Blikkenslager Favrskov

  • Bestil gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Favrskov
  • Indsend skemaet online på under fem minutter
  • Spar let 27 procent på en pålidelig blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 8381

Bavnehøjvej
Venøvej
Mosealléen
Borumvej
Tilst Østervej
Lyngsvinget
Sortevej
Gammel Viborgvej
Bjørnøvænget
Rømøvænget
Havkærparken
Brynhøjvænget
Blomstervænget
Espenhøjvej
Mandøvænget
Vestervænget
Kronborgvej
Kærmindevej
Søhøjen
Tilst Parkvej

Blikkenslager Favrskov ➡ 3 tilbud på billig VVS-service

3vvstilbud.dk er etableret som en online formidlingsvirksomhed, med speciale i at skabe kontakt mellem brugere, kunder og klienter i Favrskov kommune og blikkenslagere og VVS-firmaer. Vores service dækker rent faktisk hele landet, hvis ikke du lige bor i Favrskov kommune. Få tæt på 31 procent i god rabat med 3 fortrinlige tilbud.
Har du andre typer af opgaver, du gerne vil have tre tilbud på, så findes hele listen på denne kontaktside. For eksempel: en fotograf, en tømrer, en anlægsgartner, en isolatør, en gulvafsliber, en murer eller en advokat. Vi tilbyder at indhente tre gratis Favrskov tilbud inden for alle disse områder.
Vandinstallationer - Det må man selv: Der er stramme regler for, hvad man selv må foretage af indgreb i husets vandinstallationer. Det hænger naturligvis sammen med, at en forkert udført montering kan resultere i store skader fra udsivende vand.

Plasttagerender og nedløbsrør

Hvad der begynder som smådrypperi ender hurtigt med at blive en plasken, når vandet kommer fra utætheder i tagrenden eller dens nedløbsrør. Det kan skyldes, at tagrenden enten har forkert fald mod nedløbsrøret eller forkert hældning bort fra facaden.
Er det ikke tilfældet, og har huset gammeldags zinktagrender, er årsagen som oftest gennemtæring, og så er en hel eller delvis udskiftning nødvendig. Bortset fra ubehaget ved at få en skylle i hovedet, når man en regnvejrsdag skal ud og ind af døren, kan det nedsivende vand langs facaden hurtigt give fugtskader på vægge og fundament.
Derfor gælder det om hurtigst muligt at få udbedret fejlen. Med tagrender af zink, hvor der skal skæres, bukkes og loddes, er det et arbejde, de fleste overlader til blikkenslageren.

Du kan spare mange penge her

VVS service udføres professionelt i hele Favrskov kommune:
  • Sporup
  • Hadbjerg
  • Voldum
  • Vejerslev
  • Gerning

Vi finder de bedste blikkenslagere

Elneff VVS/Tilst VVS
Havkærvej 13
8381 Tilst
CVR: 25899121
www.elneffvvs.dk
Hinnerup Blikkenslagerforretning
Århusvej 34
8381 Hinnerup
CVR: 21976903
Tlf. 86187200
Hasle Blik Og Rør ApS
Opkærsvej 5, True
8381 Tilst
CVR: 35532404
www.hasleblik.dk