Blikkenslager Rødekro

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Rødekro
  • Indsend skemaet online på mindre end 8 min.
  • Spar nemt 23 pct på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Rødekro → VVS-arbejde tilbud får du her

12. november 2018. Udfordringen med at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig blikkenslager i Rødekro kan virke uoverskuelig. Løsningen er her: på 3vvstilbud.dk kan du nemlig få 3 førsteklasses og billige tilbud fra seriøse blikkenslagere i Rødekro, og det er endda både gratis og hurtigt.
Du skal blot udfylde formularen online på 4½ min med din opgave. Når vi modtager din blikkenslageropgave, bliver den checket igennem og godkendt. De 3 mest kvalificerede blikkenslager Rødekro firmaer får lov at byde på din opgave og kort efter får du tre stærke blikkenslagertilbud som du selv kan vælge mellem.
Gode sparevaner: Den bedste måde at spare vand - og grønne afgifter - på er ved at tænke sig om. For eksempel er der ingen grund til, at vandet løber, mens man børster sine tænder - eller til at glemme, at det er billigere at vaske op i en balje end under en rindende hane.

Melderør, fugtfølere og oversvømmelsessikringer

Ved skjulte rørinstallationer kan der udføres melderør i form af tomrør eller render, som føres frem til et synligt sted. En lækage kan derved opdages før den medfører større skader på bygningsdele m.v.
Fugtfølere placeres på steder, hvor eventuelt lækvand søger hen. Følerne kan være elektroniske og give alarmsignal. Endvidere kan de indrettes således, at vandtilstrømningen lukkes via en magnetventil.
Vaske- og opvaskemaskiner tillades opsat i rum uden gulvafløb, såfremt de er placeret på et vandtæt underlag, der er udført således, at udstrømmende eller udsivning af vand kan konstateres. Nye modeller er dog med indbygget fast bund, hvorved vandtæt underlag er overflødigt. En anden form for oversvømmelsessikring kan være en ventil, der er beregnet til at lukke for vandstrømmen ved f.eks. et pludseligt brud på slangen eller ved en utæt slange.

Forskellige typer af amaturer

Et aftapningsarmatur er defineret i DS 439 som værende en ventil til åbning eller lukning og regulering af vandstrømmen ved et tapsted. Aftapningsarmaturer kan inddeles i følgende hovedgrupper: tapventiler og blandearmaturer.
Armaturer skal være VA-godkendt, når de er i berøring med drikkevand. Godkendelserne er baseret på en række krav, stillet i et sæt godkendelses- og prøvningsbetingelser. Et armatur kan være konstrueret som følger:
  • Sædeventil
  • Keramiske ventil
  • Sædeventil med løs kegle
  • Trykknapsventil
  • Fotocelle/elektronisk styring

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6230 Rødekro

Lindgaards Smede & Maskinteknik
Årslevvej 10
6230 Rødekro
CVR: 28540663
Hjemmeside
Zink Syd Hjordkær
Klintvej 20, Hjordkær
6230 Rødekro
CVR: 34025363
Hjemmeside
Helge Buch
Løkkegårdsvej 29
6230 Rødekro
CVR: 26073790
Hjemmeside