Blikkenslager Holbæk

  • Bestil 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Holbæk
  • Udfyld formularen online på bare 2 min.
  • Spar op til 26 % på en kreativ blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Holbæk tilbud

Postnummer 4300
vejnavne

Engvej
Blåhalevej
Tulipanstien
Holbergs Have
Brynet
Møllevej
Rosenparken
Sleipnersvej
Krags Brygge
Hermelinvej
Leddet
Æblevej
Forten
Bøgehaven
Brolæggerstræde
Højvang
Tveje-Merløse
Jernbanevej
Godthaabsvej
Skriverensvej

Blikkenslager Holbæk? Få 3 gratis attraktive tilbud nu

Med næsten 30 års erfaring med blikkenslagerarbejder overalt i Danmark er vores samarbejdspartnere i Holbæk godt rustede til at servicere dig eller din virksomhed. Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på din blikkenslager Holbæk opgave. Udfyld skemaet på under 6 minutter - så let er det at få rabat.
Nyt badeværelse? Overordnet planlægges og projekteres en vådzone. Det vil sige det område i det aktuelle badeværelse, hvor både vægge og gulv er eksponeret for direkte vandpåvirkning. Badeværelsets vådzone omfatter brusepladsen, hvis denne er udstyret med såkaldte brusevinger. Hvis brusepladsen ikke er forsynet med disse brusevinger, strækker vådzonen sig på væggene mindst 45 cm uden for denne.
I eksemplerne er alle brusepladser afgrænset med brusevinger. Ifølge Bygningsreglementet af 1995 er vådzonen (i reglementet bruges betegnelsen: "den mest vandbelastede del af vådrummet" - det vil også sige uden for den aktuelle vådzone.

Regnvandsanlæg

Regnvandsanlæg, hvor regnvand fra tage anvendes til wc og vaskemaskiner i boliger og boliglignende bebyggelser, skal udformes i overensstemmelse med Miljø- og Energiministeriets Bekendtgørelse nr. 1449. Princippet i et regnvandsanlæg er relativt simpelt:
Regnvandet opsamles fra tagfladerne og ledes via nedløbsrøret gennem et filter ind i tanken Filterets funktion er at fjerne blade mv., som kan stoppe pumper og rør. Regnvandstanken er både forsynet med et overløb i tilfælde af ekstreme regnhændelser.
Når disse indtræder, ledes der mere regnvand til tanken, end der forbruges i boligen, og med en drikkevandstilledning for perioder, hvor der ikke produceres nok regnvand til at dække behovet.

Modtag gratis tilbud fra lokale firmaer

Vi indhenter tilbud fra autoriserede blikkenslagere overalt i Holbæk kommune:
  • Kirke Eskildstrup
  • Mørkøv
  • Stigs Bjergby
  • Vipperød
  • Store Merløse

Få 3 Blikkenslager Holbæk tilbud


Eksempel på lokal Holbæk blikkenslager

NP Solvarme & Blik
To-Bjerg 15
4300 Holbæk
CVR: 91381559
Hjemmeside
Blinkilde VVS
Kalundborgvej 102
4300 Holbæk
CVR: 33493649
Hjemmeside
Flemming Olsen VVS
Tåstruphøj 5
4300 Holbæk
CVR: 36422475
Hjemmeside