VVS Hjørring

  • VVS Hjørring - Få gratis 2-3 uimodståelige tilbud
  • Få let 19 pct rabat på certificeret vvs fagmand
  • Billig vvs - Find en autoriseret fagmand nu

Få 3 VVS Hjørring tilbud

Eksempler på
Hjørring vejnavne

Stabækvej
Sverigesvej
Skallerup Skolevej
Østersøvej
Ulvkjærvej
Vestervænget
Ærenprisvej
Voergårdsvej
Skagen Landevej
Tøtmosen
Vorupørvej
Vellingshøjvej
Sct Knuds Vej
Sønderskov Møllevej
Rountvedvej
Søndre Strandvej
Sandagervej
Ths P Olesens Vej
Sønder Riisvej
Vandkarsevej

VVS mand Hjørring. VVS-arbejde. 3 gratis tilbud!

Du kan spare op til 28 pct på en VVS installatør i Hjørring ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste. Udfyld kontaktformularen og beskriv dine VVS problemer. Herefter påtager vi os at finde de bedste VVS Hjørring firmaer til dig. VVS montørerne i Hjørring er stolte af deres job. Få 3 sikre tilbud med skarpe rabatter.
Regnvand bør kun opsamles fra hustage, og normalt kun fra tage med teglsten, betonsten, skifer og nyere eternit. Ikke fra tage med f.eks. tagpap, græs og ældre, delvis forvitrede eternittage med asbest. Regnvandet skal filtreres og opbevares før anvendelsen. Her bør der anvendes nye produkter, specielt fremstillet til formålet - og ikke gamle beholdere og lignende.
Kan der trænge lys gennem tanken, og er tanken ikke anbragt tilstrækkeligt koldt hele året (bedst i jorden), fremmes alge- og bakterievækst. Selve installationen med regnvand og specielt haner skal være tydeligt mærket med: Regnvand - ikke drikkevand.

Utætte vandledninger i bygninger

Utætte ledninger i bygninger vil som regel hurtigt blive opdaget og repareret, før der opstår større skader og vandspild. En undtagelse fra denne regel er de skjulte ledninger; herved forstås i denne forbindelse de ledninger, der er placeret således, at udsivning ikke umiddelbart erkendes.
Det kan f.eks. være ledninger i krybekældre, ingeniørgange og lignende steder. Normens krav om, at den ikke-udskiftelige del af en rørinstallation i bygninger skal udføres uden samling, nedsætter risikoen for vandskader fra ikke-udskiftelige ledninger.
En yderligere sikkerhed kan opnås, hvis rørene lægges på en sådan måde, at udsivende vand kan observeres. Metoder til lægning af rør i enfamiliehuse er beskrevet i SBI-anvisning 160, Renovering af skjulte rørinstallationer i enfamiliehuse.

Vores VVS service er fuldstændig gratis

Billigt og kompetent VVS-arbejde tilbydes i hele Hjørring kommune:
  • Vrå
  • Hirtshals
  • Hæstrup Mølleby
  • Tornby
  • Bagterp

Få 3 VVS Hjørring tilbud


Udvalgt vvs fra 9800

Bagterp VVS ApS
Halvorsmindevej 121
9800 Hjørring
CVR: 10029759
Hjemmeside
Hæstrup VVS
Hæstrupvej 114
9800 Hjørring
CVR: 11771106
Hjemmeside
Aut Vand og Gasmester Karl Johan Sørensen
Fladstjernevej 7
9800 Hjørring
CVR: 45010015
Hjemmeside