Blikkenslager Slagelse

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Slagelse
  • Indsend tekst skemaet på under 6 minutter
  • Spar let 21 % på en fleksibel blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Slagelse

Akacievej
Guitarvej
Brorupvej
Fladholtevej
Diget
Allikevej
Egespindervej
Byskov Alle
Hejningevej
Gørtlergade
Gl.Kongevej
Frederikshøjvej
Hagbardsvej
Anne-Marievej
Blåhalsevej
Havretoften
Frodesvej
Hegnet
Hirsevangen
Casinotorvet

Blikkenslager Slagelse ✔ VVS-arbejde ✔ Få 3 super tilbud

Troværdige og anerkendte specialister står parate til din blikkenslageropgave. Skal du finde en pålidelig og ansvarsbevidst blikkenslager i postnr 4200 Slagelse?. Vi opsnuser udelukkende tilbud ved certificerede blikkenslagervirksomheder, og du er derfor sikret effektivt blikkenslagerarbejde fra A til B.
Anvend denne 100% gratis service 3vvstilbud.dk her og spar enkelt 21 pct. Vi sender dig gratis 3 flotte tilbud på dit blikkenslagerproblem i Slagelse hos velegnede blikkenslagere. Benytter du førnævnte 100 % gratis blikkenslagerservice, scorer du mindst 21% i fast rabat på blikkenslagerprisen.
Har du behov for en faguddannet og rutineret blikkenslager i 4200 Slagelse? Vi samler gratis 3 fair tilbud på blikkenslager opgaven i Slagelse fra bundsolide blikkenslagere. Vi samarbejder udelukkende med lokale blikkenslagervirksomheder, og derfor garanterer vi for grundig blikkenslagerarbejde fra start til slut.

Solopvarmede anlæg til brugsvand

Det mest almindelige solvarmeanlæg til brugsvandsopvarmning i Danmark er det pumpedrevne. Et sådant anlæg monteret med 5 m2 solfangere og en 300 liter tank vil kunne yde ca. 2000 kWh pr. år og vil kunne dække en familie med 4 medlemmers behov for varmt brugsvand fuldt ud i ca. 4 måneder om året.
Solvarmeanlægget består normalt af to solfangerelementer, opretstående lagertank med el-patron, bundspiral for tilslutning af solvarmekredsen, topspiral for tilslutning af suppleringsvarme samt pumpe og automatisk styring.
Når temperaturen i toppen af solfangerelementet overstiger temperaturen i bunden af lagertanken, starter automatikken pumpen, og varmeenergien overføres fra solfangeren til lagertanken. Varmeoverføringen sker gennem spiralen i bunden af lagertanken eller på visse typer en kappe, der dækker de nederste 2/3 af beholderen.

Find et professionelt blikkenslagerfirma lige her

Hele Slagelse kommune er dækket af vores netværk af effektive blikkenslagere:
  • Bisserup
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge
  • Slots Bjergby
  • Frølunde

Potentielle blikkenslagere fra postnummer 4200

Havrebjerg VVS- og Blikkenslagerforretning ApS
Blæsingevej 15
4200 Slagelse
CVR: 31366348
Tlf. 58868601
Allan Andersen Aut. VVS-installatør
Mariendals Alle 17
4200 Slagelse
CVR: 31337534
Tlf. 23961080
JC Carlsen VVS
Parkvej 2
4200 Slagelse
CVR: 35205225
www.vvs-jc.dk