Blikkenslager Esbjerg

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Esbjerg
  • Indsend onlineskemaet på ca otte min.
  • Spar let 10 pct på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Esbjerg ➽ Brug vores gratis 3 tilbud

12. november 2018. Mangler du en effektiv og billig blikkenslager i Esbjerg? Så er du havnet på det helt rigtige site. Her indhenter du helt gratis og enkelt to-tre konkurrencedygtige blikkenslagertilbud fra kvalitetssikrede blikkenslagere fra Esbjerg-området, som meget gerne vil påtage sig din blikkenslageropgave.
Udskiftning af pakning i traditionelle armaturer
- Luk for vandet - enten ved hovedhanen eller ved ventilen inden armaturet.
- Ventiloverdelen afmonteres (det kan enten gøres direkte med en stor skiftenøgle - nogle gange skal man først forsigtigt fjerne den røde eller blå prop på grebet - eller ved at skrue grebet af via den skrue, som sidder under proppen).
- Herefter skrues ventiloverdelen ud af ventilhuset.
- Der er nu to typer pakninger - med hul eller uden. l det første tilfælde fastholdes pakningen af en lille møtrik, som skrues af. I det andet tilfælde bliver pakningen holdt fast, fordi den passer meget præcist til pakningslejet.

Forny det utætte nedløbsrør

Selv om plasttagrender og -rør holder længe, vil de med årene blive nedbrudt og gå i stykker, især hvis huset er beliggende tæt på hav, hvor luftens saltindhold er højt. Er et nedløbsrør blevet utæt, gælder det om hurtigt at få udskiftet det. Ellers kan skaden på kort tid udvikle sig til fugtproblemer i muren.
Til reparationen skal du bruge et nyt stykke nedløbsrør i den rigtige længde samt bøjninger svarende til de gamle. Husk også indkøb af tagrendelim. Det nødvendige værktøj begrænser sig til en nedstryger med skarp klinge, evt. skærekasse, tommestok, skruetrækker og en stige.
Afhængigt af, hvor nemt det gamle nedløbsrør er at skille ad, kan du regne med, at udskiftningen vil tage 1-2 timer. Husk også, at du foruden løsdelene skal bruge tagrendelim til nogle af samlingerne.

Spar tid - brug vores gratis service

I Esbjerg kommune kan du få 3 skarpe tilbud på blikkenslagerarbejde uanset hvor i kommunen du bor:
  • Hjortlund
  • Hviding
  • Sadderup
  • Tjæreborg
  • Jerne

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6700 Esbjerg

Tommy Jørgensen Aps
Kjersingvej 22
6700 Esbjerg
CVR: 30925572
Hjemmeside
Esbjerg VVS ApS
Januarvej 4
6700 Esbjerg
CVR: 33577885
Hjemmeside
Jepsen VVS & Montage ApS
Tarpbyvej 6d
6700 Esbjerg
CVR: 29835152
Hjemmeside