VVS Thisted

  • VVS Thisted - Få gratis op til 3 rare tilbud
  • Få nemt 25 % rabat på 1. klasses vvs fagmænd
  • Billig vvs - Vi skaffer 3 absolut tiltalende tilbud

Thisted
vejnavne eksempler

Åbrinken
Korsgade
Vestertorv
Månevænget
Kjærkbak
Lønnerupvej
Momtoftvej
Sandtornvej
Vilsund Mølle Vej
Malleparken
Lyngstien
Tanggårdvej
Taborvej
Vindstyrken
Mølgaardsvej
Kirstens Bakke
Over Engen
Korshøjvej
Trapsandevej
I. P. Jacobsens Plads

VVS mand Thisted - Få 3 tilbud på billigt VVS-arbejde

Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel VVS installatør til at klare opgaven - heller ikke i Thisted :-) Vores certificerede VVS fagfolk i Thisted kan løse alle VVS opgaver. Indsend din VVS Thisted opgave og modtag 3 gode tilbud i løbet af få dage. Spar 22 procent.
I den klassiske vandhane og i togrebsblandingsbatteriet består indmaden af en spindel, som via en arm med gevind drejer et stempel op og ned. Ved køb af nye pakninger skal man være opmærksom på, hvilken diameter hanens spindel har. De almindeligste størrelser er 1/2" (13 mm), her skal der bruges ventilpakninger med 16 mm i diameter.
Når pakninger og O-ringe er udskiftet, bør de smøres med hanefedt. Føl efter, om hanens ventilsæde er helt glat. Ventilsædet kan renses med en ventilfræser, hvis fræseskive skal have samme diameter som hanens pakning.

Tømning af vandinstallationer

Tømning til nedsivningsbrønd eller lignende vil kunne tillades, hvor der ikke er risiko for at grundvand og nedsivende overfladevand mv. kan trænge ind i installationen, eller hvis installationen indrettes således, at den afspærres (lukkes) efter tømningen.
Den traditionelle 3-vejsventil kan således ikke anvendes alene i dette tilfælde, da den ikke kan lukkes efter tømningen. Den må suppleres med en afspærringsventil på forsyningssiden. Tømmeanordninger og installationer i øvrigt bør udføres således, at tømningen er let at foretage, tager rimelig kort tid og således, at det er let at kontrollere, at tømningen er effektiv.
Tømningen bør normalt kun skulle foregå ét sted, og den del af installationen, der skal tømmes, bør have rigeligt fald mod tømmepunktet. Det kan normalt accepteres, at tømningen foregår med trykluft eller pumpe, såfremt der foreligger udførlig tømningsinstruktion.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores service

VVS firmaer i Thisted tilbyder VVS service i hele Thisted kommune (og lidt til):
  • Østerild
  • Kallerup
  • Hundstrup
  • Hundborg
  • Klitmøller

Få kontakt til de bedste vvs-firmaer

Nors VVS og Blikkenslagerforretning
Kirkebyvej 22, Nors
7700 Thisted
CVR: 32945821
www.norsvvs.dk
Snedsted VVS v/Benny Knattrup
Hovedgaden 30
7700 Snedsted
CVR: 32587801
Tlf. 97934894
Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning A/S
Karetmagervej 1, Tilsted
7700 Thisted
CVR: 27510515
www.bedrebad-thisted.dk