Blikkenslager Slagelse

  • Bestil gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Slagelse
  • Indsend onlineformularen på kun 4 minutter
  • Spar let 19 procent på en engageret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Slagelse tilbud

Eksempler på
Slagelse vejnavne

Grønnebakken
Gårdhøjsvej
Glænøvej
Helgesvej
Adilsvej
Dompapvej
Gærdesangervej
Bjergtoften
Benediktevej
Brinkvej
Elmevej
Gerlevvej
Ellemosevej
Havremarken
Fuglagervej
Alexandrasvej
Damsgårdsvej
Hestehavevej
Blomstervej
Antvorskov Alle

Blikkenslager Slagelse ✔ VVS-arbejde ✔ Få 3 super tilbud

3vvstilbud.dk er en gratis online portal for danske boligejere og -lejere. På 3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud på blikkenslageropgave i Slagelse fra i forvejen godkendte blikkenslagere. Du sparer en masse tid og undgår samtidig at hyre en inkompetent håndværker, som der findes en del af - selv i Slagelse.
Alle dele af vores service er helt gratis og uforpligtende for vores brugere - det koster altså ikke noget at bestille 3 blikkenslager Slagelse tilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores service. Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør).
Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og behagelig oplevelse. Hver eneste gang du skal have udført en blikkenslageropgave gennem os. Indtast din Slagelse blikkenslageropgave i skemaet nu - så er du i gang!

Solopvarmede anlæg til brugsvand

Det mest almindelige solvarmeanlæg til brugsvandsopvarmning i Danmark er det pumpedrevne. Et sådant anlæg monteret med 5 m2 solfangere og en 300 liter tank vil kunne yde ca. 2000 kWh pr. år og vil kunne dække en familie med 4 medlemmers behov for varmt brugsvand fuldt ud i ca. 4 måneder om året.
Solvarmeanlægget består normalt af to solfangerelementer, opretstående lagertank med el-patron, bundspiral for tilslutning af solvarmekredsen, topspiral for tilslutning af suppleringsvarme samt pumpe og automatisk styring.
Når temperaturen i toppen af solfangerelementet overstiger temperaturen i bunden af lagertanken, starter automatikken pumpen, og varmeenergien overføres fra solfangeren til lagertanken. Varmeoverføringen sker gennem spiralen i bunden af lagertanken eller på visse typer en kappe, der dækker de nederste 2/3 af beholderen.

Find et professionelt blikkenslagerfirma lige her

Hele Slagelse kommune er dækket af vores netværk af effektive blikkenslagere:
  • Bisserup
  • Flakkebjerg
  • Gimlinge
  • Slots Bjergby
  • Frølunde

Få 3 Blikkenslager Slagelse tilbud


Tilfældig blikkenslager fra 4200

H.P. Christensen & Sønner A/S
Løvegade 30
4200 Slagelse
CVR: 25469984
Hjemmeside
Allan Andersen Aut. VVS-installatør
Mariendals Alle 17
4200 Slagelse
CVR: 31337534
Hjemmeside
Slagelse vvs & Co.
Sverigesvej 5
4200 Slagelse
CVR: 33061013
Hjemmeside