Blikkenslager Rødovre

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Rødovre
  • Indsend skemaet online på mindre end otte min.
  • Spar ca 26 % på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Rødovre ➔ Billig VVS-arbejde. Få 3 tilbud

12. november 2018. At finde en autoriseret og billig blikkenslager i Rødovre er måske ikke helt så enkelt som du skulle tro. Ikke alle blikkenslagere har et godt ry og hvad koster det egentligt at få løst en blikkenslageropgave af en erfaren blikkenslager Rødovre? Løsningen finder du her på websiden!
Her kan du nemlig gratis og uforpligtende få to-tre skarpe tilbud fra erfarne blikkenslagere i Rødovre. Det eneste du skal gøre, er at indtaste opgaven i skemaet online på 5 minutter. Derefter får du 3 skarpe tilbud som du frit kan vælge fra eller til. Sådan kan du opnå at få 16-18% i rabat på blikkenslager prisen.
Plasttagrender påvirkes ikke af aggressivt miljø og modstår store istryk. Tagrenderne bæres af rendejern og ender i nedløbsrør, der fører vandet ned i en afløbsbrønd. Hvis afløbet ikke er i orden, kan forsikringen nægte at betale. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter.

Historien om blikkenslagerfaget

Fra det store smedelav udviklede der sig efterhånden mindre lav med forskellige specialer. Blikkenslagerlavet blev dannet i 1678, og det havde ikke mange arbejdsområder. Kandestøberne støbte i tin, gørtlerne i messing og kobbersmedene drev kobberet op til nyttigt husgeråd.
Blikkenslagerne beskæftigede sig mest med at fremstille lygter og hed da også oprindelig Blech- og Lochtemager lauget. Efter den store brand i København i 1728, blev det besluttet at gøre bebyggelsen i byerne mere sikker. Gaderne blev bredere og mere regelmæssige, stråtag blev strengt forbudt (hvad det sådan set allerede var).
Der måtte ikke være bindingsværk ud mod gaden, og i det hele taget skulle anvendelse af træ begrænses mest mulligt. Hidtil havde tagrender og nedløbsrør været af træ. De skulle fremover være af metal og det blev blikkenslagernes domæne.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagere

Få 3 tilbud fra erfarne blikkenslagere - gratis og uforpligtende - overalt i Rødovre kommune:
  • Rødager
  • Islev
  • Brandholm
  • Islevdal
  • Valhøj

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2610 Rødovre

Varme og vand A/S
Glerupvej 6
2610 Rødovre
CVR: 13746303
Hjemmeside
Combi Byg VVS ApS
Valhøjs Allé 160
2610 Rødovre
CVR: 32360084
Hjemmeside
VVS & Taggruppen Entreprise ApS
Knud Anchersvej 8
2610 Rødovre
CVR: 32469523
Hjemmeside