Blikkenslager Ebeltoft

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Ebeltoft
  • Udfyld skemaet online på mindre end 9 minutter
  • Spar hutigt 12 % på en potentiel blikkenslager

Veje 8400 Ebeltoft

Mariendalsvej
Girafvej
Bregnevej
Lærkealle
Fuglslev Bygade
Føniksvej
Klydevej
Lillevej
Dalslugten
Møllevangsvej
Drammelstrupvej
Bellisvej
Gøgevej
Junovej
Dunhammervej
Hvidkløvervej
Lundshøjvej
Bogenshovedvej
Brombærvej
Nattergalevej

Blikkenslager Ebeltoft ➔ Gratis tilbud på VVS-arbejde

Benytter du vores fuldstændig gratis blikkenslagertjeneste, opnår du cirka 24% i hurtig reduktion på blikkenslagerprisen. En helt gratis og enkel blikkenslagertilbudstjeneste fra os til jer med priser, som luner i budgettet. Benyt dig af vores fleksible blikkenslagerservice i dag.
Benyt vores fuldstændig gratis side 3vvstilbud.dk og spar i dag omkring 24 pct. Med vores unikke online blikkenslagerportal lover vi, at skaffe 2-3 prisbillige blikkenslager tilbud fra billige blikkenslagerfirmaer. Lad potentielle og billige firmaer i Ebeltoft udføre din blikkenslageropgave.
Man har lov til selv at udføre en del mindre reparationer på f. eks. vandhaner og armaturer. Anderledes stiller sagen sig, hvis boligen får vand fra egen brønd eller vandboring. Så kan man lovligt give sig i kast med installation af nye haner og rør. Det vil dog være klogt først at undersøge, om husets forsikring i så fald stadig dækker opståede vandskader.

Armaturer i boliger

Et vigtigt krav er at der i mindst ét bade- og wc-rum i en bolig, skal være en fri afstand ud for håndvask, wc, badekar, brusebad og bidet på mindst 1,1 m. Antallet af nødvendige armaturer kan ud fra boligens personbelastning fastlægges. Afstandene til væg og andre armaturer har stor betydning for komforten i baderummet.
Specielt for brusekabiner uden pumpe: Ved opstilling i rum uden gulvafløb skal brusekabinen forsynes med forskriftsmæssig vandlås, anbragt frit tilgængeligt for eftersyn og rensning fra det rum, hvor brusekabinen er opstillet.
Forskellige typer af ventiler: En automatisk styret tapventil er f.eks. en magnetventil med infrarød automatik, der åbner for vandstrømmen. Anvendelsesområdet kan være urinaler, taparmaturer over hånd- og køkkenvaske o.l. Sikkerhedsarmaturer benyttes til at sikre vandledningsnettet, såvel det offentlige som det interne, mod forurening.

Find din grundige fagmand her

Her er en lille liste med nogle eksempler på områder i boligen, en travl blikkenslager fra Ebeltoft arbejder med:
  • Badeværelser
  • Installation af oliekedler
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af fastbrænselfyr
  • Zinkfacader

Kompetente blikkenslagere i postnr. 8400

Finn Poulsen VVS
Gravlev Bygade 7
8400 Ebeltoft
CVR: 80158416
Tlf. 86336116
Pers Rørsamling
Skovvangsvej 25, Handrup
8400 Ebeltoft
CVR: 16464686
Tlf. 40886207
Ebeltoft VVS
Erhvervsparken 8
8400 Ebeltoft
CVR: 19532801
www.vvssyddjurs.dk