Blikkenslager Lystrup

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Lystrup
  • Indsend skemaet på bare 8 min.
  • Spar omkring 20 procent på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Lystrup tilbud

Lokale vejnavne
Lystrup

Grønnehaven
Havremarken
Marøgelhøj
Hovmuren
Møgelgårdsvej
Pilebækvej
Elstedvej
Ørnstrupvej
Kæruldbakken
Kærløkken
Bygmarken
Møgelbakken
Vestre Havevej
Bjørnholt
Gyvelbakken
Stenhøj
Østre Havevej
Stokbrovej
Majsmarken
Flinthøj

Blikkenslager Lystrup → Modtag 3 tilbud på VVS-service

Mangler du hjælp til at få udført service på dine vvs installationer i forbindelse med en flytning i Lystrup? Her på den gratis internet portal 3vvstilbud.dk kan du gratis og helt uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud på en blikkenslager Lystrup, som gerne vil stå for dit VVS-arbejde.
De blikkenslagere 3vvstilbud.dk tilbyder i Lystrup, arbejder med megen stolthed fordi de er stolte af deres erhverv. Alle vore tilknyttede blikkenslagere har rigtig mange års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt blikkenslageropgave.
Det er din garanti for at få udført din blikkenslager opgave bedst og billigst. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille vvs opgave som f.eks. Et utøt rør i køkkenet eller en stor blikkenslageropgave som tagrender eller tag, kan en dygtig blikkenslager fra Lystrup med adskillige års ekspertise løse opgaven. Udfyld skemaet nu - så er du i gang!

Nedløbsbrønde og sandfang

Slamrummet bør jævnligt oprenses for slam, blade og sand. Karme, riste og dæksler bør med mellemrum smøres med asfalt, så de ikke ruster. Fedtudskillere skal jævnligt oprenses, så der ikke er risiko for, at det udskilte stof kommer ud i kloakken.
Benzin- og olieudskillere skal oprenses jævnligt, så der ikke er risiko for at det udskilte stof løber ud i kloakken. Det udskilte stof skal bortskaffes efter kommunens anvisning. Gulvafløb, hvor der er tilsluttet f.eks. afløb fra brusere og håndvaske, er udsatte for tilstopning med hår o.lign. Der bør foretages en jævnlig rensning af afløbsskålen.
Funktionerne på pumpeanlægget bør jævnligt afprøves, og almindelig service bør foretages rutinemasssigt og i overensstemmelse med pumpefabrikantens vejledning. Hvis der i afløbsinstallationen indgår særlige komponenter eller armaturer, skal der udarbejdes en vejledning i brug af disse.

Gratis tilbud på håndværksarbejde

Grundige blikkenslagere i Lystrup kan løse denne type opgaver blandt meget andet:
  • Biobrændselsanlæg
  • Installation af bad og sanitet
  • Montering af varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Udskiftning af cirkulationspumpe

Få 3 Blikkenslager Lystrup tilbud


Eksempel på lokal Lystrup blikkenslager

Holger K. Jensen ApS
Hjortshøj Stationsvej 14
8520 Hjortshøj
CVR: 12884095
Hjemmeside
Nissen Blik & Montage IVS
Hyldehaven 8
8520 Lystrup
CVR: 37090085
Hjemmeside
Michelsen VVS ApS
Engvangen 26
8520 Lystrup
CVR: 27771041
Hjemmeside