Blikkenslager Bjerringbro

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Bjerringbro
  • Udfyld webformularen på mindre end 8 min.
  • Spar op til 12 pct på en bundsolid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Bjerringbro ➔ Indsend sagen og få 3 tilbud

12. november 2018. Et dårligt planlagt blikkenslagerarbejde giver mindst dobbelt så meget besver og alt for meget spildtid for både kunden og blikkenslagerfirmaet. Vores partnere i Bjerringbro har stor erfaring med alle typer af VVS-arbejde og hjælper gerne med planlægning i god tid, så opgaven løses så effektivt som muligt.
Blikkenslagerne løser opgaver for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, kontorer og såvel internt - som eksternt. Blikkenslagerne fra Bjerringbro lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele forløbet og med deres moderne værktøjer klares besværlige befordringer nemt og smidigt.
Vore partnere udfører ligeledes mange blikkenslageropgaver for internationale virksomheder. Få 3 tilbud på din blikkenslager Bjerringbro opgave i - gratis og uforpligtende - lige her. Indtast din blikkenslageropgave på under 6 minutter - så er du allerede i gang.

Inspektion af skotrender

Ved skiftende tø og frost i en periode, kan der opstå isformationer i en skotrende, som spærrer for smeltevand og regn. Hvis det opsamlede vand når en vis dybde, kan det trænge ind under teglene, hvis mørtel og forskelling af de kantskårne tegl ud mod renden er nedbrudt og har åbninger.
Vær derfor opmærksom om vinteren, og sørg for at skotrenderne ikke spærres. Som husejer bør man jævnligt se inddækninger og skotrender efter for mulige tæringer og utætheder.
Som tidligere nævnt er der visse muligheder fra et loftrum uden beboelse, men ellers bør man bruge en stige, hvor det er muligt så man kan føre tilsyn i det fri. Brug også gerne en almindelig udsigtskikkert til at undersøge dele af taget uden for rækkevidde.

Urinaler

Urinaler kan opdeles i følgende tre hovedgrupper:
  • Standurinaler
  • Vægurinaler
  • Vandløse urinaler, der både kan være stand- og vægurinaler

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8850 Bjerringbro

VVS-installatør Jens Grauballe
Gullev Byvej 29
8850 Bjerringbro
CVR: 25522591
Hjemmeside
Gert Larsen VVS-Beregning ApS
Ellekrattet 6
8850 Bjerringbro
CVR: 35250220
Hjemmeside
Hjermind Smedie ApS
Hjermind Byvej 21
8850 Bjerringbro
CVR: 33968213
Hjemmeside