Blikkenslager Varde

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Varde
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 minutter
  • Spar ca 11 % på en arbejdsvillig blikkenslager

6800 Varde
vejnavne

Slotsvangen
Toftegårdsvej
Lindegårdsvej
Industrivej
Lundagervej
Åbrinken
Stokkebrovej
Yderikvej
Solvangen
Møgelbjergvej
Ved Banen
Nørremarksvej
Murtfeldts Plads
Ounbølvej
Lunddalsvej
Lindingbrovej
Otto Frellos Plads
Svinget
Vestervangvej
Møllevangen

Blikkenslager Varde ➤ Modtag gratis 3 attraktive tilbud

Vi samarbejder med effektive og reelle blikkenslagerfirmaer over hele kongeriget - også i Varde. En 100 pct gratis og nem tjeneste fra os til jer med priser, der gør godt i budgettet. Betal ikke en himmelhøj pris for en potentiel blikkenslager i 6800 Varde.
De fleste mennesker vil gerne have lavet tingene billigst muligt. Men husk, at pris og kvalitet som regel hænger sammen, så det er ikke spor sikkert, at det altid er det klogeste bare at vælge det billigste blikkenslagertilbud, du får. Det udførte blikkenslagerarbejde skulle jo gerne holde i mange år fremover.
Indretning af køkkenet: Der skal være plads til at stille varme gryder og pander til side, når man arbejder ved komfuret (kogepladerne). Mange køkkenløsninger bruger en stenplade (marmor, skifer, granit) til frasætning. Men stenpladen er kold og hård, og et skærebræt af træ er fuldt tilstrækkeligt. Panderne gløder jo ikke.

Justering af tagrendens fald

Har tagrenden på en bygning forkert fald, så vandet bliver stående i en del af den, er det nødvendigt at tage hele renden ned og efterjustere rendejernene. Til det brug bør du anskaffe dig et lille snorevaterpas, som ikke koster ret mange kroner. Desuden får du brug for en kraftig snor, der er lidt længere end tagrenden.
Lap huller og revner med lim. Det er ikke altid nødvendigt at udskifte et stykke tagrende, fordi det er utæt. Revner og mindre huller kan nemlig nemt lappes med tagrendelim. Gør først reparationsstedet rent med acetone.
Anbring dernæst et stykke kraftigt tape som understøtning på den udvendige side af renden. Fyld til slut revnen eller hullet op med lim. Lad den hærde og fjern tapen.

Spar 20% på en billig blikkenslager

Få tilbud fra erfarne blikkenslagere uanset hvor i Varde kommune du bor:
  • Henne
  • Janderup
  • Agerbæk
  • Skovlund
  • Oksbøl

Udvalgte blikkenslagere fra postnr. 6800

Kvong Smede og Maskinforretning A/S
Langgade 5
6800 Varde
CVR: 25877748
www.kvongvvs.dk
Sig Smede & VVS Forretnig Aps
Vesterbækvej 3
6800 Varde
CVR: 10119529
www.sigvvs.dk
Tinghøj Smede- og Maskinforretning A/S
Stilbjergvej 50
6800 Varde
CVR: 31671965
www.tinghoejvvs.dk