Blikkenslager Ballerup

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Ballerup
  • Indsend skemaet online på under 6 min.
  • Spar omkring 30 pct på en prekvalificeret blikkenslager

Eksempler på
2750 vejnavne

Sneppehøj
Tingvænget
Klokkerhaven
Metalbuen
Lokestien
Mergeltoften
Svalebo
Nytoften
Råmosevej
Hørhaven
Viggo Barfoeds Alle
Primulavænget
Krokusvej
Toftebjerghaven
Syvendehusvej
Skolehaven
Rådyrstien
Toms Alle
Åmarkvænget
Solbær Alle

Modtag gratis 3 gode tilbud på blikkenslager Ballerup

På internettjenesten 3vvstilbud.dk tilbyder vi alle brugere at indhente 3 tilbud fra blikkenslagere i Ballerup til en pålidelig, sikker og effektiv løsning på dit vvs-problem. Vores partnere har mange års erfaring i faget og tager hånd om VVS-arbejdet fra start til slut, så du hele vejen er i trygge hænder.
Du kan bestille et helt gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud, hvis du har brug for et priseksempel på, hvor meget det vil løbe op i, at få udskiftet alle dine nedløbsrør. Du skal blot udfylde dine data i skemaet her på siden og det kan du gøre på mindre end 5 min.
Dimensionering af tagrender: Det kan være noget af en operation at udskifte rendejern, der ofte er sømmet/skruet fast 30-40 cm op ad Iægterne, der bærer tagbelægningen. Man kan købe diverse plaststykker, der kan skjule de gamle rendejern. Det kan betale sig at kontrollere, at rendejernene sidder, så de giver et lille fald mod nedløbet.

Varmtvandsforbrug i flere end tre boliger

Tidligere anvendte tappeprogrammer, har ved flere end tre boliger ført til overdimensionerede anlæg. På denne baggrund har Teknologisk Institut Energi præsenteret et dimensioneringsgrundlag baseret på simulering og DIN 4708, tilpasset danske forhold.
Dette dimensioneringsgrundlag er optaget i DS 439. Ud fra grundlaget beregnes antallet af normallejligheder, der benyttes som indgang i dimensioneringsdiagrammer. Antallet af normallejligheder beregnes ud fra det sande antal lejligheder, antal beboere pr. lejlighed samt antal badeværelser og effekter pr. tapning.
Køkkenvaske medregnes ikke. Hvert tapsted er tillagt et energibehov, der svarer til energibehovet i en enkelt tapning. En normallejlighed har et badeværelse med kar eller bruser, der regnes ens, og 3,5 beboere.

En gratis service fra os til dig

I Ballerup kommune kan du indhente 3 blikkenslagertilbud uanset hvor du bor:
  • Lautrup
  • Baltorp
  • Harrestrup
  • Pederstrup
  • Aagerup

Aktuelle blikkenslagere fra postnr. 2750

Hedeager VVS
Egebjergtoften 169
2750 Ballerup
CVR: 34446733
Tlf. 29915516
Brdr. Fuglsang VVS
Tvendagervej 8
2750 Ballerup
CVR: 27283349
www.fuglsangvvs.dk
Ballerup VVS
Tempovej 30
2750 Ballerup
CVR: 20922486
www.ballerupvvs.dk