Blikkenslager Albertslund

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Albertslund
  • Indsend formularen på ca tre minutter
  • Spar op til 25 pct på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Albertslund tilbud

2620 Albertslund
vejnavne

Høkerlængen
Margerittens Kvt
Humleslippen
Kildegården
Herstedøstergade
Elefantens Kvt
Lavager
Pugestræde
Gamle Landevej
Degnehusene
Bygangen
Højbakkestræde
Ravnens Kvt
Lyngmosevej
Galgebakken Over
Blankager
Alberts Vænge
Bispehusene
Gildestræde
Hanens Kvt

Blikkenslager Albertslund. Gratis tilbud på VVS-arbejde

Vores store gruppe af blikkenslagere i Albertslund har alle bred erfaring med alle opgaver lige fra kobberfacader, klimaanlæg og træpillefyr til faldstammer og badekar. Alle blikkenslagere har lang erfaring i blikkenslagerbranchen og tilbyder løsninger på alle former for VVS-arbejde i såvel indland som udland.
Vores tilknyttede blikkenslagere i Albertslund tilbyder dig som kunde, privat såvel som erhverv, en optimal faglig løsning bygget på kvalitet. De udfører kvalitetshåndværk med sans for detaljerne og sørger for professionelt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende levering.
Blikkenslagerne tilbyder professionel rådgivning om valg af plejemidler, rengøring mv. Vi tilbyder at udpege de 3 bedste blikkenslager Albertslund firmaer til netop din opgave. Få tre konkrete blikkenslagertilbud i dag! Med maksimum 3 tilbud kan du bevare overblikket over din blikkenslageropgave.

Konstruktion af badeværelse i ny bolig

Væggene i vådzonen udføres med brusevinger af letbetonblokke på opkanterne. Vingerne er med til at beskytte dør, sanitet, rørgennemføringer, radiator og inventar mod direkte vandpåvirkning. Vådzonen er placeret så langt væk fra vinduet, at dette ikke udsættes for vandsprøjt fra badet.
Gulvunderlaget i den øvrige del af rummet er afrettet, så der ikke er bagfald. Væggene i vådzonen er pudset til der er opnået en plan og tæt overflade. Gulvet i vådzonen, samt resten af gulvet i badeværelset, er påført et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er ført 100 mm op ad indervægge og ydervæg.
Det vandtætte lag ved døren er ført under klinker. Væggene i vådzonen er tætnet med et vandtæt lag helt op til loftet. Her er anvendt den samme type flydende cementbaserede vandtætte lag som i gulvet. Overgangen mellem gulv og vægge i vådzonen er armeret med uelastisk armering.

Vælg den helt rigtige blikkenslager

Få 3 tilbud på billigt vvs arbejde uanset hvor i Albertslund kommune du bor:
  • Vridsløselille
  • Herstedvang
  • Risby
  • Herstedvester
  • Herstedøster

Få 3 Blikkenslager Albertslund tilbud


Udvalgt blikkenslager fra 2620

Pantmann VVS
Lavager 28
2620 Albertslund
CVR: 29059748
Hjemmeside
Billig VVS
Rørvang 3
2620 Albertslund
CVR: 35199764
Hjemmeside
Bendt og Klaus Møller
Lodager 1
2620 Albertslund
CVR: 28864728
Hjemmeside