VVS Aalborg

  • VVS Aalborg - Få op til 3 gratis gode tilbud
  • Få ca 12 pct rabat på kvalitetsbevidste vvs fagmænd
  • Billig vvs - Vi indhenter 3 godkendte tilbud

Lokale vejnavne
Aalborg

Floravej
Beddingen
Columbinevej
Badehusvej
Anders Borks Vej
Davids Alle
Fyensgade
Edvardsvej
Fasanvej
Ananasvej
Hasselhøj
Brettevillesgade
Cort Adelers Gade
Haraldsvej
Bogøgade
Gråbrødregade
Golfparken
Betavej
Eckersbergsvej
Færøgade

VVS Aalborg. Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

Udnytter du udbudsportalen 3vvstilbud.dk, får du mere end 17 pct. i personlig rabat på vvs´erarbejdet. Man kan gratis sammenligne priser på vvs-arbejde online og få op omkring 17% i stærk rabat. Det er let og hurtigt at bruge denne vvs´erservice og vvs´erne ordner alle slags vvs-opgaver i hele Aalborg - og i resten af Danmark.
En afløbskobling er et stykke afløbsrør med udvendigt gevind, omløber og tætningsroset. Til brug for skeletvægge har afløbskoblingen tillige påsvejst flange. Omløber og tætningsroset er begge forsynet med O-ringe, som ved sammenskruning med rørstykket tætner mod afløbsrør og vægoverflade.
Armeringsbånd er bånd til strimling/armering af pladesamlinger, overgange mellem gulv og væg mv. i forbindelse med påføring af vandtætningsmembran. Båndene er oftest ca. 100 mm brede og udført af væv, der kan være gummibelagt.

Rust i emaljerede varmtvandsbeholdere

l en emaljeret vandbeholder skal man altid indsættes en anode, som virker som katodisk beskyttelse, da beholderens emalje ofte ikke er poretæt. l vandbeholdere, der er overfladebehandlet med kunststof, vil en anode - afhængigt af hvilket kunststof, der er anvendt - kunne ødelægge kunststoffet.
Der bør derfor ikke indsættes anoder i sådanne beholdere. Da der er risiko for gennemtæringer ved fejlsteder, stilles der ved VA-godkendelsen af kunststofbelagte beholdere meget store krav til belægningens tæthed.
Ved katodisk beskyttelse med elektrolyseanlæg monterer man en anode udført af aluminium i vandbeholderen, og der tilføres en jævnspænding fra en ensretter. Der vil ellers vil være forøget risiko for gennemtæring af stålbeholderen ved fejlsteder (porer) i overfladebehandlingen.

Genvejen til den bedste VVS oplevelse

Hele Aalborg kommune er omfattet af vores netværk af skrappe VVS firmaer:
  • Hasseris
  • Store Ejstrup
  • Storvorde
  • Nibe
  • Kongerslev

Aktuelle vvs-firmaer fra postnr. 9000

VarmeserviceDanmark
Ryesgade 34
9000 Aalborg
CVR: 26098874
www.varmeservice.info
Innogi VVS og Ventilation
Væverensvej 36
9000 Aalborg
CVR: 32902456
www.innogi.dk
Blikkenslagerforretningen Henning L. Pedersen ApS
Frejasgade 6
9000 Aalborg
CVR: 36940913
Tlf. 98139430