Blikkenslager Bagsværd

  • Modtag 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Bagsværd
  • Udfyld skemaet på bare to min.
  • Spar let 10 pct på en solid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS-arbejde? Få 3 gratis blikkenslager Bagsværd tilbud

12. november 2018. Om der er tale om en mindre blikkenslageropgave eller det drejer sig om en totalrenovering af en større virksomhed i Bagsværd, så har vi en blikkenslager, der kan klare opgaven. Opret din blikkenslageropgave på under 3 min og få 3 blikkenslagertilbud. Med 3 gode gratis tilbud kan du opnå en rabat på omkring 20% på regningen.
Hvis du har brug for råd og vejledning omkring løsningen af opgaven, så står vores blikkenslagere klar til at hjælpe dig - helt gratis. De er yderst professionelle og kvalitetsbevidste, og har stor fokus på at udføre et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris.
For at holde et sundt og behageligt indeklima, skal den relative fugtighed ligge mellem 50 og 60% om vinteren og op til 70% om sommeren. Hvor fugtig luften er i hjemmet, kan man aflæse på et lille hygrometer, som ikke er ret dyrt.

Vandbegrænsere

En vandbegrænser iblander en større mængde luft til vandstrømmen, hvorved brugeren får fornemmelsen af en kraftigere vandstrøm end den, der rent faktisk kommer ud af hanen. Vandbegrænsere monteres på blandearmaturer med udløbstud. En del vandbegrænsere fås med særlige filtre, der ikke kalker til.
Vandbegrænsere til brusere har til formål at nedsætte vandstrømmen fra brusere o.lign. Vandbegrænseren fungerer på samme måde som de førnævnte vandbegrænsere til blandingsbatterier. Vandbegrænseren monteres på brusebatteriets afgang inden monteringen af bruserslangen. Hvis begrænseren monteres lige foran selve bruseren, er der risiko for at slangen spænges på grund af overtryk.

Få den billigste pris her

Oversigt med eks. på opgaver som blikkenslagere i Bagsværd særlig gerne påtager sig.
  • Service af fastbrænselfyr
  • Solfangeranlæg
  • Tag- og blikkenslagerarbejde
  • Udskiftning af cirkulationspumpe
  • Vand/varme-installationer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2880 Bagsværd

UniCool A/S
Lerhøj 5
2880 Bagsværd
CVR: 10058260
Hjemmeside
Strodtmann VVS
Buddinge Hovedgade 244
2880 Bagsværd
CVR: 14512098
Hjemmeside
Ole Buus
Bondehavevej 6
2880 Bagsværd
CVR: 52921953
Hjemmeside