Blikkenslager Ballerup

  • Få gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Ballerup
  • Udfyld online formularen på under fire min.
  • Spar op til 20 % på en kvalitetsbevidst blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag gratis 3 gode tilbud på blikkenslager Ballerup

12. november 2018. På internettjenesten 3vvstilbud.dk tilbyder vi alle brugere at indhente 3 tilbud fra blikkenslagere i Ballerup til en pålidelig, sikker og effektiv løsning på dit vvs-problem. Vores partnere har mange års erfaring i faget og tager hånd om VVS-arbejdet fra start til slut, så du hele vejen er i trygge hænder.
Du kan bestille et helt gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud, hvis du har brug for et priseksempel på, hvor meget det vil løbe op i, at få udskiftet alle dine nedløbsrør. Du skal blot udfylde dine data i skemaet her på siden og det kan du gøre på mindre end 5 min.
Dimensionering af tagrender: Det kan være noget af en operation at udskifte rendejern, der ofte er sømmet/skruet fast 30-40 cm op ad Iægterne, der bærer tagbelægningen. Man kan købe diverse plaststykker, der kan skjule de gamle rendejern. Det kan betale sig at kontrollere, at rendejernene sidder, så de giver et lille fald mod nedløbet.

Varmtvandsforbrug i flere end tre boliger

Tidligere anvendte tappeprogrammer, har ved flere end tre boliger ført til overdimensionerede anlæg. På denne baggrund har Teknologisk Institut Energi præsenteret et dimensioneringsgrundlag baseret på simulering og DIN 4708, tilpasset danske forhold.
Dette dimensioneringsgrundlag er optaget i DS 439. Ud fra grundlaget beregnes antallet af normallejligheder, der benyttes som indgang i dimensioneringsdiagrammer. Antallet af normallejligheder beregnes ud fra det sande antal lejligheder, antal beboere pr. lejlighed samt antal badeværelser og effekter pr. tapning.
Køkkenvaske medregnes ikke. Hvert tapsted er tillagt et energibehov, der svarer til energibehovet i en enkelt tapning. En normallejlighed har et badeværelse med kar eller bruser, der regnes ens, og 3,5 beboere.

En gratis service fra os til dig

I Ballerup kommune kan du indhente 3 blikkenslagertilbud uanset hvor du bor:
  • Lautrup
  • Baltorp
  • Harrestrup
  • Pederstrup
  • Aagerup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2750 Ballerup

Tvilling VVS ApS
Industriparken 9
2750 Ballerup
CVR: 21727970
Hjemmeside
Høy VVS
Magleparken 29
2750 Ballerup
CVR: 39673533
Hjemmeside
Brdr. Fuglsang VVS
Tvendagervej 8
2750 Ballerup
CVR: 27283349
Hjemmeside