Blikkenslager Bjerringbro

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Bjerringbro
  • Udfyld skemaet på ca otte minutter
  • Spar let 21 procent på en autoriseret blikkenslager

Lokale vejnavne
Bjerringbro

Mikkelsgade
Vestergårdsvej
Angelkær
Haresvinget
Højbjerg Møllevej
Havnsvej
Tange Søvej
Bjerring Hede
Thorsvej
Mårvænget
Løvskal Landevej
Skovagervej
Åparken
Hybenvej
Møllebakken
Norevej
Muldvarpekrogen
Hedevang
Husrækken
Teglværksvej

Blikkenslager Bjerringbro ➔ Indsend sagen og få 3 tilbud

Undgå ukvalificerede håndværkere - Brug denne kvalitetssikrede håndværkerside 3vvstilbud.dk i dag. Modtag ansvarsbevidst bistand til udførelse af de tiltrængte blikkenslageropgaver til yderst strålende priser. Du kan spare mange penge (i nærheden af 28 %) med 3 sikre faste blikkenslager tilbud.
Du føler sikkert, at det er rigelig svært, selv at opspore en lokal pålidelig blikkenslager i Bjerringbro. Få kreativ assistance til udførelse af dine udestående blikkenslageropgaver til yderst økonomiske priser. Her kan du hurtigt sammenligne priser på blikkenslagerarbejde online og få op til 28 pct i drøngod rabat.
Anerkendte blikkenslagere arbejder med f.ex. disse opgaver: eftersyn af solvarme, gaskedler og biobrændsel. Vi opsporer udelukkende tilbud hos dygtige blikkenslagerfirmaer, og derfor indestår vi for effektivt blikkenslagerarbejde hver gang. Vi samarbejder med kreative og velrenommerede blikkenslagerfirmaer.

Inspektion af skotrender

Ved skiftende tø og frost i en periode, kan der opstå isformationer i en skotrende, som spærrer for smeltevand og regn. Hvis det opsamlede vand når en vis dybde, kan det trænge ind under teglene, hvis mørtel og forskelling af de kantskårne tegl ud mod renden er nedbrudt og har åbninger.
Vær derfor opmærksom om vinteren, og sørg for at skotrenderne ikke spærres. Som husejer bør man jævnligt se inddækninger og skotrender efter for mulige tæringer og utætheder.
Som tidligere nævnt er der visse muligheder fra et loftrum uden beboelse, men ellers bør man bruge en stige, hvor det er muligt så man kan føre tilsyn i det fri. Brug også gerne en almindelig udsigtskikkert til at undersøge dele af taget uden for rækkevidde.

Urinaler

Urinaler kan opdeles i følgende tre hovedgrupper:
  • Standurinaler
  • Vægurinaler
  • Vandløse urinaler, der både kan være stand- og vægurinaler

Aktuelle blikkenslagere i postnummer 8850

Sloths Blik
Tange Søvej 60
8850 Bjerringbro
CVR: 39409615
www.slothsblik.dk
Hjermind Smedie ApS
Hjermind Byvej 21
8850 Bjerringbro
CVR: 33968213
VVS-installatør Jens Grauballe
Gullev Byvej 29
8850 Bjerringbro
CVR: 25522591
Tlf. 23304123