Blikkenslager Albertslund

  • Bestil gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Albertslund
  • Indsend tekstskemaet på bare seks min.
  • Spar op til 22 pct på en energisk blikkenslager

Veje 2620 Albertslund

Kastanjens Kvt
Horsholmstræde
Apotekerlængen
Galgebakken Mark
Højbakkestræde
Eskebuen
Gadagervej
Hedemarksvej
Rimbuen
Glentehusene
Orchidevej
Præstehusene
Porsager
Capellavænget
Kastanievej
Bymosevej
Fiskerhusene
Ravnens Kvt
Mesterslippen
Egebo

Blikkenslager Albertslund. Gratis tilbud på VVS-arbejde

Vores store gruppe af blikkenslagere i Albertslund har alle bred erfaring med alle opgaver lige fra kobberfacader, klimaanlæg og træpillefyr til faldstammer og badekar. Vi tilbyder at udpege de 3 bedste blikkenslager Albertslund firmaer til netop din opgave. Få tre konkrete blikkenslagertilbud i dag!
Find let anerkendte blikkenslagerfirmaer her på internetsiden 3vvstilbud.dk. Skal du bruge en reel og potentiel blikkenslager i postnummer 2620 Albertslund?. Bruger du netportalen 3vvstilbud.dk, kan du opnå henved 22 pct. i hurtig nedslag på blikkenslagerprisen.
I løbet af to-fire dage kontakter de 3 mest pålidelige blikkenslagerfirmaer dig med deres faste blikkenslagertilbud. Indtast blikkenslageropgaven i blikkenslagerskemaet på bare 10½ minut (så kort tid tager det). Vi samarbejder kun med velrenommerede blikkenslagervirksomheder, og derfor garanterer vi for grundig blikkenslagerarbejde fra start til slut.

Konstruktion af badeværelse i ny bolig

Væggene i vådzonen udføres med brusevinger af letbetonblokke på opkanterne. Vingerne er med til at beskytte dør, sanitet, rørgennemføringer, radiator og inventar mod direkte vandpåvirkning. Vådzonen er placeret så langt væk fra vinduet, at dette ikke udsættes for vandsprøjt fra badet.
Gulvunderlaget i den øvrige del af rummet er afrettet, så der ikke er bagfald. Væggene i vådzonen er pudset til der er opnået en plan og tæt overflade. Gulvet i vådzonen, samt resten af gulvet i badeværelset, er påført et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er ført 100 mm op ad indervægge og ydervæg.
Det vandtætte lag ved døren er ført under klinker. Væggene i vådzonen er tætnet med et vandtæt lag helt op til loftet. Her er anvendt den samme type flydende cementbaserede vandtætte lag som i gulvet. Overgangen mellem gulv og vægge i vådzonen er armeret med uelastisk armering.

Vælg den helt rigtige blikkenslager

Få 3 tilbud på billigt vvs arbejde uanset hvor i Albertslund kommune du bor:
  • Vridsløselille
  • Herstedvang
  • Risby
  • Herstedvester
  • Herstedøster

Vi finder de bedste blikkenslagere

Pantmann VVS
Lavager 28
2620 Albertslund
CVR: 29059748
Tlf. 43714578
Jessen VVS
Morbærhaven 20
2620 Albertslund
CVR: 36163631
Tlf. 20730254
HRH A/S
Herstedøster Skolevej 16
2620 Albertslund
CVR: 30354133
www.hrh.dk