Blikkenslager Ebeltoft

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Ebeltoft
  • Udfyld formularen online på ca to min.
  • Spar op til 24 pct på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Ebeltoft ➔ Gratis tilbud på VVS-arbejde

12. november 2018. Her på www.3vvstilbud.dk kan du få tre rare blikkenslagertilbud fra billige autoriserede blikkenslagere i Ebeltoft på netop din type opgave - gratis og uforpligtende. Du indsender bare online webskemaet til os på 5-6 minutter og oplyser om, hvad din blikkenslageropgave går ud på.
Herefter finder vi de helt rigtige blikkenslagere i Ebeltoft og fremsender din opgave til dem. De blikkenslagere, der gerne vil hjælpe dig med din opgave, får herefter mulighed for at kontakte dig med enten et godt tilbud eller yderligere spørgsmål til blikkenslageropgaven.
Man har lov til selv at udføre en del mindre reparationer på f. eks. vandhaner og armaturer. Anderledes stiller sagen sig, hvis boligen får vand fra egen brønd eller vandboring. Så kan man lovligt give sig i kast med installation af nye haner og rør. Det vil dog være klogt først at undersøge, om husets forsikring i så fald stadig dækker opståede vandskader.

Armaturer i boliger

Et vigtigt krav er at der i mindst ét bade- og wc-rum i en bolig, skal være en fri afstand ud for håndvask, wc, badekar, brusebad og bidet på mindst 1,1 m. Antallet af nødvendige armaturer kan ud fra boligens personbelastning fastlægges. Afstandene til væg og andre armaturer har stor betydning for komforten i baderummet.
Specielt for brusekabiner uden pumpe: Ved opstilling i rum uden gulvafløb skal brusekabinen forsynes med forskriftsmæssig vandlås, anbragt frit tilgængeligt for eftersyn og rensning fra det rum, hvor brusekabinen er opstillet.
Forskellige typer af ventiler: En automatisk styret tapventil er f.eks. en magnetventil med infrarød automatik, der åbner for vandstrømmen. Anvendelsesområdet kan være urinaler, taparmaturer over hånd- og køkkenvaske o.l. Sikkerhedsarmaturer benyttes til at sikre vandledningsnettet, såvel det offentlige som det interne, mod forurening.

Find din grundige fagmand her

Her er en lille liste med nogle eksempler på områder i boligen, en travl blikkenslager fra Ebeltoft arbejder med:
  • Badeværelser
  • Installation af oliekedler
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af fastbrænselfyr
  • Zinkfacader

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8400 Ebeltoft

ESCO-Blik ApS
Århusvej 4, Tirstrup
8400 Ebeltoft
CVR: 26756898
Hjemmeside
Ebeltoft VVS
Erhvervsparken 8
8400 Ebeltoft
CVR: 19532801
Hjemmeside
Vvs-Installatør Claus Ole Jensen
Bækkevangen 1
8400 Ebeltoft
CVR: 73851017
Hjemmeside