VVS Kalundborg

  • VVS Kalundborg - Få gratis op til 3 idelle tilbud
  • Få let 15 procent rabat på potentielle vvs mænd
  • Billig vvs - Spar tid - brug os nu

Veje 4400 Kalundborg

Poulas Alle
Vollerup Havvej
Lynggårdsvej
Krogebækvej
Solskrænten
Spovevej
Svenstrupvej
Lindholmvej
Røsnæsvænge
Stranddalen
Spurvesvinget
Skovbrynet
Lyngvangen
Vollerup Stranden
Melby Femvej
Romsøvej
Sydhavnsvej
Nordhældvej
Lyngvej
Tjoldsvej

VVS specialist i Kalundborg - VVS-arbejde tilbud

Få et godt beslutningsgrundlag med 3 gratis VVS tilbud fra seriøse og billige VVS installatører i Kalundborg. Opret din opgave online, så matcher vi opgaven med vores net af godkendte VVS Kalundborg firmaer. Modtag herefter 3 knaldgode tilbud fra erfarne installatører på få dage.
Når vi kommer op i årene kan der være behov for at kunne sidde ned f.eks. ved håndvasken. Der kan også være brug for håndtag eller lignende at støtte sig til. Man bør måske også tænke på, at der kan være brugere der er funktionshæmmede på den ene eller anden måde.
Selvom behovet ikke er der her og nu, kan vi alle komme i en situation, hvor vi selv stiller særlige krav til indretningen eller vi kan få mennesker i vores omgangskreds, der ikke synes det er særligt praktisk, at husets eneste toilet ligger på første sal. Hvis det er muligt kan man jo lige så godt tage hensyn til dette, når rummet planlægges og indrettes.

Luk for vandet til hanen

Før en vandhane adskilles eller afmonteres, er det vigtigt, at man lukker for vandtilførslen. Ellers vil vandet fosse ud. Er det et blandingsbatteri, skal der lukkes for tilledningen af både koldt og varmt vand.
Det gør man på stopventilen, som i princippet er en lille ekstra hane, der sidder på vandrørene under selve vandhanen. Ventilen kan enten have et fingergreb, hvor man lukker for vandet ved at dreje det helt venstre om (mod uret).
Den kan også være forsynet med en skrue, der betjenes med en skruetrækker eller unbrakonøgle (sekskantnøgle). Når skruen drejes 90 grader til en at siderne, er vandtilførslen afbrudt. Men slut altid at med at åbne begge blandingsbatteriets haner for at se, om der et helt lukket for vandet.

Få 3 tilbud uanset hvor du bor i kommunen

Vores netværk af VVS folk i Kalundborg kommune dækker hele kommunen:
  • Brejninge
  • Svebølle
  • Jerslev
  • Kaldred
  • Drøsselbjerg

Udvalgte vvs-firmaer fra postnr. 4400

KN Teknik
Ugerløsevej 9
4400 Kalundborg
CVR: 32104339
Tlf. 21533625
Aarby VVS & Maskinforretning ApS
Bastrupvej 12
4400 Kalundborg
CVR: 32262783
www.aarby-maskinforretning.dk
Michael Larsen VVS
Lærkebakken 15
4400 Kalundborg
CVR: 37647233
Tlf. 59508013