VVS Aalborg

  • VVS Aalborg - Få 3 gratis fantastiske tilbud
  • Få op til 27 % rabat på grundig vvs fagmand
  • Billig vvs - Betal ikke for meget

Få 3 VVS Aalborg tilbud

Eksempler på veje
fra Aalborg

Guldborghaven
Duevej
Dalgasgade
Adelgade
Gormsvej
Hassel Alle
Gammel Gugvej
Enghaven
Borgmestervænget
Gravenstenvej
Hasserishave
Hasseris Enge Nord
Bogfinkevej
Grønnegade
Corfitzvej
Floravej
Frederiksgade
Doktorens Gyde
Gråbrødregade
C.A. Olesens Gade

VVS Aalborg. Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

Beskriv din VVS opgave i skemaet på under fem min. Her på 3vvstilbud.dk finder vi 3 velegnede og billige VVS installatører i Aalborg, hvis kompetencer opfylder dine ønsker og krav. I løbet af nogle dage tager de udvalgte VVS mænd kontakt til dig med hver deres spændende VVS tilbud. Få 3 konkurrencedygtige tilbud med kontante rabatter.
En afløbskobling er et stykke afløbsrør med udvendigt gevind, omløber og tætningsroset. Til brug for skeletvægge har afløbskoblingen tillige påsvejst flange. Omløber og tætningsroset er begge forsynet med O-ringe, som ved sammenskruning med rørstykket tætner mod afløbsrør og vægoverflade.
Armeringsbånd er bånd til strimling/armering af pladesamlinger, overgange mellem gulv og væg mv. i forbindelse med påføring af vandtætningsmembran. Båndene er oftest ca. 100 mm brede og udført af væv, der kan være gummibelagt.

Rust i emaljerede varmtvandsbeholdere

l en emaljeret vandbeholder skal man altid indsættes en anode, som virker som katodisk beskyttelse, da beholderens emalje ofte ikke er poretæt. l vandbeholdere, der er overfladebehandlet med kunststof, vil en anode - afhængigt af hvilket kunststof, der er anvendt - kunne ødelægge kunststoffet.
Der bør derfor ikke indsættes anoder i sådanne beholdere. Da der er risiko for gennemtæringer ved fejlsteder, stilles der ved VA-godkendelsen af kunststofbelagte beholdere meget store krav til belægningens tæthed.
Ved katodisk beskyttelse med elektrolyseanlæg monterer man en anode udført af aluminium i vandbeholderen, og der tilføres en jævnspænding fra en ensretter. Der vil ellers vil være forøget risiko for gennemtæring af stålbeholderen ved fejlsteder (porer) i overfladebehandlingen.

Genvejen til den bedste VVS oplevelse

Hele Aalborg kommune er omfattet af vores netværk af skrappe VVS firmaer:
  • Hasseris
  • Store Ejstrup
  • Storvorde
  • Nibe
  • Kongerslev

Få 3 VVS Aalborg tilbud


Eksempel på lokal vvs i Aalborg

​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 85003410
Hjemmeside
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 98130433
Hjemmeside
Aalborg VVS-Service A/S
Østerbro 103
9000 Aalborg
CVR: 86830612
Hjemmeside