VVS Egedal

  • VVS Egedal - Få gratis 3 konkrete tilbud
  • Få ca 19 pct rabat på solid vvs fagmand
  • Billig vvs - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 VVS Egedal tilbud

Vi dækker også
postnummer 2765

Erantishaven
Klokkertoften
Kongebakken
Tulipanhaven
Flodvej
Smørum Nordre Gade
Kongehaven
Bakkevej
Kirsebærvangen
Smørum Parkvej
Ledøje Søndre Gade
Primulahaven
Latyrushaven
Kirkevej
Nybølle Gadekærsvej
Dyreholm
Solbærvangen
Bjørnetoften
Violhaven
Smørumnedrevej

VVS Egedal ➽ Få gratis 3 VVS-tilbud allerede i dag

Søger du en VVS installatør i Egedal kommune? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og enkelt få tre forrygende VVS tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af godkendte lokale VVS firmaer. I løbet af 2-3 hverdage får du tre seriøse VVS Egedal tilbud du frit kan vælge mellem.
En af de nyere metoder til vandbesparelse er anvendelse af vandstrømsregulatorer. En sådan regulator virker på den måde, at den fastholder vandstrømmen til en bestemt størrelse, når vandtrykket er større end en bestemt mindste størrelse. Vandstrømmen gennem udløbet er derefter konstant.
I eksisterende installationer, hvor der er mulighed for at tappe større vandstrømme end forudsat i normen, kan der være store besparelsesmuligheder ved brug af vandstrømsregulatorer. Som et eksempel på egnede anvendelsesmuligheder kan nævnes brusere i større badeanlæg.

Montering af ny håndvask

Såfremt der ikke sad en vandlås i den gamle vasks afløb, skyldes det, at vasken er sluttet direkte til et gulvafløb. l så fald kan vandlåsen også udelades ved den nye vask.
l den efterfølgende anvisning på montering forudsættes det, at den nye vask passer til de eksisterende bærejern, og at blandingsbatteriet også flyttes fra den ene vask til den anden.
Skal der sættes nye bærejern op på væggen, er det vigtigt, at de sidder i nøjagtig den rigtige afstand fra hinanden, er solidt fastgjort, og at du med vaterpas sikrer dig, at de er anbragt i præcis samme højde. Til udskiftningen skal du bruges følgende værktøj: Papegøjetang, rørtang, skruetrækkere, nedstryger, tommestok, vaterpas og evt. boremaskine.

Vi sender din VVS opgave i udbud

Uanset hvor i Egedal kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på billig og god VVS service:
  • Slagslunde
  • Veksø
  • Ledøje
  • Ganløse
  • Smørum

Få 3 VVS Egedal tilbud


Eksempel på Egedal vvs

Benny Johansen og Sønner A/S
Kirkevej 8 B
2765 Måløv
CVR: 30662628
Hjemmeside
Bedre Bolig - Lind ApS
Nybøllevej 39
2765 Smørum
CVR: 25278348
Hjemmeside
Jk Holding, Smørum IVS
Blommevangen 2
2765 Måløv
CVR: 38107003
Hjemmeside