VVS Næstved

  • VVS Næstved - Få op til 3 gratis friske tilbud
  • Få hutigt 15 procent rabat på godkendte vvs mænd
  • Billig vvs - Gør som alle andre gør

Eksempler på veje
i postnummer 4700

Skjoldborgsvænge
Trompetvej
Runestenen
Præsteengen
Slåenvej
Søndervang
Uglehusene
Transportbuen
Skolestien
Øverup Krog
Vestre Kaj
Susåvej
Toldbodgade
Tommerupvej
Slettevej
Sorøvej
Vornæsvej
Virkelyst
Ydre Kalbyrisvej
Søndergårdsvej

VVS Næstved → Bestil 3 tilbud på VVS-arbejde

I løbet af to-fire dage kontakter de 3 mest rutinerede vvs-virksomheder dig med deres prisgodkendte specialtilbud. Beskriv din vvs-opgave i tekstskemaet (det kan du gøre på mindre end 4½ minut). Her kan du spare penge (rundt regnet 13 procent) med 3 faste fortrinlige vvs-tilbud.
Bidet fås i samme materialer som toiletter (dvs primært porcelæn) og måler de samme 40 x 70 cm og 42 cm højt. Det kan ligeledes være fritstående eller hænge på væggen. De fleste badeværelser herhjemme er uden bidet, men det skyldes nok mest tradition. Men er der plads og råd til det, bør man ikke vælge det fra. Blandingsbatteriet skal være forsynet med en temperaturspærre, og der skal være bund- eller håndbruser eller begge dele. Modtag 3 gratis VVS Næstved tilbud på 2-4 dage med op til 21 procent rabat i Næstved. Det er en besparelse, der er værd at tage med i dine overvejelser.

Når et-grebs blandingsbatteriet drypper

Det moderne et-grebs blandingsbatteri er normalt drypfrit. Når det alligevel begynder at lække med årene er forklaringen, at pakningerne slides og mister deres elasticitet, så de må udskiftes.
Der er mange fabrikater og modeller af denne type blandingsbatterier på markedet, men her har jeg valgt et armatur at mærket Damixa, som formentlig er blandt de mest udbredte herhjemme. Reparationen er enkel at udføre og kan klares på en god halv time, vel at mærke når du har indkøbt de nødvendige pakninger.
For at være sikker på at du kommer hjem med de rigtige reservedele, er det en god ide at afmontere blandingsbatteriet og tage det med hen til vvs-forhandleren eller byggemarkedet.

Spar mindst 21 procent på en VVS installatør

VVS service udføres hurtigt og effektivt i hele Næstved kommune:
  • Fodby
  • Karrebæksminde
  • Menstrup
  • Mogenstrup
  • Skelby

Udvalgte vvs-firmaer fra postnummer 4700

Hyllested VVS
Hedetoften 15
4700 Næstved
CVR: 34075735
www.hyllested.as
T.O. Blikkenslager & Kobbersmed
Bøssevænget 26
4700 Næstved
CVR: 39548739
www.toblik.dk
Aksel Jensen og Søn ApS
Maglemølle 90
4700 Næstved
CVR: 58425710
www.aksel-jensen.dk