalborg kommune er omfattet af vores netværk af skrappe VVS firmaer:
  • Hasseris
  • Store Ejstrup
  • Storvorde
  • Nibe
  • Kongerslev

Få 3 VVS Aalborg tilbud


Eksempler på lokal vvs i 9000 Aalborg

Hasseris Tag og Facade ApS
Lindskovvej 14
9000 Aalborg
CVR: 31280400
Hjemmeside
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 98130433
Hjemmeside
Morten Lyhne Olesen ApS
Hadsundvej 129
9000 Aalborg
CVR: 33047622
Hjemmeside