Blikkenslager Nykøbing

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Nykøbing
  • Udfyld skemaet online på bare 7 min.
  • Spar omkring 25 pct på en faguddannet blikkenslager

Eksempler på
vejnavne i 4800

Bødkergårdsvej
Gavlhusvej
Hasseløvej
Bøghave
Dortheavej
Enebærvej
Fredensgade
Birkevænget
Birkedalsvej
Grønsundsvej
Christiansmindevej
Færgestræde
Hallerupvej
Dyssevænget
Bruntofte Alle
Agrovej
Danmarksvej
Cypernvej
Bakkevej
Hegnetvej

Blikkenslager Nykøbing? Billig VVS-arbejde med 3 tilbud

Søger du en seriøs blikkenslager i Nykøbing Falster? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis op til 3 godkendte og billige blikkenslagertilbud fra pålidelige blikkenslagere i Nykøbing Falster, som meget gerne vil udføre din blikkenslageropgave.
Det er også sikkerheden for, at de forskelligartede opgaver bliver løst på faglig vis, uanset om det gælder en firmaopgave eller en privatopgave i Nykøbing Falster. Blikkenslager Nykøbing firmaerne finder den rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde. Du kan på denne måde få næsten 26% rabat på regningen.
Gulvet i badeværelset skal være vandtæt. Det er det eneste krav, hvis man overvejer at bryde det gamle terrazzogulv op eller udskifte de forældede stiftmosaikker i fortidens modefarver. Det er en meget stor opgave at renovere et badeværelse totalt. Skal de gamle fliser blive siddende? Skal de væk og i så fald erstattes af nye fliser, eller skal vi bare male væggen?

Molybdænlegeret stålrør

Det materiale, der i dag anvendes til brugsvandsinstallationer, er et molybdænlegeret stål (syrefast rustfrit stål). Rørene kan anvendes til såvel varmt som koldt drikkevand, og kan lægges ikke-udskifteligt, dog uden samlinger. Rustfri stålrør kan samles med presfittings af rødgods eller rustfrit stål eller med klemringsfittings af rødgods.
Der er ikke kendte metalafgivelser til drikkevandet. Hvor chloridindholdet i vandet er højt (mere end 150 mg/l), bør rørene ikke anvendes, da dette kan give anledning til spændingskorrosion. Varmtvandstemperaturen bør ikke overstige 70° C og varmtvandsrørene bør beskyttes mod udvendig fugt.
Enkelte fabrikater af rustfrie rørsystemer har opnået godkendelse til anvendelse i systemer, hvor vandets chloridindhold er op til drikkevandsdirektivets max. grænse på 250 mg/l.

Fysiske og kemiske påvirkninger af vandledninger

Ledninger i bygning skal anbringes således, at ledningerne ikke udsættes for følgende påvirkninger:
  • Kemiske påvirkninger
  • Fysiske påvirkninger
  • Termiske påvirkninger
  • Kemiske påvirkninger
Fritliggende ledninger udsættes sjældent for kemiske påvirkninger. Hvis ledninger føres gennem rum, hvor luften kan indeholde dampe, f.eks. klor- og saltholdige dampe, bør der træffes særlige foranstaltninger. Ledninger af kobber og fittings af messing bør ikke anvendes i rum, skabe o.lign., hvor der kan optræde dampe af ammonium, da disse kan medføre spændingskorrosion.

Faguddannede blikkenslagere i postnummer 4800

Sonny VVS ApS
Englandsvej 12
4800 Nykøbing F
CVR: 32651119
www.sonny-vvs.dk
Jørn's Smedie & VVS ApS
Aalborgvej 5
4800 Nykøbing F
CVR: 26085403
www.joernssmedie.dk
Boysens Varmeteknik ApS
Lundevej 39
4800 Nykøbing F
CVR: 31758416
www.boysensvarmeteknik.dk