Blikkenslager Langeland

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Langeland
  • Udfyld formularen online på mindre end otte min.
  • Spar omkring 17 procent på en velegnet blikkenslager

Lokale veje
Langeland

Strandplantagen
Engsvinget
Savværksvej
Hasselvænget
Slåvænget
Duevænget
Renevejen
Teglvej
Jernbanevej
Lærkevej
Tranevej
Østersøvej
Vibevænget
Nordenbro
Ranunkelvej
Skolestræde
Egernvej
Elmevænget
Trekanten
Ahornvænget

Blikkenslager Langeland ➡ 3 tilbud på billig VVS-arbejde

At finde et seriøst blikkenslagerfirma på Langeland kan være lidt af en udfordring. Der er nogle blikkenslagere med et lidt blakket ry - også på Langeland. Hvordan undgår man så at rende ind i en blikkenslager, der ikke er helt pålidelig? Løsningen findes lige her på 3vvstilbud.dk.
Vi tilbyder at levere 3 eminente tilbud fra seriøse professionelle blikkenslagere på Langeland. Det eneste du skal, er at indtaste din blikkenslageropgave i kontaktformularen på 5 minutter. Så modtager du tre gode blikkenslagertilbud fra pålidelige blikkenslager Langeland firmaer, som du frit kan vælge mellem. Få ca 23 pct i rabat med 3 fede vvs tilbud.
Et sprunget vandrør koster mange liter vand og kroner i døgnet - og kan medføre alvorlige skader på huset. Det er nemt at kontrollere, om der er utætheder på vandsystemet. Luk for alle haner og se på vandmåleren: Hvis den bevæger sig, er der en utæthed.

Vandmålere på ejendomsniveau

Vandinstallationen skal udføres således, at det samlede vandforbrug kan måles, eller således, at der på en enkelt måde vil kunne installeres en måler. Der skal foretages individuel måling af koldt og varmt brugsvand i den enkelte bolig- eller erhvervsenhed.
Reglerne, som trådte i kraft den 1. februar 1997, omfatter alt nybyggeri. I bestående byggeri skal der ved nyinstallering af vandinstallationen i den enkelte bolig - eller erhvervsenhed også forberedes for installering af individuelle vandmålere for koldt og varmt vand.
Ved forberedelsen skal installationen forsynes med et passtykke med afspærringsventiler placeret, så måleren let kan monteres uden nedtagning af væsentlige bygningselementer etc.

Det er totalt gratis og uforpligtende

På Langeland kan du få tilbud på blikkenslagerarbejde overalt i kommunen:
  • Tryggelev
  • Spodsbjerg
  • Simmerbølle
  • Tranekær
  • Emmerbølle

Effektive blikkenslagere fra postnr. 5932

Blikkenslager Palle Rasmussen
Lismosevej 12
5932 Tranekær
CVR: 28855621
Tlf. 62501496
Møllemand VVS ApS
Løkkebyvej 63
5932 Tranekær
CVR: 32070566
www.moellemand.dk
Elnegaard VVS
Vandværksvej 6
5932 Tranekær
CVR: 32138918
www.elnegaard-vvs.dk