Blikkenslager Nordfyn

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Nordfyn
  • Udfyld formularen online på mindre end to minutter
  • Spar nemt 18 procent på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Nordfyn tilbud

5210 Nordfyn
vejnavne

Rødkløvervej
Rismarksvej
Siskenvænget
Lupinvej
Lavløkkevej
Løvsangervænget
Rensdyrløkken
Orionvænget
Paarupvej
Lærkevangen
Roers Allé
Lykkegårdsvej
Korupvej
Kildevangen
Pederstrupvej
Kornvej
Juvelvej
Kirsebærlunden
Rubinvej
Sigmundvænget

Blikkenslager Nordfyn? Få 3 dejlige tilbud og spar 25%

Få 3 gratis blikkenslager Nordfyn tilbud på 2-3 dage. Med vores unikke online portal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede blikkenslagere i Nordfyn til din blikkenslageropgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for VVS-arbejde og sende beskrivelsen til os.
Vandinstallationer skal dimensioneres efter samme retningslinier som installationer for koldt vand, men herudover tilkommer der nogle krav, som skal tage højde for energi og vandbesparelse. Dette kaldes samlet for de overordnede funktionskrav.
Det anbefales at bruge en loddetin med 5% sølvindhold. Ved samling af kobberrør skal man være opmærksom på, at fittings skal monteres på en sådan måde, at deres muffer vender rigtigt. Hvis man ikke ønsker at lodde eller skal foretage samlinger tæt op mod en brændbar overflade, kan man i stedet bruge kompressions-fittings, der giver lige så tætte og holdbare, men samtidig noget dyrere samlinger.

Kobberlegeringer (armaturer, fittings og ventiler)

I brugsvandsinstallationer anvendes en række vandmålere, afspærrings- og reguleringsventiler, fordelerrør og blandingsbatterier. Disse fremstilles hovedsageligt af kobberlegeringerne almindelig messing, afzinkningsbestandig messing og rødgods.
Kobberlegeringer har traditionelt været anvendt til brugsvand og erfaringer gennem mange år viser, at de generelt har god korrosionsbestandighed. Imidlertid ses i dag situationer, hvor kobberlegeringer ikke har den ønskede levetid, og hvor korrosion og metalafgivelse giver gener.
Derfor må det anbefales at anvende emner med stor godstykkelse. Korrosionsforløbet er stærkt afhængig af det valgte rørmateriale, vandkvaliteten, den anvendte kobberlegering og systemets udformning.

Indtast din opgave på under 5 minutter

Dygtige blikkenslagere på Nordfyn kommer hele vejen rundt i kommunen:
  • Guldbjerg
  • Klintebjerg
  • Otterup
  • Bogense
  • Hårslev

Få 3 Blikkenslager Nordfyn tilbud


Blikkenslager Nordfyn eksempler:

Centrum VVS
Sandvadvej 20
5210 Odense NV
CVR: 13837341
Hjemmeside
Ole Nielsen vvs
Thulevej 4
5210 Odense NV
CVR: 34826315
Hjemmeside
Paarup VVS
Hans Egedes Vej 18 B
5210 Odense NV
CVR: 19874591
Hjemmeside