Blikkenslager Rødovre

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Rødovre
  • Indsend skemaet på ca syv minutter
  • Spar nemt 20 % på en kompetent blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 2610

Damhusdalen
Agerskovvej
Bjerringbrovej
Damparken
Grambyvej
Knud Anchers Vej
Højrisvej
Karlskær Alle
Mosehusvej
Nybølvej
Irmavej
Fortly
Pilely
Juelsmindevej
Mokkavej
Amorinvej
Brunevang
Brandholms Alle
Islelund
Nørupvej

Blikkenslager Rødovre ➔ Billig VVS-arbejde. Få 3 tilbud

Vi mailer dig fuldstændig gratis og enkelt 2-3 godkendte tilbud i Rødovre fra ansvarsbevidste blikkenslagere. Beskriv din opgave i webformularen så blikkenslagerfirmaerne nemmere kan vurdere, om de vælger at udfærdige profitable tilbud på blikkenslageropgaven. Hjemme i din stol kan du vurdere tilbuddene og derefter udpege et af dem.
Har du behov for en professionel og velrenommeret blikkenslager i postnr 2610 Rødovre?. Det er hurtigt at sammenligne blikkenslagerfirmaer online og få mere end 28 procent i fortrinlig rabat. Med vores effektive online blikkenslagerportal kan vi tilbyde, at levere dig tre brugbare blikkenslager.
Plasttagrender påvirkes ikke af aggressivt miljø og modstår store istryk. Tagrenderne bæres af rendejern og ender i nedløbsrør, der fører vandet ned i en afløbsbrønd. Hvis afløbet ikke er i orden, kan forsikringen nægte at betale. Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter.

Historien om blikkenslagerfaget

Fra det store smedelav udviklede der sig efterhånden mindre lav med forskellige specialer. Blikkenslagerlavet blev dannet i 1678, og det havde ikke mange arbejdsområder. Kandestøberne støbte i tin, gørtlerne i messing og kobbersmedene drev kobberet op til nyttigt husgeråd.
Blikkenslagerne beskæftigede sig mest med at fremstille lygter og hed da også oprindelig Blech- og Lochtemager lauget. Efter den store brand i København i 1728, blev det besluttet at gøre bebyggelsen i byerne mere sikker. Gaderne blev bredere og mere regelmæssige, stråtag blev strengt forbudt (hvad det sådan set allerede var).
Der måtte ikke være bindingsværk ud mod gaden, og i det hele taget skulle anvendelse af træ begrænses mest mulligt. Hidtil havde tagrender og nedløbsrør været af træ. De skulle fremover være af metal og det blev blikkenslagernes domæne.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagere

Få 3 tilbud fra erfarne blikkenslagere - gratis og uforpligtende - overalt i Rødovre kommune:
  • Rødager
  • Islev
  • Brandholm
  • Islevdal
  • Valhøj

Eksempel på blikkenslagere i 2610 Rødovre

Thaysen & Co. A/S
Damhus Boulevard 104
2610 Rødovre
CVR: 13753601
www.thaysen.dk
Combi Byg VVS ApS
Valhøjs Allé 160
2610 Rødovre
CVR: 32360084
www.combibyg.dk
Dahl A/S
Islevdalvej 208
2610 Rødovre
CVR: 12700377
www.dahl-as.dk