Blikkenslager Faxe

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslager i Faxe
  • Udfyld skemaet online på mindre end to minutter
  • Spar ca 23 procent på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Faxe tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4640

Dyssevej
Spjellerupvej
Engestoftevej
Roholtevej
Fjordvej
Toften
Hertelsvej
Krageborgvej
Mørkhusvej
Bryggervangen
Ebbeskovvej
Gannebro
Frederiksmindevej
Grønningen
Vandvænge
Hestehavegårdsvej
Månevænget
Nordhjemsvej
Bødkerstræde
Sommerlystvej

Blikkenslager Faxe? Få gratis 3 tilbud på din VVS opgave!

Har du brug for en blikkenslager i Faxe kommune til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette blikkenslager i Faxe til din blikkenslageropgave ved at sætte den i udbud.
Du skal blot indtaste din opgave i skemaet og sende den ind til 3vvstilbud.dk. Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra vores gruppe af blikkenslagere i Faxe kommune. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Rengøring af badekarret: Brug aldrig groft skurepulver, slibemiddel, stærke syrer eller alkaliske stoffer. Har man et badekar i akryl, skal der bruges sæbe eller vaskemiddel opløst i vand samt en bomuldsklud. Desuden kan finkornet skurepulver benyttes i særlige tilfælde. I så fald skal der efterbehandles med et mildt polermiddel - f.eks. en autopolish.

Kobberrør til brug i vandinstallationer

Kobberrør kan anvendes til ledninger for såvel varmt som koldt vand. Kobberrør blev i starten anvendt ukritisk og da kobberrørskvaliteten ikke altid var i orden, opstod der en del korrosionsskader.
Efterhånden har såvel teknikere som håndværkere lært at anvende kobberrørene korrekt og rørkvaliteten er blevet bedre, så der ses næsten ingen skader på kobberrør mere. Kobberrør samles ved enten lodning, mekaniske koblinger eller presfittings.
Det er vigtigt ved overskæring at sørge for god afgratning og eventuel kalibrering for at minimere risikoen for turbulenskorrosion og utætheder. Samlingerne skal være tilgængelige for inspektion og evt. servicering. Kobberrør afgiver en vis mængde kobber til drikkevandet.

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Få gratis 3 tiltalende blikkenslager tilbud uanset hvor i Faxe kommune, du er bosat:
  • Hyllede
  • Karise
  • Atterup
  • Dalby
  • Tureby

Få 3 Blikkenslager Faxe tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4640 Faxe

Blikkenslager Kim Jensen
Ebbeskovvej 1
4640 Faxe
CVR: 95594956
Hjemmeside
Agners vvs
Brandskov 17
4640 Faxe Ladeplads
CVR: 27289002
Hjemmeside
Brohammer inc.
Kærsvænget 10
4640 Faxe
CVR: 26811716
Hjemmeside