Blikkenslager Nordfyn

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Nordfyn
  • Udfyld formularen online på kun 8 min.
  • Spar hutigt 10 procent på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Nordfyn? Få 3 dejlige tilbud og spar 25%

12. november 2018. Få 3 gratis blikkenslager Nordfyn tilbud på 2-3 dage. Med vores unikke online portal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede blikkenslagere i Nordfyn til din blikkenslageropgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for VVS-arbejde og sende beskrivelsen til os.
Vandinstallationer skal dimensioneres efter samme retningslinier som installationer for koldt vand, men herudover tilkommer der nogle krav, som skal tage højde for energi og vandbesparelse. Dette kaldes samlet for de overordnede funktionskrav.
Det anbefales at bruge en loddetin med 5% sølvindhold. Ved samling af kobberrør skal man være opmærksom på, at fittings skal monteres på en sådan måde, at deres muffer vender rigtigt. Hvis man ikke ønsker at lodde eller skal foretage samlinger tæt op mod en brændbar overflade, kan man i stedet bruge kompressions-fittings, der giver lige så tætte og holdbare, men samtidig noget dyrere samlinger.

Kobberlegeringer (armaturer, fittings og ventiler)

I brugsvandsinstallationer anvendes en række vandmålere, afspærrings- og reguleringsventiler, fordelerrør og blandingsbatterier. Disse fremstilles hovedsageligt af kobberlegeringerne almindelig messing, afzinkningsbestandig messing og rødgods.
Kobberlegeringer har traditionelt været anvendt til brugsvand og erfaringer gennem mange år viser, at de generelt har god korrosionsbestandighed. Imidlertid ses i dag situationer, hvor kobberlegeringer ikke har den ønskede levetid, og hvor korrosion og metalafgivelse giver gener.
Derfor må det anbefales at anvende emner med stor godstykkelse. Korrosionsforløbet er stærkt afhængig af det valgte rørmateriale, vandkvaliteten, den anvendte kobberlegering og systemets udformning.

Indtast din opgave på under 5 minutter

Dygtige blikkenslagere på Nordfyn kommer hele vejen rundt i kommunen:
  • Guldbjerg
  • Klintebjerg
  • Otterup
  • Bogense
  • Hårslev

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5210 Nordfyn

J. Beese VVS og Blik A/S
Thulevej 13, Tarup
5210 Odense NV
CVR: 17783696
Hjemmeside
Centrum VVS ApS
Sandvadvej 2
5210 Odense NV
CVR: 27641822
Hjemmeside
Blik & VVS ApS
Paarupvej 7
5210 Odense NV
CVR: 29628157
Hjemmeside