Blikkenslager Skjern

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Skjern
  • Udfyld formularen online på ca 3 min.
  • Spar let 29 pct på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Find en blikkenslager Skjern her - Få 3 VVS tilbud nu

12. november 2018. Der er mange, der vælger at prøve at løse deres blikkenslagerproblem selv, men ikke alle har den ekspertise eller energi som skal til: Derfor bør du i de fleste tilfælde overlade blikkenslagerarbejdet til et professionelt blikkenslagerfirma i Skjern.
Vi leverer dig tre sammenlignelige blikkenslagertilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra blikkenslager Skjern firmaerne i løbet af kun 28 timer på hverdage og vores tjeneste er 100 procent gratis og uforpligtende. Indtast din blikkenslageropgave nu!
Indretning af køkkenet: En indbygningsovn i rækkehøjde kan spare ryggen. Men sørg for, at der kommer en frasætningsplads meget tæt på, så ingen skal løbe for langt med et rygende varmt, ildfast fad. En kogeø kan give køkkenet en særlig gastronomisk atmosfære. Husk, at der skal være mindst 20 cm på begge sider af kogepladerne.

Installér en termostat med fjernføler

Har dine radiatortermostater svært ved at holde stuetemperaturen konstant, kan årsagen være en uhensigtsmæssig placering, fx bag et gardin, i en dyb vinduesniche eller i direkte sollys, som forhindrer en nøjagtig registrering at rummets temperatur.
Her er løsningen at afmontere den gamle termostat og i stedet installere en model med fjernføler, som kan placeres på et bedre egnet sted. Det vil typisk være frit på væggen i en højde af mellem 30 og 70 cm - svarende til normal siddehøjde for en person.
Vælger du en fjernfølertermostat, der passer til det eksisterende ventilhus på radiatoren, kan udskiftningen ske, uden at vandet først skal tappes af radiatoren. Så tag den afmonterede termostat med til vvs-forhandleren eller byggemarkedet, når den nye med fjernføler skal købes. Bestem dig også for, hvor den nye fjernføler skal sidde og mål afstanden til termostaten.

Spar mindst 30% på din blikkenslageropgave

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle blikkenslagere i Skjern håndterer dagligt:
  • Almindelig sanitetsarbejde
  • Beklædning af tage med aluminium
  • Installation af armaturer
  • Kontrol af kedeltermostat
  • Nyt gasfyr

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6900 Skjern

Tarm VVS ApS
Højevej 32 A
6900 Skjern
CVR: 26996058
Hjemmeside
Blikkenslager Flemming K. Olesen
Nykærsvej 5
6900 Skjern
CVR: 35340874
Hjemmeside
Lauge Bonde ApS
Feldsingvej 3 A
6900 Skjern
CVR: 19286630
Hjemmeside