VVS Egedal

  • VVS Egedal - Få 2-3 gratis fortrinlige tilbud
  • Få ca 29 pct rabat på energisk vvs mand
  • Billig vvs - Vi gør det enkelt for dig

Få 3 VVS Egedal tilbud

Eksempler på veje
fra Egedal

Kongeåsen
Haretoften
Kirkevangen
Skebjergvej
Primulahaven
Blomsterhaven
Askeåsen
Kongehaven
Havrevej
Overdrevsvej
Folekær
Hove Møllevej
Edelgavevej
Kirkevej
Violhaven
Tulipanhaven
Kongevænget
Hove Gadekærsvej
Stangkær
Mosevej

VVS Egedal ➽ Få gratis 3 VVS-tilbud allerede i dag

Søger du en VVS installatør i Egedal kommune? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og enkelt få tre forrygende VVS tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af godkendte lokale VVS firmaer. I løbet af 2-3 hverdage får du tre seriøse VVS Egedal tilbud du frit kan vælge mellem.
En af de nyere metoder til vandbesparelse er anvendelse af vandstrømsregulatorer. En sådan regulator virker på den måde, at den fastholder vandstrømmen til en bestemt størrelse, når vandtrykket er større end en bestemt mindste størrelse. Vandstrømmen gennem udløbet er derefter konstant.
I eksisterende installationer, hvor der er mulighed for at tappe større vandstrømme end forudsat i normen, kan der være store besparelsesmuligheder ved brug af vandstrømsregulatorer. Som et eksempel på egnede anvendelsesmuligheder kan nævnes brusere i større badeanlæg.

Montering af ny håndvask

Såfremt der ikke sad en vandlås i den gamle vasks afløb, skyldes det, at vasken er sluttet direkte til et gulvafløb. l så fald kan vandlåsen også udelades ved den nye vask.
l den efterfølgende anvisning på montering forudsættes det, at den nye vask passer til de eksisterende bærejern, og at blandingsbatteriet også flyttes fra den ene vask til den anden.
Skal der sættes nye bærejern op på væggen, er det vigtigt, at de sidder i nøjagtig den rigtige afstand fra hinanden, er solidt fastgjort, og at du med vaterpas sikrer dig, at de er anbragt i præcis samme højde. Til udskiftningen skal du bruges følgende værktøj: Papegøjetang, rørtang, skruetrækkere, nedstryger, tommestok, vaterpas og evt. boremaskine.

Vi sender din VVS opgave i udbud

Uanset hvor i Egedal kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på billig og god VVS service:
  • Slagslunde
  • Veksø
  • Ledøje
  • Ganløse
  • Smørum

Få 3 VVS Egedal tilbud


Eksempel på lokal vvs Egedal

Hovedstadens El Og Vvs ApS
Smørumnedrevej 31
2765 Måløv
CVR: 37158585
Hjemmeside
Jk Holding, Smørum IVS
Blommevangen 2
2765 Måløv
CVR: 38107003
Hjemmeside
Svend Aage Nielsen
Haretoften 1, Ledøje
2765 Smørum
CVR: 50341119
Hjemmeside