Blikkenslager Frederikssund

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Frederikssund
  • Indsend formularen på ca fem minutter
  • Spar hutigt 30 procent på en lokal blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 3600

Englystvej
Bøgebakken
Gammel Slangerupvej
Fasanvej
Gammel Marbækvej
Havnegade
Egebakken
Birkevænget
Fengesvej
Bakkehøjen
Bytoften
Engtoftevej
CO-RO's Vej
Bykærvej
Havelse Mølle
Bjarkesvej
Baunehøjen
Byhøjen
Heimdalsvej
Fjeldhøjvej

Billig blikkenslager Frederikssund ➔ tilbud VVS-arbejde

Det er nemt at spare penge på en anerkendt og dygtig blikkenslager i 3600 Frederikssund. Vore tilknyttede håndværkere går ikke på kompromis med nøgleord som gode materialer, gode priser og super service. Med vores smarte online blikkenslagerportal kan vi tilbyde, at indhente 2-3 generøse blikkenslager tilbud fra energiske billige blikkenslagerfirmaer i og i nærheden af Frederikssund.
Blik er metalplader, der er udvalset, så de har en tykkelse på ca. 3 mm eller derunder. Siger man ikke udtrykkelig, hvilket metal, det drejer sig om, regner man med, at det er jernplader. Men betegnelsen også på andre metaller som f. eks. kobber, zink og messillg. Hvis det er rent jern, kaldes det sortblik; er det beskyttet mod rust med et overtræk af tin, kaldes det hvidblik. Få gratis 3 kvalitetssikrede blikkenslager Frederikssund tilbud.

Isolering af rør mod energitab

Installationsdele, hvor isolering direkte på installationsdelen er uhensigtsmæssig, f.eks. af produktionsmæssige årsager, kan isoleres svarende til det arealmæssigt mindste cylindriske eller kasseformede legeme, der omskriver installationsdelen.
Dette gælder f.eks. for visse varmevekslere, kompakte rørarrangementer og installationsunits. For særlige installationsdele kan den målte varmeafgivelse måles på et anerkendt laboratorium under forhold, der svarer til de normale driftsforhold for den pågældende installationsdel.
Vandvarmere, der forsyner et eller flere tapsteder i samme bolig, kan isoleres således, at enten den beregningsmæssige eller målte varmeafgivelse ikke overstiger de angivne værdier. Alle dele af installationen skal isoleres.

Frederikssunds mest erfarne håndværkere

Blikkenslagere i Frederikssund kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Store Rørbæk
  • Sundbylille
  • Græse Bakkeby
  • Sigerslevøster
  • Græse

Lokale blikkenslagere fra postnummer 3600

SS Gas & VVS Service
Heimdalsvej 71, 01. th.
3600 Frederikssund
CVR: 28614578
www.ssvvs.dk
René Rasmussen VVS
Lille Blødevej 1
3600 Frederikssund
CVR: 29714630
www.rr-vvs.dk
Habo VVS & varmeteknik
Rugvænget 7
3600 Frederikssund
CVR: 21817694
Tlf. 47389197