Blikkenslager Kastrup

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Kastrup
  • Udfyld skemaet online på mindre end tre min.
  • Spar ca 23 % på en udvalgt blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Kastrup

Jacob Fortlingsvej
Højskole Alle
Reservatvej
Præstemarksvej
Kollundvej
Nybøl Alle
Jacob Appels Alle
Poppelvang
Indenrigsvej
Lyrens Alle
Nøddevang
Møldrupvej
Nordstjerne Alle
Kajakvej
Korningvej
Horsbøl Alle
Restrupvej
Latyrus Alle
Kastrupgårdvej
Natalvej

Blikkenslager i Kastrup? Få 3 tilbud på VVS-arbejde

Det er hurtigt og let at benytte herværende blikkenslager portal og blikkenslagerne arbejder med alle slags blikkenslageropgaver i hele Kastrup - og i det øvrige kongerige. Beskriv din sag i detaljer så blikkenslagerfirmaerne nemmere kan vurdere, om de har mulighed for at lægge billet ind på din blikkenslageropgave.
Grundige blikkenslagere afgiver tilbud på bl.a. disse opgaver: blikkenslagerarbejde og fugeopgaver i badeværelser. En aldeles gratis tilbudstjeneste fra 3vvstilbud.dk til dig til priser, der gør godt i budgettet. Vi arbejder kun sammen med velrenommerede blikkenslagerfirmaer.
Luk fugten ud af boligen: Kun en mindre del af den fugtige indeluft siver ud gennem husets utætheder. Resten må vi selv sørge for at slippe af med. Ventilation er blevet et voksende problem gennem de seneste årtier, hvor vi har pakket vore boliger ind i isolering, så de næsten er tætte som akvarier. Det er hverken sundt for huset eller dets beboere.

Varmtvandsproduktion og varmetab

For at undgå vandspild anbefales det, at ventetiden på varmt vand, 50°C, uden for spidsbelastningsperioder, ved en tapning på 0,2 l/s maksimalt er 10 sekunder fra tapningen er påbegyndt. Dette fører ofte til, at større anlæg skal udføres med cirkulation. Med el-varmekabler på varmtvandsrørene kan kravet opfyldes uden cirkulationsledning.
I større varmtvandsanlæg med varmforzinkede rør, bør der være cirkulation af hensyn til korrosionsbeskyttelse med elektrolyse, korrolyse eller katolyse. I langt de fleste anlæg er vandhastigheden dimensionsgivende. Kun i meget store varmtvandsanlæg bør cirkulationssystemet dimensioneres ud fra varmetabene fra rørene.
Varmetabet fra den varmtvands producerende enhed til sidste tapsted benyttes til at dimensionere cirkulationssystemet. Det samlede varmetab for hele varmtvandsanlægget indgår i dimensioneringen af den varmtvands producerende enhed.

Forlæng levetiden på dine amaturer med mange år

Oversigt med nogle få eksempler på arbejdsområder som erfarne blikkenslagere arbejder med:
  • Installation af bad og sanitet
  • Jordvarme
  • Kobberfacader
  • Montering af armaturer
  • Naturgas

Udvalgte blikkenslagere i postnr. 2770

Bøge Bjerg VVS ApS​
Fuglebækvej 4 J
2770 Kastrup
CVR: 32274390
www.bb-vvs.dk
Schmidt VVS A/S
Arnesvej
2770 Brønshøj
CVR: 15003006
www.3blaa.dk
Andersen VVS ApS
Amager Strandvej 418
2770 Kastrup
CVR: 33047509
www.andersenvvs.dk