Blikkenslager Odder

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslager i Odder
  • Indsend skemaet online på kun 6 min.
  • Spar nemt 25 pct på en robust blikkenslager

Veje 8300 Odder

Christianslund
Viskjærvejen
Rønnevej
Øster Alle
Hølkenhavevej
Skovlunden
Kirstinelystvej
Bilsbækvej
Bøgevej
Chr. Petersensvej
Skovgaardsvej
Hybenvej
Aahaven
Favrgaardsvej
Rythiavang
Mørupsvej
Fallingvej
Landagervej
Løvsangervej
Lundeparken

Blikkenslager Odder. VVS-arbejde få 3 billige tilbud

Det kan gøres på maks 10 min at indtaste din opgave i webskemaet og sende den ind til 3vvstilbud.dk. Sammenlign gratis blikkenslagerfirmaer online og sikre sig i nærheden af 19 % i knaldgod rabat. Udpeg et af buddene og få rundt regnet 19 % i knaldgod rabat på din blikkenslageropgave.
Vi samler gratis det flotteste tilbud på blikkenslageropgaven i Odder ved seriøse blikkenslagere. Du har ramt blikkenslagerportalen 3vvstilbud.dk - onlinetjenesten hvor du på få minutter kan få 2-3 udmærkede blikkenslagertilbud. Benytter du netsiden 3vvstilbud.dk, får du op omkring 19 procent i fast bonus på blikkenslagerregningen.
Brug denne 100 % gratis service 3vvstilbud.dk allerede i dag og spar på ingen tid omkring 19 pct. Slip for at betale tårnhøj for en topmotiveret specialist i 8300 Odder. Det kan til tider være ret tidskrævende, selv at lokalisere en lokal dygtig blikkenslager i Odder.

Armaturer - Pladsbehov og indbyrdes afstand

Armaturernes antal, indbyrdes afstand, placering i rummet samt størrelse afhænger af Bygningsreglementets minimumskrav, bygningens/beboelsens personbelastning samt ønskerne om god anvendelighed samt let rengøring og udskiftelighed.
De normalt anvendte armaturer varierer i dybde og bredde kun få cm fra hinanden, mens der er store variationer blandt specialmodellerne. For at sikre en tilfredsstillende brug af armaturer, bør disse monteres med forkanten placeret med de angivne standardhøjder til færdigt gulv.
Disse højder kan selvfølgelig øges/mindskes, hvor der skal tages specielt brugerhensyn, f.eks. til handicappede, børn eller specielt høje mennesker. I rum med gulvafløb føres afløbet fra brusekabinen til gulvafløbets sideindløb eller gennem en udskæring i risten.

Udfyld skemaet og få tre supertilbud i Odder

Du kan få tilbud på blikkenslagerarbejde i hele Odder:
  • Fensten
  • Bjerager
  • Neder Randlev
  • Fillerup
  • Fensholt

Aktuelle blikkenslagere i postnummer 8300

A.D. Teknik ApS
Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
www.adteknik.dk
Ken Skovby VVS
Skovdalsvej 13
8300 Odder
CVR: 29421617
www.bedrebad-odder.dk
Berggrens Vvs Aps
Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
www.berggrens-vvs.dk