VVS Struer

  • VVS Struer - Få 3 gratis favorable tilbud
  • Få op til 25 procent rabat på kvalitetsbevidst vvs fagmand
  • Billig vvs - Du får tilbud fra lokale fagfolk

Få 3 VVS Struer tilbud

Veje 7600 Struer

Kirkegade
Vralden
Th Jensens Vej
Kimingen
Skrænten
Plantagevej
Huginsvej
T W Jensens Stræde
Langgade
Timlingvej
Liljevej
Kronborgdige
Tornskadevej
Sydkajen
Struerdalvej
Stentofterne
Kokholmvej
Voldgade
Pallisgårdvej
Præstevej

VVS Struer -> Modtag nemt 3 gratis VVS tilbud

Få 3 tilbud på løsning af alle dine VVS problemer i Struer. Vores samarbejdspartnere i Struer påtager sig alle typer af VVS opgaver. Til alle VVS opgaver bruges kun de bedste fagfolk og professionelt værktøj, som garanterer en sikker, hurtig, effektiv og billig løsning af din VVS Struer opgave. Rabatten kan blive til 31 procent.
En vandhane er enten til koldt eller varmt vand, mens et blandingsbatteri er til både koldt og varmt vand. Blandingsbatterier fås som etgrebs eller som togrebs. Under et kaldes vandhaner og blandingsbatterier for armaturer. En dryppende vandhane er næsten ikke til at holde ud at høre på.
En utæt vandhane medfører vandspild og kan give kalkrender i vasken. Årsagen til utætheden er så godt som altid slidte og udtørrede pakninger, som er forholdsvis lette at udskifte. Der findes mange typer af især blandingsbatterier og inden for dem mange fabrikater, som er forskelligt konstrueret.

Ubenyttede vandinstallationer

Når vand har henstået i en del af en vandinstallation i kortere eller længere tid, er der risiko for at vandet ikke opfylder kravene til drikkevand. Grunde til dette kan være, at der kan forekomme bakterievækst eller misfarvning, og at vandets iltindhold (friskhed) reduceres.
Normen stiller krav om at dele af en vandinstallation, der ikke mere benyttes, skal afmonteres fra den del af installationen, der er i brug. Afmonteringen bør ske umiddelbart ved afgrening fra den del af installationen, der er i brug.
Ud over ovennævnte armaturer findes også andre typer af tilbagestrømningssikringer, f.eks. sikringer der er indbygget i blandearmaturer med omstilling fra kar til bruser.

Der er mange penge at spare på en VVS´er i Struer

Professionelle vvs firmaer i Struer kommune tilbyder billig og god VVS service hele vejen rundt i kommunen:
  • Lyngs
  • Jestrup
  • Thyholm
  • Hvidbjerg
  • Fousing

Få 3 VVS Struer tilbud


Tilfældig vvs fra 7600

Kjeld Bach-s Eftf.
Godthåbsvej 1
7600 Struer
CVR: 28228732
Hjemmeside
JT Rustfri
Ringgade 111
7600 Struer
CVR: 26751233
Hjemmeside
Byens VVS Struer ApS
Pilevej 16
7600 Struer
CVR: 33881916
Hjemmeside