Blikkenslager Lystrup

  • Bestil 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Lystrup
  • Indsend formularen online på kun 3 min.
  • Spar ca 27 % på en kreativ blikkenslager

Eksempler på
vejnavne Lystrup

Hvedemarken
Ørnstrupvej
Bøgehaven
Birkehaven
Æblevænget
Stenhøj
Elsted Kirkevej
Hindbærhaven
Lystruplund
Lyshøjen
Østre Havevej
Majsmarken
Lystrupvej
Ved Gadekæret
Havremarken
Hovmuren
Porsbakken
Kjærgårdsvej
Stokbrovej
Per Kjals Vej

Blikkenslager Lystrup → Modtag 3 tilbud på VVS-service

Mangler du hjælp til at få udført service på dine vvs installationer i forbindelse med en flytning i Lystrup? Her på den gratis internet portal 3vvstilbud.dk kan du gratis og helt uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud på en blikkenslager Lystrup, som gerne vil stå for dit VVS-arbejde.
De blikkenslagere 3vvstilbud.dk tilbyder i Lystrup, arbejder med megen stolthed fordi de er stolte af deres erhverv. Alle vore tilknyttede blikkenslagere har rigtig mange års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt blikkenslageropgave.
Det er din garanti for at få udført din blikkenslager opgave bedst og billigst. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille vvs opgave som f.eks. Et utøt rør i køkkenet eller en stor blikkenslageropgave som tagrender eller tag, kan en dygtig blikkenslager fra Lystrup med adskillige års ekspertise løse opgaven. Udfyld skemaet nu - så er du i gang!

Nedløbsbrønde og sandfang

Slamrummet bør jævnligt oprenses for slam, blade og sand. Karme, riste og dæksler bør med mellemrum smøres med asfalt, så de ikke ruster. Fedtudskillere skal jævnligt oprenses, så der ikke er risiko for, at det udskilte stof kommer ud i kloakken.
Benzin- og olieudskillere skal oprenses jævnligt, så der ikke er risiko for at det udskilte stof løber ud i kloakken. Det udskilte stof skal bortskaffes efter kommunens anvisning. Gulvafløb, hvor der er tilsluttet f.eks. afløb fra brusere og håndvaske, er udsatte for tilstopning med hår o.lign. Der bør foretages en jævnlig rensning af afløbsskålen.
Funktionerne på pumpeanlægget bør jævnligt afprøves, og almindelig service bør foretages rutinemasssigt og i overensstemmelse med pumpefabrikantens vejledning. Hvis der i afløbsinstallationen indgår særlige komponenter eller armaturer, skal der udarbejdes en vejledning i brug af disse.

Gratis tilbud på håndværksarbejde

Grundige blikkenslagere i Lystrup kan løse denne type opgaver blandt meget andet:
  • Biobrændselsanlæg
  • Installation af bad og sanitet
  • Montering af varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Udskiftning af cirkulationspumpe

Lystrup blikkenslagere eksempel:

Michelsen VVS ApS
Engvangen 26
8520 Lystrup
CVR: 27771041
www.michelsen-vvs.dk
Infilter ApS
Hasselhaven 70
8520 Lystrup
CVR: 32308465
Tlf. 28449000
Ødum Smede & Maskinfabrik A/S
Sønderskovvej 18
8520 Lystrup
CVR: 27507395
www.odum.dk