Blikkenslager Sønderborg

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Sønderborg
  • Udfyld skemaet på bare 5 min.
  • Spar let 21 % på en velegnet blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Sønderborg

Lilleløkke
Lavendelvej
Langbroparken
Kolonnevej
Mosevej
Nørre Havnegade
Kærvej
Porsgrunngade
Højsvej
Jomfrusti
Mølleparken
Mælkevejen
Lupinvej
Hørmarken
Klintestien
Kornblomstvej
Nørretoft
Lysvang
Lille Skovly
I.P.Jacobsens Vej

Blikkenslager Sønderborg? Få gratis 3 tilbud på VVS-service

Hvis blikkenslageropgaven ikke er kritisk, så finder du og blikkenslageren sammen et tidspunkt, hvor du eller en anden er hjemme, når blikkenslageren kommer for at løse dit vvs problem. Ind imellem kræver problemet en mere gennemgribende gennemgang og det kan blive nødvendigt for blikkenslageren at møde op mere end en gang.
Mange blikkenslagervirksomheder har specialudstyr som eksempelvis udstyr til højtryksspuling af kloakker eller kameraudstyr til indvendig kameraundersøgelse af rørføringer. En erfaren blikkenslager Sønderborg er også bekendt med seriefejl dvs. fejl, der går om og om igen f.eks. på en specifik type stophane fra en bestemt leverandør.
Denne type oplysninger findes kun hos blikkenslagere med lang erfaring i emnet og sparer dig for både tid og penge da blikkenslageren nemt kan udbedre fejlen. Blikkenslager assistance i Sønderborg behøver ikke at være dyrt og muligvis kan din sag laves på få timer.

Hold tagrenden i orden

Tidligere var de af zink - eller kobber, hvis det skulle være særlig dyrt og elegant. lnden for de seneste 40 år har plasttagrenderne imidlertid taget over til glæde for boligejerne, som ikke længere behøver at bekymre sig om kostbare reparationer eller udskiftning af tærede zinktagrender.
Tagrender og nedløbsrør af plast er nemlig særdeles holdbare og kræver ikke megen vedligeholdelse ud over en rensning i det sene efterår for snavs, grene og blade.
Tilmed er de så nemme at montere, reparere eller delvis udskifte, at enhver gør det selv-mand eller -kvinde med lidt tålmodighed og et minimum af værktøj kan klare opgaven. Det har producenterne også taget højde for ved at fremstille udførlige vejledninger i, hvordan deres tagrende-systemer monteres.

Lad erfarne blikkenslagerfirmaer byde på din opgave

Hele Sønderborg kommune er omfattet af vores netværk af skrappe blikkenslagerfirmaer:
  • Kirke Hørup
  • Augustenborg
  • Vester Sottrup
  • Skodsbøl
  • Egernsund

Rutinerede blikkenslagere i postnr. 6400

SIB Byggeri A/S
Sjællandsgade 8
6400 Sønderborg
CVR: 16585394
www.sib.dk
Blikkenslagerfirmaet Bent Hansen
Kastanie Allé 15
6400 Sønderborg
CVR: 29105472
www.min-bolig.dk
Allan F VVSørensen
Augustenborg Landevej 69
6400 Sønderborg
CVR: 16255890
Tlf. 74423276