Blikkenslager Rødovre

  • Bestil gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Rødovre
  • Indsend formularen online på mindre end ni min.
  • Spar let 17 procent på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Rødovre tilbud

2610 Rødovre
vejnavne

Ovrevej
Næsbyvej
Poppelstien
Højnæsvej
Kempsvej
Hvidovrevej
Birkmosevej
Niels Frederiksens Alle
Hadsundvej
Karlskær Alle
Krondalvej
Hviddingvej
Lisbjergvej
Damhusdalen
Markstykkevej
Islevmark
Kamstrupvej
Grønnemarksvej
Horshøjvej
Præstebakken

Blikkenslager Rødovre ➔ Billig VVS-arbejde. Få 3 tilbud

At finde en autoriseret og billig blikkenslager i Rødovre er måske ikke helt så enkelt som du skulle tro. Ikke alle blikkenslagere har et godt ry og hvad koster det egentligt at få løst en blikkenslageropgave af en erfaren blikkenslager Rødovre? Løsningen finder du her på websiden!
Her kan du nemlig gratis og uforpligtende få to-tre skarpe tilbud fra erfarne blikkenslagere i Rødovre. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online på 5 minutter. Derefter får du 3 skarpe tilbud som du frit kan vælge fra eller til. Sådan kan du opnå at få 16-18% i rabat på blikkenslager prisen.
Plasttagrender påvirkes ikke af aggressivt miljø og modstår store istryk. Tagrenderne bæres af rendejern og ender i nedløbsrør, der fører vandet ned i en afløbsbrønd. Hvis afløbet ikke er i orden, kan forsikringen nægte at betale. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter.

Historien om blikkenslagerfaget

Fra det store smedelav udviklede der sig efterhånden mindre lav med forskellige specialer. Blikkenslagerlavet blev dannet i 1678, og det havde ikke mange arbejdsområder. Kandestøberne støbte i tin, gørtlerne i messing og kobbersmedene drev kobberet op til nyttigt husgeråd.
Blikkenslagerne beskæftigede sig mest med at fremstille lygter og hed da også oprindelig Blech- og Lochtemager lauget. Efter den store brand i København i 1728, blev det besluttet at gøre bebyggelsen i byerne mere sikker. Gaderne blev bredere og mere regelmæssige, stråtag blev strengt forbudt (hvad det sådan set allerede var).
Der måtte ikke være bindingsværk ud mod gaden, og i det hele taget skulle anvendelse af træ begrænses mest mulligt. Hidtil havde tagrender og nedløbsrør været af træ. De skulle fremover være af metal og det blev blikkenslagernes domæne.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagere

Få 3 tilbud fra erfarne blikkenslagere - gratis og uforpligtende - overalt i Rødovre kommune:
  • Rødager
  • Islev
  • Brandholm
  • Islevdal
  • Valhøj

Få 3 Blikkenslager Rødovre tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2610 Rødovre

Feldam VVS ApS
Tæbyvej 44
2610 Rødovre
CVR: 35253963
Hjemmeside
Dehlsen & Sønner A/S
Valhøjs Alle 187
2610 Rødovre
CVR: 15553871
Hjemmeside
IMS VVS A/S
Mose Allé 15
2610 Rødovre
CVR: 11825699
Hjemmeside