Blikkenslager Odder

  • Bestil 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Odder
  • Indsend webformularen på ca syv minutter
  • Spar ca 12 procent på en kvalitetssikret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Odder tilbud

Vi dækker også disse
veje i Odder

Skolevænget
Hesselbjergvej
Egevej
Aaparkeringen
Lystgårdsparken
Posmosevej
Rude Skovvej
Gyllingvej
Klitrosevej
Glentevej
Søbyvej
Husmandsvej
Næsvej
Bøgelunden
Fasanvej
Bogfinkevej
Stationsvej
Hallingvej
Starehøj
Boulstrupvej

Blikkenslager Odder. VVS-arbejde få 3 billige tilbud

Ved hjælp af kontaktformularen som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du nemt bestille dine 3 gratis tilbud. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de blikkenslagere i Odder området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din sag.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente blikkenslagertilbud fra kvalitetsbevidste blikkenslagere i Odder. Det eneste du skal gøre er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 4 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få tilbud fra blikkenslagere i Odder på.
Bliv kontaktet af en blikkenslager, med et gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud på din opgave. Vælg det bedste tilbud, ud fra de tilbud du har modtaget og få påbegyndt din opgave. Jo før du opretter din blikkenslager Odder opgave, jo før kan du få udført den. Få det hellere overstået allerede i dag!

Armaturer - Pladsbehov og indbyrdes afstand

Armaturernes antal, indbyrdes afstand, placering i rummet samt størrelse afhænger af Bygningsreglementets minimumskrav, bygningens/beboelsens personbelastning samt ønskerne om god anvendelighed samt let rengøring og udskiftelighed.
De normalt anvendte armaturer varierer i dybde og bredde kun få cm fra hinanden, mens der er store variationer blandt specialmodellerne. For at sikre en tilfredsstillende brug af armaturer, bør disse monteres med forkanten placeret med de angivne standardhøjder til færdigt gulv.
Disse højder kan selvfølgelig øges/mindskes, hvor der skal tages specielt brugerhensyn, f.eks. til handicappede, børn eller specielt høje mennesker. I rum med gulvafløb føres afløbet fra brusekabinen til gulvafløbets sideindløb eller gennem en udskæring i risten.

Udfyld skemaet og få tre supertilbud i Odder

Du kan få tilbud på blikkenslagerarbejde i hele Odder:
  • Fensten
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Fillerup
  • Fensholt

Få 3 Blikkenslager Odder tilbud


Eksempel på blikkenslager Odder

Finn Sørensen ApS VVS & Teknik
Rønhøjvej 29
8300 Odder
CVR: 19848604
Hjemmeside
Henrik Sørensen ApS
Holsteinsgade 30
8300 Odder
CVR: 30897714
Hjemmeside
Berggrens Vvs Aps
Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
Hjemmeside