VVS Sorø

  • VVS Sorø - Få gratis op til 3 økonomiske tilbud
  • Få omkring 14 procent rabat på solide vvs mænd
  • Billig vvs - Spar tid på vores tjeneste

Vi dækker også
postnummer 4180

Løkkevej
Topshøjvænge
Rævebjærgvej
Jagtvej
Ølsgårdsvej
Lindebjærgvej
Skjoldnæsvej
Tømrerparken
Skjalm Hvidesvej
Møllehaven
Lucernevej
Søblink
Søbjærg
Søholm
Søvænget
Skjoldvej
Lindebjergvej
Sejevej
Holmen
Johnstrupsvej

Få gratis 3 VVS tilbud i Sorø. Kun professionel arbejde

Rutinerede håndværkere står klar til at påtage sig din VVS opgave i Sorø. Opret din VVS opgave online og indhent - gratis og uforpligtende - 3 flotte tilbud på løsning af dine VVS Sorø problemer. Med vores service kan du få op til 25 pct rabat på VVS regningen.
Det klassiske hvide badeværelse vælger mange fordi det er nemt at rengøre. Inden man begynder at lægge konkrete planer, skal man grundigt gennemgå familiens vaner og ønsker samt de praktiske forudsætninger. Man kan nemt bruge rigtig mange penge, når man bygger badeværelse. Men det er en trøst, at man let kan undgå det dyreste.
Hvis bruseren eller badekarret er i orden, og man stadig synes, det er pænt, så er der ingen grund til at skifte det ud, fordi man gerne vil have et nyt vandbesparende toilet med en tilhørende håndvask i moderne design. Eller måske er man tilfreds med toilet og håndvask, men vil gerne af med et slidt og rustent badekar.

Manuelt og automatisk styrede afspærringsventiler

Afspærringsventiler er i almindelighed manuelt betjente. Der kan dog nævnes automatisk styrede afspærringsventiler, såsom svømmerventiler og magnetventiler. Magnetventiler er ofte membranventiler med fjederbelastede magnetankre.
Styrespændingen er afhængig af fabrikatet og kan variere mellem 24 V og 380 V. Magnetventiler anvendes bl.a. i forbindelse med skylning af urinaler, hvor man derved kan opnå en automatisk skyllefunktion, som f.eks. kan være styret af et ur eller en fotocelle.
Magnetventiler findes indbygget i mange maskiner og apparater, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner. For at undgå trykstød udføres magnetventiler som langsomt lukkende.

Spar mange penge på en VVS mand i Sorø

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. VVS mænd overalt i Sorø kommune:
  • Stenmagle
  • Ruds Vedby
  • Alsted
  • Stenlille
  • Pedersborg

Vvs-firmaer Sorø eksempler:

Sorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
CVR: 24259471
www.sorovvs.dk
Højlands VVS
Fulbyvej 4
4180 Sorø
CVR: 32839932
www.hoejlands-vvs.dk
Per´s Rørservice
Nyrupvej 96
4180 Sorø
CVR: 29232628
www.rorservice.dk