Blikkenslager Billund

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Billund
  • Udfyld formularen online på kun seks minutter
  • Spar op til 25 pct på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Billund ➡ Indhent 3 tilbud på din VVS opgave

12. november 2018. På hjemmesiden 3vvstilbud.dk kan du - helt gratis - indhente tilbud på blikkenslageropgaver og få information om de forskellige arbejdsområder og kompetencer, som blikkenslagere i Billund arbejder med. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud. Spar 23 pct på opgaven med 3 førsteklasses tilbud!
Du udfylder blot onlineskemaet på 3 minutter og fortæller om dit blikkenslagerprojekt. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i og omkring Billund. Maksimalt tre blikkenslagere kan byde på din blikkenslageropgave og levere nogle tilbud i høj kvalitet.
Komfur, kogeplader og ovn: Det er overordentlig praktisk med en stikkontakt til piskeris lige ved kogepladerne. l det hele taget er det svært at få for mange stikkontakter. Placer dem oppe under overskabene, så syner de ikke af så meget.

Undgå at fyringsolien får frost

Sørg for, at fyringsolietanken fyldes op hver gang, beholdningen er faldet til 400-500 liter. I vinterolie ligger tilstopningspunktet omkring -11 grader. Man kan imidlertid sænke den kritiske temperatur yderligere ved at komme 15-30% petroleum i tanken, men det skal gøres, inden olien fyldes i.
Ellers er det svært at blande de to produkter ordentligt. Fyringsolien vil kunne modstå en ekstra minusgrad for hver 5% petroleum, der tilsættes. Med 15-30% sikrer man den altså 3-6 frostgrader mere end normalt.
Ydermere kan man tildække og isolere tanken, så olien bedre kan holde på varmen. Selv en afskærmning om tanken vil forhindre blæsten i at aflede varme fra dens overflade, og et tag vil dels beskytte tanken mod sne og is, dels forhindre en stor varmeudstråling på frostklare nætter.

Vi har åbent døgnet rundt

I Billund kommune kan du få 3 gratis tilbud på blikkenslagerarbejde uanset hvor du bor f.eks.
  • Donslund
  • Skjoldbjerg
  • Skovsende
  • Lamborg
  • Risbøl

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7190 Billund

Bruno Bank's Oliefyrservice
Grindstedvej 90
7190 Vandel
CVR: 45239357
Hjemmeside
Randbøldal VVS
Vesterløkke 2
7190 Bredsten
CVR: 58468517
Hjemmeside
Billund Varme & Sanitet A/S
Montanavej 1B
7190 Billund
CVR: 29407320
Hjemmeside