Blikkenslager Rødekro

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Rødekro
  • Udfyld formularen online på ca fire min.
  • Spar op til 15 pct på en kvalitetssikret blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 6230

Kirketoften
Nr Ønlevvej
Mjølsvej
Callesensvej
Fladhøjparken
Fyrreparken
Rugmarken
Hydevadvej
Alslevvej
Bygmarken
Ringvej
Højgade
Nørrevang
Nørreskovvej
Hønkysvej
Overtoften
Nr Hjarup Bygade
Hellevad-Bovvej
Fasanvej
Nybøl Skovvej

Blikkenslager Rødekro → VVS-arbejde tilbud får du her

Vi samarbejder udelukkende med reelle blikkenslagervirksomheder, og du er derfor garanteret grundig blikkenslagerarbejde fra A til Z. Vi samler gratis 3 fleksible tilbud på din blikkenslageropgave i Rødekro hos arbejdsvillige blikkenslagere. Det er tidsbesparende at indhente blikkenslager tilbud på denne blikkenslager tjeneste og blikkenslagerne afgiver tilbud på alle slags blikkenslageropgaver.
Find 3 ultragode blikkenslager tilbud på for eks. eftersyn af brugsvandpumper, køkkenrenovering eller service af træpillefyr. Send kontaktskemaet på ca 7 minutter og få 3 eminente tilbud fra rutinerede blikkenslagere. Vi mailer dig gratis 2-3 holdbare blikkenslager tilbud.
Gode sparevaner: Den bedste måde at spare vand - og grønne afgifter - på er ved at tænke sig om. For eksempel er der ingen grund til, at vandet løber, mens man børster sine tænder - eller til at glemme, at det er billigere at vaske op i en balje end under en rindende hane.

Melderør, fugtfølere og oversvømmelsessikringer

Ved skjulte rørinstallationer kan der udføres melderør i form af tomrør eller render, som føres frem til et synligt sted. En lækage kan derved opdages før den medfører større skader på bygningsdele m.v.
Fugtfølere placeres på steder, hvor eventuelt lækvand søger hen. Følerne kan være elektroniske og give alarmsignal. Endvidere kan de indrettes således, at vandtilstrømningen lukkes via en magnetventil.
Vaske- og opvaskemaskiner tillades opsat i rum uden gulvafløb, såfremt de er placeret på et vandtæt underlag, der er udført således, at udstrømmende eller udsivning af vand kan konstateres. Nye modeller er dog med indbygget fast bund, hvorved vandtæt underlag er overflødigt. En anden form for oversvømmelsessikring kan være en ventil, der er beregnet til at lukke for vandstrømmen ved f.eks. et pludseligt brud på slangen eller ved en utæt slange.

Forskellige typer af amaturer

Et aftapningsarmatur er defineret i DS 439 som værende en ventil til åbning eller lukning og regulering af vandstrømmen ved et tapsted. Aftapningsarmaturer kan inddeles i følgende hovedgrupper: tapventiler og blandearmaturer.
Armaturer skal være VA-godkendt, når de er i berøring med drikkevand. Godkendelserne er baseret på en række krav, stillet i et sæt godkendelses- og prøvningsbetingelser. Et armatur kan være konstrueret som følger:
  • Sædeventil
  • Keramiske ventil
  • Sædeventil med løs kegle
  • Trykknapsventil
  • Fotocelle/elektronisk styring

Vi finder de bedste blikkenslagere

Zink Syd Hjordkær
Klintvej 20, Hjordkær
6230 Rødekro
CVR: 34025363
www.zinksyd.dk
Hellevad Vvs ApS
Brystrupvej 16
6230 Rødekro
CVR: 39424177
VVS Pedersen ApS
Øbeningvej 33
6230 Rødekro
CVR: 31491843
Tlf. 74625120