Blikkenslager Himmerland

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Himmerland
  • Udfyld formularen online på bare syv min.
  • Spar omkring 23 % på en energisk blikkenslager

Eksempler på veje
fra Himmerland

Havekrogen
Græsvænget
Kettrup Alle
Svenstrupvej
Vegavej
Hans Kirks Vej
Kongstedlundvej
Letvadvej
Oxholmvej
Høstemarkvej
Nestorvej
Brahmsvej
Bykrogen
Thorndahlsvej
Johannes V. Jensens Vej
Anker Engelunds Vej
Hobrovej
Buderupholmvej
Højbovangen
Neptunvej

Blikkenslager Himmerland ➤ Få 3 VVS-tilbud gratis

At finde en dygtig og billig blikkenslager i Himmerland kan være en svær opgave. Det skyldes, at de fleste danskere sjældent har behov for en blikkenslager, og dermed ikke har erfaring med blikkenslagerfaget. Hvad gør man så, hvis man pludselig har brug for en blikkenslager?
Det er her 3vvstilbud.dk kommer ind i billedet. Vores primære opgave er at gøre markedet for blikkenslageropgaver langt mere gennemskueligt og tilgængeligt for den almene dansker. Helt konkret hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at få 3 tilbud fra blikkenslagere i Himmerland.
Bløde og hårde kobberrør: De to typer er fremstillet på samme måde. Den eneste forskel er, at man, efter at have lavet de hårde rør, opvarmer dem i en ovn til ca. 600 grader. Derved bliver de bløde og bøjelige. Begge former for kobberrør fås i tykkelserne 6,8,10,12,15,18 og 22 mm, og de hårde rør desuden i dimensionerne 28, 35, 42 og 54 mm.

Tagrendematerialer i dag

Materialet, som kan fâ render og nedløb til at holde i hele husets eller bare i tagets levetid, lader vente på sig. Der kommer stadig nye produkter på markedet, men de nyeste af dem er det vanskeligt at sige noget sikkert om, da der trods alt er tale om årtiers påvirkninger, før et tagrendemateriale giver op og må udskiftes.
Ved udskiftning af hele tagrendesystemet bliver det ofte den økonomiske faktor, der afgør valget. Heri spiller det en væsentlig rolle, om det nye rendesystem er egnet til eget arbejde, og de senere år har i hvert fald zinkrender måttet se sig afløst af plast netop af den årsag.
Det smukke rødgyldne kobber ændrer hurtigt farve til en afdæmpet brunlig kulør, der falder meget fint sammen med traditionelle byggematerialer, og de fleste ældre huse vil klædes pænt af kobberrender og nedløb.

Benyt dig af denne gratis service

En faguddannet blikkenslager fra Himmerland hjælper med bl.a. disse opgaver:
  • Brændekedler
  • Etablering af skotrender
  • Montering af opvaskemaskine
  • Udskiftning af håndvaske
  • VVS-service

3 blikkenslagere fra postnr. 9200

Peter Bech
Svenstrupvej 35
9200 Aalborg SV
CVR: 27806678
www.bexter.dk
Gug VVS Teknik
Vissevej 133
9200 Aalborg SV
CVR: 25178041
www.gugvvs.dk
Frejlev VVS Service ApS
Nibevej 302 A
9200 Aalborg SV
CVR: 10239044
Tlf. 98341700