VVS Thisted

  • VVS Thisted - Få 2-3 gratis rare tilbud
  • Få let 18 procent rabat på autoriseret vvs fagmand
  • Billig vvs - Du kan spare mange penge i dag

Få 3 VVS Thisted tilbud

Thisted
vejnavne eksempler

Tilstedgaardvej
Østervang
Vestertorv
Ojbakvej
Lerhøjvej
Månevænget
Landlyst Alle
Mågevej
Lervej
Præstejorden
Møllevej
Stågbak
Korsgade
Nellikevej
Møllebakken
Vesterkærvej
Pumavej
Sofievej
Jyllands Alle
Vænget

VVS mand Thisted - Få 3 tilbud på billigt VVS-arbejde

Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel VVS installatør til at klare opgaven - heller ikke i Thisted :-) Vores certificerede VVS fagfolk i Thisted kan løse alle VVS opgaver. Indsend din VVS Thisted opgave og modtag 3 gode tilbud i løbet af få dage. Spar 22 procent.
I den klassiske vandhane og i togrebsblandingsbatteriet består indmaden af en spindel, som via en arm med gevind drejer et stempel op og ned. Ved køb af nye pakninger skal man være opmærksom på, hvilken diameter hanens spindel har. De almindeligste størrelser er 1/2" (13 mm), her skal der bruges ventilpakninger med 16 mm i diameter.
Når pakninger og O-ringe er udskiftet, bør de smøres med hanefedt. Føl efter, om hanens ventilsæde er helt glat. Ventilsædet kan renses med en ventilfræser, hvis fræseskive skal have samme diameter som hanens pakning.

Tømning af vandinstallationer

Tømning til nedsivningsbrønd eller lignende vil kunne tillades, hvor der ikke er risiko for at grundvand og nedsivende overfladevand mv. kan trænge ind i installationen, eller hvis installationen indrettes således, at den afspærres (lukkes) efter tømningen.
Den traditionelle 3-vejsventil kan således ikke anvendes alene i dette tilfælde, da den ikke kan lukkes efter tømningen. Den må suppleres med en afspærringsventil på forsyningssiden. Tømmeanordninger og installationer i øvrigt bør udføres således, at tømningen er let at foretage, tager rimelig kort tid og således, at det er let at kontrollere, at tømningen er effektiv.
Tømningen bør normalt kun skulle foregå ét sted, og den del af installationen, der skal tømmes, bør have rigeligt fald mod tømmepunktet. Det kan normalt accepteres, at tømningen foregår med trykluft eller pumpe, såfremt der foreligger udførlig tømningsinstruktion.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores service

VVS firmaer i Thisted tilbyder VVS service i hele Thisted kommune (og lidt til):
  • Østerild
  • Kallerup
  • Hundstrup
  • Hundborg
  • Klitmøller

Få 3 VVS Thisted tilbud


Eksempel på lokal Thisted vvs

​Skjoldborg Smede & VVS ApS
Langebeksvej 22
7700 Thisted
CVR: 34454094
Hjemmeside
Total VVS A/S
Leopardvej 10
7700 Thisted
CVR: 28869037
Hjemmeside
AG Vvs Teknik Aps
Følhøjvej 1
7700 Snedsted
CVR: 35522565
Hjemmeside