Blikkenslager Maribo

  • Indhent 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Maribo
  • Udfyld formularen på under tre min.
  • Spar op til 19 procent på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Maribo tilbud

Veje i postnummer 4930

Østervang
Søvej
Banevænget
Namsosvej
Hunseby Kirkevej
Nørregade
Lomosevej
Strædet
Smedevej
Skidenstræde
Skibevej
Rosengade
Kirstinelundsparken
Søndre Boulevard
Kirstinelundsvej
Erikstrupvej
Suhrs Gade
Ved Åen
Skelstrupvej
Ryde Stationsvej

Blikkenslager Maribo → 3 gratis kvalitetssikrede tilbud

Her på sitet får du helt gratis kontakt med forhåndsgodkendte og billige blikkenslagere i Maribo. Indtast dine specifikationer på din blikkenslageropgave og bliv kontaktet af blikkenslagere i Maribo med 2-3 gode tilbud. Det er 100 pct. gratis og du modtager tre blik tilbud, du kan vælge frit mellem.
Udfyld online formularen på mindre end 4 minutter i dag! Så får du løst din blikkenslageropgave i løbet af ganske få dage. Husk at denne online service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Du får kun blikkenslagertilbud fra kvalitetssikrede blikkenslagere - det er din garanti for et godt udført arbejde.
Et 1-grebsarmatur har fordele, som man vil skønne på, hver gang man enten har hænderne fulde af dej - eller lige har rengjort en kylling - og ikke vil risikere, at håndtagene på vandhanen bliver kilden til en salmonellainfektion. Det kan være praktisk med en tud over standardhøjde, når en stor gryde eller gulvspanden skal fyldes.

Fortinnede kobberrør eller kompositrør

Mængden af afgivelsen af tin i fortinnede kobberrør til typisk dansk drikkevand er ikke dokumenteret endnu. Ligeledes er der ikke på indeværende tidspunkt fastlagt grænseværdier for drikkevandets indhold af tin. For indvendigt fortinnede kobberrør gælder samme begrænsninger i anvendelsen mht. vandkvalitet, lægning, vandhastigheder mv., som angivet for kobberrør.
Kompositrøret er opbygget af inderst et PEX-rør, dernæst et aluminiumsrør og yderst en beskyttelseskappe af PE. Kompositrør giver ikke korrosionsproblemer i gængs forstand. Anvendelsen af et mellemlag af aluminium gør røret stift, men alligevel bøjeligt, og dermed særligt anvendeligt til synlige installationer.
Kompositrør samles med kompressionsfittings af messing eller presfittings af rustfrit stål. Disse giver normalt ikke anledning til korrosionsproblemer. Til begge samlingstyper skal der anvendes støttebøsninger.

Funktionskrav til varmtvandsproduktion

Funktionskravene til det varme vand og produktionen af dette i almindelig beboelse er:
  • Vandet skal have så høj temperatur, at det umiddelbart kan anvendes til afskylning i køkkener, dvs. ikke lavere end 45°C
  • Vandets temperatur må ikke være så høj, at der er fare for skoldning og tilkalkning, normalt maksimalt 55°C
  • Ved det største forekommende forbrug må varmtvandstemperaturen ikke blive lavere end 45°C
  • Varmtvandsproduktionen skal ske således, at termofil og patogen bakterievækst minimeres
  • Varmtvandsbeholdere, inkl. regulering og elektrolyse, skal være udformet, så der ikke dannes isolerende belægninger på spiralerne
  • Ved fjernvarrmetilslutning må varmtvandsproduktionen ikke være årsag til høje gennemsnitlige returtemperaturer eller afkølingsafgifter
  • Primærsiden i varmtvandsproduktionen skal kunne udluftes

Få 3 Blikkenslager Maribo tilbud


Eksempler på lokal Maribo blikkenslager

VVS-Installatør Johnny Rasmussen ApS
Hjulsporet 31
4930 Maribo
CVR: 19985695
Hjemmeside
Smemeritus ApS
Pilevænget 1
4930 Maribo
CVR: 49158912
Hjemmeside
Entreprenør Kurt Nielsen
Skørringe Kirkevej 6
4930 Maribo
CVR: 35866957
Hjemmeside