VVS Sorø

  • VVS Sorø - Få 2-3 gratis lokale tilbud
  • Få hutigt 10 % rabat på lokal vvs mand
  • Billig vvs - Håndværksarbejde - spar op til 12 %

Få 3 VVS Sorø tilbud

Veje i postnummer 4180

Ringstedvej
Kongebrovej
Pedersborg Huse
Køkkenhøjvej
Kragelundsvej
Nyvej
Stensbøgvej
Søhegnet
Møllevænget
Katrinelystvej
Tjørneholmsvej
Parkvej
Pilevej
Møllehaven
Nørrevej
Skjoldvej
Skolevej
Trautnersvej
Kastanievej
Industrivej

Få gratis 3 VVS tilbud i Sorø. Kun professionel arbejde

Rutinerede håndværkere står klar til at påtage sig din VVS opgave i Sorø. Opret din VVS opgave online og indhent - gratis og uforpligtende - 3 flotte tilbud på løsning af dine VVS Sorø problemer. Med vores service kan du få op til 25 pct rabat på VVS regningen.
Det klassiske hvide badeværelse vælger mange fordi det er nemt at rengøre. Inden man begynder at lægge konkrete planer, skal man grundigt gennemgå familiens vaner og ønsker samt de praktiske forudsætninger. Man kan nemt bruge rigtig mange penge, når man bygger badeværelse. Men det er en trøst, at man let kan undgå det dyreste.
Hvis bruseren eller badekarret er i orden, og man stadig synes, det er pænt, så er der ingen grund til at skifte det ud, fordi man gerne vil have et nyt vandbesparende toilet med en tilhørende håndvask i moderne design. Eller måske er man tilfreds med toilet og håndvask, men vil gerne af med et slidt og rustent badekar.

Manuelt og automatisk styrede afspærringsventiler

Afspærringsventiler er i almindelighed manuelt betjente. Der kan dog nævnes automatisk styrede afspærringsventiler, såsom svømmerventiler og magnetventiler. Magnetventiler er ofte membranventiler med fjederbelastede magnetankre.
Styrespændingen er afhængig af fabrikatet og kan variere mellem 24 V og 380 V. Magnetventiler anvendes bl.a. i forbindelse med skylning af urinaler, hvor man derved kan opnå en automatisk skyllefunktion, som f.eks. kan være styret af et ur eller en fotocelle.
Magnetventiler findes indbygget i mange maskiner og apparater, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner. For at undgå trykstød udføres magnetventiler som langsomt lukkende.

Spar mange penge på en VVS mand i Sorø

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. VVS mænd overalt i Sorø kommune:
  • Stenmagle
  • Ruds Vedby
  • Alsted
  • Stenlille
  • Pedersborg

Få 3 VVS Sorø tilbud


Eksempel på Sorø vvs

Per´s Rørservice
Nyrupvej 96
4180 Sorø
CVR: 29232628
Hjemmeside
Sorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
CVR: 24259471
Hjemmeside
Ibsen´s Gas Service
Juliesmindevej 21
4180 Sorø
CVR: 19966194
Hjemmeside