Blikkenslager Frederikssund

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Frederikssund
  • Udfyld web skemaet på ca syv minutter
  • Spar ca 27 % på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig blikkenslager Frederikssund ➔ tilbud VVS-arbejde

12. november 2018. Her på hjemmesiden får du let, gratis og uforpligtende forbindelse med billige blikkenslagere over hele Danmark. Fortæl om dine ønsker til udførsel af din blikkenslageropgave og bliv ringet op af blikkenslagere fra Frederikssund med 3 skræddersyede tilbud. Det er helt gratis.
Med det rigtige blikkenslagertilbud kan du spare næsten 27% i forhold til den gængse pris. Udfyld online formularen på under 4 minutter og få en stor rabat.
Blik er metalplader, der er udvalset, så de har en tykkelse på ca. 3 mm eller derunder. Siger man ikke udtrykkelig, hvilket metal, det drejer sig om, regner man med, at det er jernplader. Men betegnelsen også på andre metaller som f. eks. kobber, zink og messillg. Hvis det er rent jern, kaldes det sortblik; er det beskyttet mod rust med et overtræk af tin, kaldes det hvidblik. Få gratis 3 kvalitetssikrede blikkenslager Frederikssund tilbud.

Isolering af rør mod energitab

Installationsdele, hvor isolering direkte på installationsdelen er uhensigtsmæssig, f.eks. af produktionsmæssige årsager, kan isoleres svarende til det arealmæssigt mindste cylindriske eller kasseformede legeme, der omskriver installationsdelen.
Dette gælder f.eks. for visse varmevekslere, kompakte rørarrangementer og installationsunits. For særlige installationsdele kan den målte varmeafgivelse måles på et anerkendt laboratorium under forhold, der svarer til de normale driftsforhold for den pågældende installationsdel.
Vandvarmere, der forsyner et eller flere tapsteder i samme bolig, kan isoleres således, at enten den beregningsmæssige eller målte varmeafgivelse ikke overstiger de angivne værdier. Alle dele af installationen skal isoleres.

Frederikssunds mest erfarne håndværkere

Blikkenslagere i Frederikssund kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Store Rørbæk
  • Sundbylille
  • Græse Bakkeby
  • Sigerslevøster
  • Græse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3600 Frederikssund

René Rasmussen VVS
Lille Blødevej 1
3600 Frederikssund
CVR: 29714630
Hjemmeside
SS Gas & VVS Service
Heimdalsvej 71, 01. th.
3600 Frederikssund
CVR: 28614578
Hjemmeside
Madsens VVS ApS
Centervej 46
3600 Frederikssund
CVR: 36701226
Hjemmeside