Blikkenslager Faxe

  • Bestil 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Faxe
  • Udfyld onlineskemaet på kun syv minutter
  • Spar omkring 14 procent på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Faxe? Få gratis 3 tilbud på din VVS opgave!

12. november 2018. Har du brug for en blikkenslager i Faxe kommune til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette blikkenslager i Faxe til din blikkenslageropgave ved at sætte den i udbud.
Du skal blot indtaste din opgave i skemaet og sende den ind til 3vvstilbud.dk. Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra vores gruppe af blikkenslagere i Faxe kommune. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Rengøring af badekarret: Brug aldrig groft skurepulver, slibemiddel, stærke syrer eller alkaliske stoffer. Har man et badekar i akryl, skal der bruges sæbe eller vaskemiddel opløst i vand samt en bomuldsklud. Desuden kan finkornet skurepulver benyttes i særlige tilfælde. I så fald skal der efterbehandles med et mildt polermiddel - f.eks. en autopolish.

Kobberrør til brug i vandinstallationer

Kobberrør kan anvendes til ledninger for såvel varmt som koldt vand. Kobberrør blev i starten anvendt ukritisk og da kobberrørskvaliteten ikke altid var i orden, opstod der en del korrosionsskader.
Efterhånden har såvel teknikere som håndværkere lært at anvende kobberrørene korrekt og rørkvaliteten er blevet bedre, så der ses næsten ingen skader på kobberrør mere. Kobberrør samles ved enten lodning, mekaniske koblinger eller presfittings.
Det er vigtigt ved overskæring at sørge for god afgratning og eventuel kalibrering for at minimere risikoen for turbulenskorrosion og utætheder. Samlingerne skal være tilgængelige for inspektion og evt. servicering. Kobberrør afgiver en vis mængde kobber til drikkevandet.

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Få gratis 3 tiltalende blikkenslager tilbud uanset hvor i Faxe kommune, du er bosat:
  • Hyllede
  • Karise
  • Atterup
  • Dalby
  • Tureby

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4640 Faxe

Brohammer inc.
Kærsvænget 10
4640 Faxe
CVR: 26811716
Hjemmeside
Blikkenslager Kim Jensen
Ebbeskovvej 1
4640 Faxe
CVR: 95594956
Hjemmeside
Blik og Rør Service
Præstøvej 25
4640 Faxe
CVR: 35069410
Hjemmeside